View tracker

The crew!!

Glada tjejer som fick andra pris

Hittade bilder från i början av höstlovet. Street star är en tävling där olika dansskolor tävlar mot varandra som arrangeras varje år av dansens hus. Alla stilar är tillåtna och det här blev fjärde året för oss som vi va med. Det är verkligen sjukt kul att stå på scen speciellt när alla är så stöttade med hurringar och applåder när man dansar. Alla är så grymt duktiga så nästa år gå och kolla! Eller om du är med i en dansgrupp va med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Förlåt för sämsta bildkvalitén. Hade med mig kameran men det va någon konstig inställning på den så fick använda mobilen. Sen vet ju alla att det inte går att ta några fina bilder i Sverige efter kl tre inprincip, haha.

På morgonen när jag gick ut med min hund kändes det så fel att folk hade börjat pynta med adventsljusstakar för det var ju ingen julkänsla alls ute. Men modernatur måste ha hört mig för när jag kom hem blev det ju snöstorm, haha. Vid två tiden drog jag in till stan för att möta upp min kompis Rut. Vi gick till perfectdays kontor där Hanna och Amanda hade rea på massa kläder från deras märke Daisy Grace. Om ni inte vet vilka Hanna Widell och Amanda Schulman är så kan jag säga att det har bland annat en podcast, fredagspodden, ihop som både jag och Rut har lyssnat på över 2 år. Förutom en baddräkt fick jag också med mig ett signerat exemplar av Flykten (deras senaste bok). Efter så tog vi en fika på espresso house och nu är det plugg som gäller resten av kvällen. Men först lite tacomys med familjen framför modern family.
Hoppas ni har haft en härlig söndag!

Likes

Comments

View tracker

Är inte min vän vacker? Work that camera guuurl!

Idag började jag 08.30 med nationella prov muntligt i svenska. Det var inte jättesvårt och gick rätt så bra, hoppas jag i alla fall. Förutom prov hade jag också teoridag vilket betyder enbart teori från 08.30-16.30. I vanliga fall brukar vi ha ca 3 timmars dans på schemat mån-lör eftersom jag går på en dansskola. Jag och några kompisar gick på en liten promis på lunchen. Vi fastande i någon innegård och var tvungen att klättra över ett staket men vi fick oss alla ett gott skratt när vi osmidiga klängde oss över och Alice spräckte sinna byxor (nästan). Man kan tro att dansare ska vi smidiga men nej, hahah.

Likes

Comments

Hej allesammans! Just nu sitter jag på tåget påväg hem och skulle rensa bilder på min lur. Då hitta jag massa bilder från i somras när jag och min familj var på Öland. Eftersom vi skaffade hund för ca ett år sen så ville vi inte lämna den första sommaren. Tycker nästan mer om sånna semestrar än när man åker på charter resor, det blir lite mer variation på vad man gör på dagarna liksom, i alla fall för min familj. Det var så himla mysigt när vi på kvällarna satt och spelade kort efter att jag och min syster hade cyklat ner till stranden för att ta ett kvällsdopp. Stranden var sådär sjukt mjuk och vit som den brukar vara utomlands. Vi tillbringade mest tid på stranden men jag testade också att köra gokart bland annat och vi hittade några riktigt goda restauranger. Man längtar ju verkligen tillbaka särskilt en grå novemberdag som denna. Imorn är det torsdag vilket betyder bara två skoldagar kvar innan helgen!

Likes

Comments

Välkomna till ytterligare en blogg i bloggvärlden! Igår kväll fick jag en impuls att skaffa blogg och tja här är vi nu. Jag har alltid tyckt väldigt mycket om att skriva plus att jag själv gillar att läsa bloggar så jag tänkte varför kan inte bara jag skaffa en? Jag hopps att ni kommer vilja fortsätta läsa i framtiden och ta del av mina tankar och det som jag är med om! Kram<3

Likes

Comments