Fått för mig att göra om sovrummet till hösten så det blir lite mysigare. Första ändringen blir nya gardiner, som var slut överallt både i butik och på nätet. Tills jag hittade ett par på ellos, som jag längtar tills vi får hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon,
Två bilder från helgen när jag och Niklas var och hälsade på mamma och vår hund. En mysig helg som alltid när man hälsar på kretsar runt mat.
Just nu sitter jag och äter frukost, tanken var att träna i morse, men när klockan ringde halv 6 var sängen lite för skön för att gå ifrån, hade samma problem igår. Vi får se om jag kommer upp i morgon och kan träna då.


Likes

Comments

När jag scrollar igenom weekday's nyhetsflöde längtar jag lite extra tills det blir höst på riktigt. Det här är några få favoriter just nu.

Likes

Comments

Den här helgen spenderades ute på landet hos Niklas föräldrar. Dagarna spenderade vi med att plocka svamp, och fiska kräftor. Vi lyckades lite bättre med kräftorna än svamparna, men en god macka var fick vi i alla fall. Kräftorna får vi vänta någon vecka på innan vi får äta.


Likes

Comments

En bild från i tisdags när jag hade en mysig kväll med god mat, gott vin, trevliga samtal med härliga vänner. 

Likes

Comments

Efter en regnig dag längtar vi tillbaka till semestern och Grekland.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår hade vi det perfekta vädret för att flyga helikopter över Stockholm. Det är en väldigt vacker stad man bor i, om man hade turen att se den från luften varje dag.

Likes

Comments

Efter en härlig helg på landet med sol, bad, god mat och bra sällskap. Åkte vi direkt och hämtade Niklas nya leksak. En dji spark, vi har inte hunnit köra med den så mycket än då det regnade igår. Men idag lyser solen så då ska den ut och flyga.

Likes

Comments

Äntligen semester, som har vart efterlängtat!
I förrgår kom jag hem från några spontana dagar i Spanien, hälsade på en kompis som var där nere. Spenderade dagarna där vid stranden eller vid poolen, skönt att börja semestern på det sättet.

Likes

Comments