Header

​Finns såå mycket fint i Rebecca Stellas senaste kollektion för nelly.com. Här är några av mina favoriter och HÄR hittar du allt annat fint!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såg ett recept på melonglass och tänkte att det här måste jag prova! Dock så jävlades allt när jag gjorde den och jag gillade inte smaken speciellt mycket heller men ni kanske gör det så jag tänkte dela med mig av receptet ändå =)

1 melon av valfri sort, 1 burk kesella och några teskedar vaniljsocker (smaka av så känner du hur mycket socker du vill ha).

Börja med att skära melonen i bitar och frys in. Jag hade mina i frysen 1 dygn så det gäller att planera detta! Jag gjorde dock misstaget att frysa in alla bitar i samma påse = en stor isklump när det är fryst. Så lägg bitarna var för sig i en låda eller liknande. Sedan när bitarna är tillräckligt frusna så mixar du dem med kesellan och vaniljsockret. Nu borde det vara en färdig "glass" men så blev det inte i mitt fall då det var mer som en kräm, så jag fyllde en form och frös in under natten ännu en gång. Önskar er som har lite bättre tålamod än mig ett lycka till ;)

Likes

Comments

I fredags var jag och William nere på Ängomstjärn och fiskade några timmar på dagen. Jag fick faktiskt två fiskar som jag blev helnöjd över, annars när vi fiskar så brukar jag bara kolla på så det var typ första gången jag fick egna fiskar! Och ännu bättre var det att W inte fick nån alls, fast till slut fick han en men jag vann ändå;) Sedan på kvällen drog jag in till stan och köpte kinamat och åt framför tvn tills W kom hem från sin match och då blev det myskväll bara.

Igår, lördag alltså, så var det Williams födelsedag. Dock så jobbade han hela dagen så det blev inget riktigt firande så som jag tycker att man firar födelsedagar, men men det kommer ju fler som tur är! Så på dagen passade jag på att städa hela huset, baka bröd och fixa lite sådär. Sedan på kvällen fick vi besök av den här lilla sötisen på bilden nedan och hans matte och husse såklart. Vi grillade till middag och senare på kvällen åkte vi på Parken men där kände vi oss lite för unga och drog vidare på en annan fest där vi blev lite för gammal så det blev en ganska tidig kväll.

Likes

Comments

Sol, fika på altanen i bara shorts och linne, städa och tvätta bilen.

Äta glass och surra skit med Hanna.

Fiska, gå på promenad och mysa i stugan.

Likes

Comments