Header

Hej alla fina angels,

Hoppas att ni mår bäst!

Jag vet inte vad som gjorde att jag helt tappade fokus på mitt bloggande - antar att livet kom emellan helt enkelt - men jag tänkte att jag skulle göra ett nytt försök med att kontinuerligt uppdatera här.

Herregud, sist jag skrev var i April såg jag nu.
Har hänt väldigt mycket sedan dess. Går inte att göra en kort update om allt det kommer att taaaa föör lång tid.

Har tänkt på en grej på sistone när jag vandrat genom livet och dess upp och nedgångar.... tänk, vad sjukt att människor bara ger upp om sånt som dem verkligen älskar. Ser så många som hamnar i en typ av comfort-zone i livet där drömmar begravs och glöden tynar bort i rädslan att förlora. Men jag tänker att om man inte ens ger allt och tar risken - så har man redan förlorat. Man har vunnit bara av att ge allt för en dröm som bara man själv kan se. Men kanske om man försöker, så kommer dess framgång att exponeras. Men bara kanske. Och KANSKE är helt upp till hur man själv förhåller sig till sina mål.
Målen i livet. Ja dem är oerhört essentiella.
Iallafall för mig.

Nu ska jag sova,
För imorn är en ny dag med helt nya möjligheter.
Vi hörs då 💕


Godnatt finaste du.

Kärlek,
Nicole

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Under den kommande sommaren kommer något speciellt att ske många - ni skall avsluta ett kapitel, som omfattat en en stor del av livet. Kapitlet som heter: SKOLAN.

Man lämnar tryggheten. Och jag tror att många är rädda för att vingarna som de tillverkat under dessa år, inte är tillräckligt fullkomliga för att kunna få en att flyga.
För vad gör man om vingarna är ur funktion?
Men å andra sidan, vad hjälper det om man kan flyga; men inte vet vart man ska?
You feel me?

Man lämnar en värld där man endast har behövt att lyda, till en värld där man själv måste styra.
Man kollar omkring sig på hur samhället ser ut, på vad ens vänner ska göra, lyssnar till vad släkt och familj råder en till att göra...och sakta men säkert så kan man inte höra sin egna röst längre.

Men fråga dig själv egentligen; VAD vill egentligen mitt hjärta?

Föräldrar, släktingar och vänner talar om för oss vad dem tycker att vi skall göra efter studenten. Alla verkar ha en perfekt ideal bild på hur saker och ting skall se ut.
Men vaddå, du kanske inte alls vill utbilda dig direkt?Du kanske inte alls tycker om ekonomi eller natur?

Men vet du vad - då är HELT okej.
Det här är DITT liv. Alla människor har fått olika gåvor och drömmar i livet.
Använd dem gåvorna du fått och gör det som fyller dig med kärlek. För endast då
kan du fylla andra med glädje och kärlek.

Det här kapitlet som du lämnar - kommer att bära dig in till ett nytt och fantastiskt kapitel -
där det är DIN tid att blomstra, växa och njuta av det du har skapat tidigare.


För HELA världen är din.
Lyssna till ditt hjärta.
Du kan göra EXAKT allt som DU vill.
Våga lysa starkt.

Love
Nic

Likes

Comments

Heeey fina läsare 🌸
Förlåt att jag har varit sämst på att uppdatera.
Hoppas att ni mår bra.

Under helgen så var jag i Göteborg tillsammans med mina partners in crime Kiki och min lillasyster Vanessa.

Jag hade en spelning på ett ställe som heter Dreamcenter i Göteborg. Det är som en fritidsgård för ungdomar. Målet med den här verksamheten är att hjälpa ungdomar med drogmissbruk eller ungdomar som befinner sig i miljöer med ökad risk för detta.
Från första gången när jag var där och sjöng för ungdomarna; så brann mitt hjärta när jag fick höra om deras livshistorier - men samtidigt se viljan att förändras till det bättre.

Den här gången ordnade dem en tjejkväll, där jag skulle få coacha och uppträda för dem samt berätta om mitt liv.
Det var fantastiskt att få spendera tid med alla fina tjejer - och få coacha dem.
Mitt mål är att alltid leverera på ett sätt som kan inspirera dem till att förändra sina liv - att använda mina erfarenheter för att hjälpa någon annan.

När tjejerna i slutet av kvällen frivilligt valde att uppträda med deras egenskrivna låtar för mig - så fick jag tårar. Det var magiskt.
Det finns en sådan enorm kraft i musiken. 🙏🏾

Efter en lyckad spelning - så hade vi bokat bord på ett favoritställe i Göteborg som heter Toso.
Vi avnjöt massa goood mat och goda drinkar.
Därefter träffade vi på vänner och gick ut för att dansa lite.

