Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår hade vi det perfekta vädret för att flyga helikopter över Stockholm. Det är en väldigt vacker stad man bor i, om man hade turen att se den från luften varje dag.

Likes

Comments

Efter en härlig helg på landet med sol, bad, god mat och bra sällskap. Åkte vi direkt och hämtade Niklas nya leksak. En dji spark, vi har inte hunnit köra med den så mycket än då det regnade igår. Men idag lyser solen så då ska den ut och flyga.

Likes

Comments

Äntligen semester, som har vart efterlängtat!
I förrgår kom jag hem från några spontana dagar i Spanien, hälsade på en kompis som var där nere. Spenderade dagarna där vid stranden eller vid poolen, skönt att börja semestern på det sättet.

Likes

Comments

Här kommer några mer bilder från Budapest, jag som tyckte vi var där för många dagar längtar nu tillbaka. Till dagar där det ända som stod på schemat var att gå runt och titta på arkitektur och dricka goda drinkar.

Likes

Comments

Har blivit sugen på att måla om sovrummet i sommar, men den stora frågan är i vilken färg. Först tänkte jag bara en enkel grå färg, men nu funderar jag på en grå nyans som går mot det gröna hållet.

Likes

Comments

Igår kom vi hem från vår lilla semester i Budapest, som bjöd på många sevärdheter och fint väder. 
Likes

Comments

Här kommer ett gäng bilder från våran helg nere i Skåne. Det bjöds på fint väder, mysiga utflykter och god mat. En helg helt i min smak. 

Likes

Comments

Igår kröp vi ner i soffan framför en film och med min favorit, chark. En perfekt lördag för mig. Idag skiner solen så ska försöka komma ut på en promenad och kanske dra mig in till stan för en kaffe med en kompis.

Likes

Comments

Godmorgon,
Sitter och tittar igenom lite olika färger på hår, har bokat tid hos frisören och ska dit senare idag. Vet dock fortfarande inte riktigt hur jag ska göra, men före och efter bild kommer.

Likes

Comments