Header

Helt spontant så köpte vi en ny vagn här om veckan. Vi velade ju mellan Emmaljunga och en bugaboo när vi köpte vagn från första början. Jag har alltid varit supernöjd med Emmaljungan men suget efter en bugaboo blev bara mer och mer så då kunde jag inte låta bli att köpa en. Ni vet ”if you cant stop thinking about it, by it” ;-) Den är ju så fin och än så länge lever den upp till mina förväntningar.


Likes

Comments

Idag har vi firat Williams första farsdag<3 Älskar dig och allt du gör för mig och din dotter. Vi började dagen med paket och sedan har vi ätit middag med min morfar, för även han är ju en pappa att fira.

Dessutom har min älskade pappa äntligen kommit hem från Las Vegas alldeles nyss, så nu kan jag slappna av lite igen. Gillar ju som sagt att ha min flock samlad och på hemmaplan hehe.. Vet att han har längtat efter Hollsan också! Tack för att du är världens bästa pappa och morfar<3

Likes

Comments

Den här overallen och åkpåse i samma färg passade jag på att fynda från Lager 157 till Hollie. 300 kronor styck är ju väldigt billigt så jag är grymt nöjd :-)


Likes

Comments

Åter igen en ny vecka! Dessutom fyller smulan 4 månader på torsdag<3 Förra veckan jobbade William natt igen så vi sov några nätter hos mamma och pappa. Förutom de så har vi fikat hos farbror Stefan som fyllt år, fikat några gånger på Det goda bruket, varit till Birsta, ätit pizza på Ica maxi (tips!! sjukt god) och kollat på innebandy.

Nu har vi varit vaken sedan klockan 5 så strax är det dags för en liten tupplur.. Jag passar på att sova när Hollie sover idag, hon har vaknat ungefär en gång i timmen i natt så jag är t r ö t t.

Likes

Comments