Nu har det ändå blivit att jag inte skrivit något? Detta är ju helt sjukt eller egentligen inte. Jag märker att jag tänker att "inget speciellt händer ju mig" eller så får jag bara skrivlust när dåliga saker sker. Men så slog det mig att vafan gör det om mitt liv är tråkigt? Det är ändå mitt liv och det är just sånt en blogg är till för- dela med sig av sitt liv. Sedan är det väl i princip bara jag som läser detta ändå så om jag bara lär mig att skriva här varje dag så kommer ju någon dag att vara rolig iaf.

Just nu är jag iallafall hos min pappa som precis fick semester så nu ska jag och min lillebror (10 år) vara här i en vecka

Likes

Comments

Gjorde en vegetarisk "köttfärsås" här om dagen ( vad heter egentligen köttfärsås som är vegetarisk?!) den var lite snål i smaken men pastan var perfekt!

Likes

Comments

​Okej Shit vad gör jag? Jo jag startar en blogg, igen...
Har väl haft en blogg eller bloggar till och från sedan jag var kanske tolv? Har försökt starta upp bloggar väldigt många gånger men inte riktigt lyckats MEN nu känns det som att jag kan få igång en blogg bc den här portalen är ju hur nice som helst?!

Ja ska inte skriva mer nu men jag kommer återkomma!

Likes

Comments