Header

Inhandlade inte träningskläder idag, för JA (hör och häpna), jag har äntligen börjat gymma lite sakta men säkert! Gör det först och främst för att få någon ordning på min nacke som jag har ont i jämt och ständigt. Så jag håller tummarna att jag håller igång det här nu och får lite resultat:)

 

Likes

Comments

Det är inte konstigt att min garderob med jackor snart är lika proppfull som min garderob för kläder. Älskar jackor och att kunna variera sig beroende på hur resten av outfiten ser ut. Hittade i alla fall den här i dag på Monki men har inte riktigt bestämt om jag gillar den eller inte?! Gillar att den är en annorlunda färg eftersom att jag nästan bara använder svart annars så jag kommer nog behålla den!

 

Likes

Comments

Jaha då var det söndag igen, veckorna går så jäkla fort nu tycker jag! Helgen har i alla fall varit lugn och mysig som dom flesta andra. Igår på dagen var jag med mamma och pappa på stan, vi gick en sväng på matmarknaden på torget och kollade runt i lite butiker. Sen på kvällen köpte jag och William massa godis på Hemmakväll och myste i sängen framför några filmer. Nu har jag nyss kommit hem från en sväng till Birsta, inväntar lite middag och sen blir det söndagsjobb!

Kunde såklart inte låta bli att prova dessa goda churros på matmarknaden, mums!

 

Likes

Comments

Klickade nyss hem dessa två kappor från sheinside.com! Har aldrig beställt därifrån tidigare men jag håller tummarna att dom kommer passa i storleken, se likadana ut som på bilderna osv. Ni hittar den vita här och svarta här!

 

Likes

Comments