Header

Vaknade klockan 9 imorse och var jätte pigg efter typ 4 timmars sömn, fattar inte hur det gick till. Hämtade iallafall upp Linnea när hon hade slutat jobbet sen chillade vi lite hemma bara. Sen när hon åkte hemåt kom Robin Daniel och Raymond hit, snackade lite skit oså bara. Nu ska jag gå ner och ta en dusch, fundera lite på vad jag ska hitta på ikväll eftersom att mina planer inte blev som bestämt. Visar bilder från igår senare:)

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har ganska nyss kommit hem från klassfesten med mina älskade gamla klassisar. Alla var precis som förr, kändes typ som att vi aldrig har varit ifrån varandra i flera år liksom. Pratade gamla minnen o massa bus vi alltid hade för oss. Hade iallafall skitkul trots några arga miner ibland, men så är de väl alltid. Nu har jag en snarkandes Linnea brevid mig som ska upp och jobba om 2 timmar, haha stackare!

 

 

 

Likes

Comments

 

Precis som jag hade förväntat mig så vaknade jag med lika platt hår som jag hade innan jag somnade. Tråkigt! Men ni som har lite längre hår borde verkligen testa och se om de funkar för er.

Efter praktiken så träffade jag upp mami på stan och shoppade lite, fick iallafall med mig två toppar och lite små grejjer. Nu ska jag gå ner och sola lite tills imorgon när vi ska ha klassfeset med gamla 9A och 9B. Ska bli sjukt kul!

 

Likes

Comments

Trotsar en av mina största rädslor och går över världens äckligaste bro! Usch..

 

Likes

Comments

 

Hittade det här youtube-klippet för några dagar sen och tänkte att det där måste jag prova! Så nu har jag precis pillat klart med det där, och ska sova med bollen på huvudet i natt. Är ganska säker på att det inte kommer funka på mig eftersom att jag har så kort hår. Men de är väl värt ett försök iallafall! Berättar/visar resultatet imorgon:)

 

Likes

Comments

Hade en riktigt onödig skoldag idag. Kom dit och fick veta att alla tjejer skulle ta livmoderhalscancer-sprutan, och eftersom att jag redan har tagit den så fick jag bara sitta och kolla på när tjejerna plågades. Sen slutade vi tydligen, åt lite lunch på Åkersvik o sen åkte jag och Hanna upp till Praktiska skolan. Åkte runt lite oså med några pojkar innan jag åkte hemåt. Nu ligger jag i soffan och väntar på veckans höjdpunkt - Desperate!

 

 

 

Likes

Comments


Ligger i sängen och grinar lite till senaste OTH avsnittet, såå bra!

 

Likes

Comments