Idag blev det så tydligt. Jag har vunnit, mitt huvud har vunnit. Min KBT-behandling är avbruten i förtid, jag är friskförklarad. Äntligen. Jag vann rättegången vi satt på.
Och idag fick jag det bekräftat. Jag såg honom.
Jag bara log och skrattade inombords. Jag har vunnit. Det finns inget som kan komma åt mig längre. Inget och ingen. Bild på den som alltid får mig att må bra, den som är mitt livs bästa terapi. 🐶

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, de som vi drömt om i ett halvår har blivit verklighet. Vi har flyttat från kantorsgatan, från en lägenhet som numer ligger i är ett riktigt skitområde. Till Storvreta. Skillnaden?
Vi bor i ett hus, med altan, med tomt, 2 plan och de är mycket större än de vi haft. De är bra luft, vi har en fin utsikt. Sol större delen av dagarna.
Jag menar.. på kantorsgatan hade vi inte ens en balkong. Man satt därinne dag in och dag ut och inget annat. De var ljud och skrik hela nätterna, så äckligt varmt. Utsikten var någon annans fönster. Inte så värst trevligt. Jag kunde och ville inte gå ut med Gucci lika mycket pågrund av de personerna som rörde sig i området.
Men nu bor vi inte där längre. Nu kan vi grilla när vi känner för de. Nu kan vi sitta ute på altanen när de är okej väder. Nu kan vi röra oss ordentligt. Nu kan man ha tv:n på högst volym och ingen kan klaga. Gucci är numera lös på tomten och altanen, han är ute när han vill och inne när han vill. Promenaderna sker utan koppel, på en grusväg, det finns ingen man kan möta förutom nån bil.
Slutsatsen? Aldrig mer lägenhet. Nånsin. Aldrig mer i centrala Uppsala. Nånsin.

Likes

Comments