West Coast, USA

Har haft en härlig dag! Det var Joels första dag i skolan, så spenderade dagen tillsammans med Mick. Vi åkte till Travel Town och hängde där någon timme. De har gamla tåg och tågbanor som man kan klättra på, Mick älskade det!

Dagen flög verkligen förbi, på eftermiddagen hoppade vi alla i poolen innan de hade simlektion. Är trött efter helgen, skall bara hänga ikväll och slå på några avsnitt av Grey's anatomy, såå skönt!

Likes

Comments

USA, West Coast

Vaknade upp i Scottsdale, Phoenix bredvid Kajsa och Emilie på lördag morgon. Vi åkte och åt frukost och därefter till outletsen (ni förstår inte hur mycket vi har shoppat? Jag har köpt 7 par skor???)

Åkte tillbaka till hotellet och poolade, solade och körde livets roligare dagsfylla!! Vi hade verkligen så himla roligt, skrattade så mycket att magarna vek sig och vi tappade andan. Antar att vi underhöll resten av hotellets gäster också haha

Gick ut och middag vid Kona Grill Scottsdale. Mysig middag! Gick en sväng runt i centrum efter middagen, så mycket ljus överallt, hur mysigt?

Slutade med att vi tog ett spontant nattdopp i poolen på vägen hem . VILKEN DAG | GIRL POWER DELUXE, tjejer ni äger

Likes

Comments

West Coast, USA

Hej på er! Vi jag haft en underbar och galen helg i Arizona!!! Det har verkligen varit en tjejhelg deluxe. Har massvis med bilder och visa hihi! // Är i varje fall i skriande stund i bilen påväg tillbaka till LA. Skall bli skönt att komma hem och sova i egen säng. Hörs!!

Likes

Comments

West Coast, USA

Torsdag kväll och Ed Sheeran!!!! Har alltid velat se honom, och igår var tydligen dagen?? Casey, min värdmamma var jätte gullig och bjöd med mig på konserten som en tidig födelsedags present. Roligt att hänga med henne på tumis! (OCH Ed!!!!) Hans musik är magisk live! Kvällen får 5/5!!!

Likes

Comments

USA, West Coast

Åkte till stranden igår med Joel och Kajsa. Vi hade det jätte roligt och timmarna bara flög iväg! Joel börjar skolan nästa vecka, så passade på att göra något roligt under dagen så länge vi har chansen. Vädret var även perfekt igår!!

Likes

Comments

USA, West Coast

Kvällshikade med Kajsa i Palisades. En så otrolig utsikt, vi hann precis upp till toppen till solnedgången. SÅ FINT!

Dagarna bara flyger iväg!! Har en lyckad helg bakom. Förra veckan hängde jag med Joel på dagarna. Vi gick till olika museum och parker längs med veckan. Kul att få hänga med honom ensam då Mick har varit på camp.

Recap på vad som hänt: Söndagen då vi kom hem från roadtrippen hängde vi bara vid poolen. Marko kom också upp till Hillsen och kvällen slutade med en middag nere i Santa Monica. Träffade min kompis Kirsten som var i LA förra veckan en kväll, så kul att se henne innan hon åker hem till Tyskland. Varvade träning med jobb och träffade kompisar resten av kvällarna förra veckan. Mys!!!

Hängde med Kajsa hela lördagen. På kvällen mötte vi upp Elvira i West Hollywood och drog ut. Hade en rolig kväll!! På söndagen hade vi au pair möte, pool party! Dagen slutade med en sväng via IKEA med Kajsa, bäst!

Har massa planer denna vecka också, så veckan kommer gå fort. Massa kul på gång dock!! Yay! Ha en härlig vecka!


Solnedgång i Venice Beach förra veckan då Kirsten var här! 

Likes

Comments

West Coast, USA

Kom fram till The Horseshoe Bend som ligger i Arizona på lördag morgon. Vi kollade soluppgången och sov några timmar efter det. Gick en sväng runt området och tog en hög med bilder innan vi åkte vidare. Kolla vad fint!!!!!

Likes

Comments