Header

Alltså kolla vilken mysig måndagsmiddag jag och Erika lyxade till med ikväll! Löjrom på en helt vanlig måndag är inte illa. Sen blev det gino till efterrätt och det var minst lika mumsigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa. Den här veckan har rullat på som vanligt, med jobb och allt där till. Igår var jag uppe med tuppen och åkte på frukost-shopping på H&M. Lite nytt fick jag med mig hem i alla fall :-) Sedan åkte jag ut till Birsta och handlade mat och mitt i allt fick jag veta att en nära vän till familjen gått bort i en olycka. Då bröt jag ihop, livet är så orättvist verkligen. Tror jag grät oavbrutet i 3 timmar innan jag samlade ihop mig och åkte på jobbet för att komma på lite andra tankar.

Det värsta är, att på morgonen in till stan i bilen, så satt jag och tänkte för mig själv att jag borde tänka varje morgon "det här kommer bli en bra dag". Så jag sa det till mig själv och sen får man så där dåliga nyheter.. Senare på kvällen åt vi tacos och Emmisen kom hit och myste med oss<3 Nu är det ny dag och nya tag, klockan är strax innan 8 och jag är redan vaken :-) Vi ska på dop sedan och ikväll ska jag ut och äta med mamma och pappa!


Likes

Comments

Igår mötte jag Lina på Olearys, gud vad jag hade längtat efter deras sweetchilipasta! Det var såå gott. Sedan gick vi upp till bion och såg Skönheten och odjuret. Jag kom på att jag faktiskt aldrig sett den som barn haha, vilket kanske är ganska konstigt. Men den var bra i alla fall :-)

Idag har jag varit vaken sedan kl 05! Vad händer med mig? Jag går upp och kissar ca tre gånger per natt och vid 5-tiden brukar va sista gången, och efter det kunde jag inte somna om.. Konstigt nog är jag fortfarande pigg också! Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma och hämta mig så vi kan åka till stugan. Verkar bli fint väder idag :-)


Likes

Comments