Header

Har precis varit och slängt i mig den här goda middagen, var vrålhungrig efter några timmar hos frisören så det satt fint! Gjorde i alla fall en ombre och färgade fransar och bryn idag. Färgningen tog så lång tid så jag ska komma tillbaka och klippa mig nästa vecka istället, så jag tror att jag väntar med att visa er någon bild tills dess för nu känner jag mig bara "halvklar" liksom. Sen imorgon ska jag göra om naglarna också, letar inspiration hela tiden för jag är inte riktigt säker på hur jag vill göra den här gången. Nu är jag trött som ett as så jag ska leta reda på nån film och bädda ner mig i sängen:)

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

ALLTSÅ!! Bland det godaste jag har bakat på länge, så himla god. Orkar inte skriva ner receptet utan ni får hitta det HÄÄR på min nya favvo-blogg när det gäller recept!

 

Likes

Comments

Älskar känslan av att ha nystädat! Idag blev det en städning av hela huset och lite extra fix på mitt rum med byte av gardiner, överkast/kuddar, lakan och lite rensning och omgjort på hyllorna. Så nu är det rent och luktar gott, väntar bara på att blommorna som jag fått av m&p ska slå ut så de luktar ännu godare! Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar för middag på Udda med familjen.

 

 

 

 

 

Likes

Comments