Header

​Äntligen har jag fått hem dessa två jumpsuits från Aliexpress! Här hittar ni den mönstrade och den vita (och jag har storlek L eftersom att allt från Aliexpress är smått i storlekarna).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det alltså fredag och både jag och mamma var lediga så klockan 10 lämnade vi Gunnar på klippning och under tiden shoppade vi lite på Birsta. Sen var det faktiskt mormors födelsedag också så vi åt en sen 3-rätters lunch och senare på kvällen var vi hem till henne och morfar på fika. Och det bästa av allt var att på kvällen kom pappa äntligen hem från Kina så nu känner jag mig lugn igen. Haha jag är likadan som Gunnar, när någon i familjen är borta så ligger han alltid och kollar på dörren och väntar på att den ska komma hem. Jag är likadan och vill ha full koll på vart alla i familjen är och vad dom gör.. ;)

Likes

Comments

Det känns som att jag har väntat i evigheter på det här paketet men idag kom det äntligen fram och jag kunde inte vara nöjdare. Klicka på översta bilden för att komma direkt till produkten.

Torrschampoot är från Lykos egna märke och med en doft av melon - alltså UNDERBAR. Torrschampoo är ju räddaren i nöden många gånger, inte bara när håret är smutsigt utan också när man fixar håret tex med lockar och det är en "måste ha hemma-grej" för mig.

Borsten är verkligen ett mirakel för hårömma som mig. Att borsta håret när det är blött har tidigare inte funnits på världskartan för mig (sen är det ju skadligt för håret också) men med denna gled den bara igenom håret hur enkelt som helst och det gjorde inte ett dugg ont! Denna är alltså inte heller skadlig för håret vilket är superbra så den kan inte få mer än högsta poäng från mig!

Hårinpackningen från Maria Nila har jag läst så mycket bra om så den var jag bara tvungen att prova. Den beskrivs som en skonsam behandling för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Luktar jättegott gör den också och efter bara en tvätt så känns mitt hår redan så himla lent!

Likes

Comments

Bikbok kommer ruinera mig om dom ska fortsätta att få in så här fina grejer hela tiden!! Alltså tänk er dessa två i sommar.. I NEED THEM!​

Likes

Comments

Det här är alltså mitt senaste craving och det är SÅ enkelt att slänga ihop när man är sugen på något. Mixa bara en avokado, en tomat och en klick creme fraiche. Fram med tortillachips och sen är det bara att mumsa!

Likes

Comments