Header

Alltså ni fattar inte hur länge jag längtat efter detta! Oliver köpte med sig det här hem ikväll, bästa brorsan hurrni. SÅ GOTT. Nu har vi nyss badat lillan och hon har somnat så jag ligger utslagen i soffan och kollar youtube. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog krypa ner bredvid Hollie snart, så jäkla trött. Längtar dessutom efter pappan i huset som vi hoppas kommer hem imorgon<3 Vi har faktiskt aldrig varit ifrån varandra så här länge så nu är det dags att komma hem!
Imorgon kommer förövrigt vara en jobbig dag, mer om det någon annan dag kanske.. ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade vi myskväll hos mamma och pappa. William blev borta på jobb längre än vi trodde så då packade vi väskan och sov där istället. Först på dagen var vi till birsta en sväng och sen åt vi god middag, Hollie badade i badkaret och sen när hon somnat plockade vi fram frukt och pollydipp. Mums!

Likes

Comments

Jag fattar inte hur det kan bli kaos i Hollies lådor på två sekunder. Min ordning-och-reda hjärna får panik. Så igår blev det rensning av sånt som är för litet, och sånt som används nu och växa-kläder ligger fint på sin plats igen. Nöjd mamma!

Likes

Comments

Måndag och ny vecka igen! Det slog mig i helgen att jag har varit ledig nu sedan i början av juni, det är snart ett halvår? Det är sjukt hur fort tiden går. Sen kan man absolut inte säga att jag varit ledig hela den här tiden för att vara mammaledig innebär verkligen inte att man är LEDIG. Jag tror att många lätt tror att man är ledig precis som en semester men så är det verkligen inte. Herregud man har ju något att göra hela tiden! Att vara föräldraledig är verkligen ett heltidsjobb fast dygnet runt. Men jag njuter av varje sekund :-)

Åter till veckan och helgen som varit. Hollie klarade sig från febern och var lika pigg som vanligt, skönt! Så i lördags åkte vi till Birsta med mamma. Vi köpte lite nytt till smulan och jag lämnade tillbaka några byxor. Sedan kom Emmisen hit som vi saknat<3, och efter det lagade Oliver middag till oss.

Igår städade vi och tvättade, gick en promenad och sen kom Linda och mamma hit och fikade med oss. Hollie fick ett par så himla fina uggs som kommer vara perfekt nu i vinter! Sedan hängde vi hos m&p hela eftermiddagen och kvällen för William jobbar borta hela veckan. Lite jobbigt tycker jag men jag vet att det kommer gå bra :-)

Nu har vi precis kommit in efter en promenad. Det är verkligen en av dom bästa stunderna på dagen när vi kommer ut, får frisk luft och med en podd i öronen. Lite senare ska vi till stan och fika med Erika, myspys!


Likes

Comments

Idag hade vi tid på bvc för Hollies första spruta. Jag har varit SÅ nervös inför det här nästan enda sen hon föddes. Dels för att jag inte gillar sprutor men mest för biverkningar efteråt då det är vanligt att första febern kommer. Jag hade nog brusat upp mig lite för mycket, för tror ni inte att de gick superbra?! Två stick i benen, grin i några sekunder och sen var hon glad igen. Älskade lilla vän <3
Trött däremot har hon varit och sovit mer eller mindre hela tiden sen vi kom hem igen. På eftermiddagen tog vi en prommis till ica, nu börjar det bli riktigt kallt och det är ju redan mörkt vid sextiden. Som vanligt så längtar jag inte till den här årstiden..

Nu har vi nyss sett senaste avsnittet av Riverdale och smulan sover sedan några timmar tillbaka. Håll tummarna att natten fortsätter bra och att den där dumma febern håller sig borta ❤️

Likes

Comments