Header

 

 

Igår firade vi farmor med gomiddag på Stekhuset!

 

Likes

Comments

 

 

Igår kom William hem med den här till mig! Blev såå glad dels för att jordgubb är min favvis-doft från TBS och såklart för att jag äälskar presenter hihi??

 

Likes

Comments

Klickade hem den här populära klänningen från nelly förra veckan men tyvärr så satt den så himla dåligt på mig. Vill du köpa den av mig? Endast provad, storlek 36 och 150:- kan jag tänka mig (köpt för 199). Skriv till mig på facebook!

 

Likes

Comments

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

På nelly.com kan ni hitta några utvalda kläder från deras egna märke NLY Trend just nu med upp till 40% rabatt! Varför inte passa på att klicka hem en klänning till jul eller nyår? Ovan har ni några av mina favoriter och allt annat hittar ni här!

 

 

Likes

Comments

 

 

Hej! Jag skäms nästan över hur dåligt jag har bloggat de senaste dagarna, eller kanske veckorna till och med? Men när jag får ett sms från Hanna att jag måste blogga så vet jag att det är dags igen;) Har dock noll inspiration till bloggen just nu men det blir nog bättre snart hoppas jag. Idag har jag i alla fall jobbat en stund i Birsta och sen träffade jag William så vi gick och kollade runt lite innan vi åt middag och åkte hemåt. W har köpt ett PS4 vilket betyder att jag har massa tid till att blogg ikväll (och många kvällar framöver antar jag haha). Så nu ska jag kolla på lite kläder osv, leta inspo och kolla på Hollywoodfruar som jag missade igår när jag var på hockey!

 

Likes

Comments

Idag är det den 20:e vilket betyder att det bara är en månad kvar till min födelsedag, dock har jag slutat längta till födelsedagar eftersom att jag känner mig så gammal.. Brukar aldrig önska mig nått speciellt heller men bara för skojs skull så slängde jag ihop ett kollage med lite saker som jag inte skulle tacka nej till!

 

Marc Jacobs eller Michael Kors klocka i silver

Ett par Timberland

iPhone 6

Presentkort, bla på Make up Store

Ett contourkit från Anastasia

Rosa air max

LV väska

 

Likes

Comments