Btw: Hotell Bellora är ett MÅSTE om man ska bo någonstans i Göteborg under en weekend. Det ligger mitt på avenyn. Super trevlig personal och fantastisk mat. Takterrassen är magisk. Just saying🌸

Vi hörs snart igen,
Fortsätt att lysa

Love
Nic

Likes

Comments

Låt mig välsigna din vecka med den här låten.
Ääälskar den.

Det finns några sångare som jag kan lyssna på jämt, som har en sån där magisk stämma som kan tala till min själ på ett sjukt sätt. På den listan står bl.a. Bieber och Chris brown.

Det går inte att beskriva. Det behöver inte betyda att dem är världens bästa sångare, rent tekniskt... men det är grunden - tonen i rösten... det som man inte kan öva sig fram till; det som man föds med. 

Vem står med på din lista?

Love

Nic 

Likes

Comments

Tack för alla fina ord och all kärlek jag fått av er i samband med alla frågor som ni har skickat.
Sorry om jag har råkat missa någon fråga; men har försökt få med alla.
Här får ni läsa allt från vem jag skulle kunna dejta, hur Idol resan var och hur jag tänker kring framtiden.

Vilken är din favoritfärg?
Svar: Rosa, Nude (om det är en färg), Grön

Vad söker du hos en kille? Hur vill du att han ska vara? Måste han vara kristen eller syrian?
Svar: Jag har ingen speciell mall på hur jag vill att en kille ska vara. Men man tänker väl att man i allmänhet vill ha någon som är sig själv och trygg i sig själv. Någon med båda fötterna på jorden; som har humor - som ser andra och har ett gott hjärta. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kollade på utsidan - för det är ju det första man ser... men det är inte avgörande. Ibland kan en persons ljus bara lysa så starkt att jag inte ens ser utsidan och fastnar såå för något i personligheten.
Eftersom att min grund står på Jesus, så vore det enklare att ha någon som skulle förstå mina värderingar och min tro - och som man kan dela det me. Han behöver absolut inte vara syrian. Men någon som förstår min tro och som är troende.


Vem under idol blev din bästa vän?
Svar: Åhhh, alltså det är många fina stjärnor som har fått en stor plats i mitt hjärta.
Är nära många - men nog närmast Laura, Mabel och Renaida. o Zeana. Sen har Oskar blivit som en lillebror.

Vilken musikstil lyssnar du helst på?
Svar: Jag lyssnar på aaaallt möjligt. Men helst av allt lyssnar jag på rn'b/soul, pop och arabisk musik.


Vad tycker du om syrianska, kurdiska, turkiska låtar?
Svar: Alltså musik från Mellanöstern får mig att känna mig hemma och levande. Det är något magiskt med den musiken. Och den blir nog väldigt speciell för mig, eftersom jag är uppvuxen med det. Många minnen som kommer upp varje gång jag lyssnar på den musiken.


Vilken kändis skulle du kunna dejta?
Svar: Waaah, finns många på den listan. Haha. Men hade inte sagt nej till en dejt med
Will Smith om han inte vore sådär extremt mycket äldre än mig. En dejt med Bieber (bara om han skulle sjunga för mig). Och om Channing Tatum inte vore gift...(God bless his marriage yani)
Glömde. Matt Corby. Lord have mercy. Han är fin.


Vad är din största dröm med musiken?
Svar: Min största dröm med musiken är att kunna leva på det. Jag vill släppa musik som jag älskar, som HJÄLPER människor. Jag vill använda hela mitt artisteri för att kunna ge till andra. Starta en organisation som kommer att bygga skolor i olika länder - använda musik som redskap för att ge människor hopp. Jag vill sjunga med barn från olika länder - barn som inte visste men som kommer att veta att dem är HELT magiska, precis som dem är.
För mig så handlar det om mer än bara att tjäna pengar och leva life - för jag vet att Gud har gett mig den här gåvan för att jag ska använda den som redskap för att ge människor hopp, fylla dem me kärlek och ljus.
Jag vill släppa musik i Mellanöstern... och visst vore det feeeeett att vinna en Grammy en dag.


Vad tycker du om den nya Idol juryn?
Svar: Heeelt ärligt, så tror jag inte att jag hade tagit chansen att vara med om dem kom i år med den juryn som är nu - det var juryn förra året som lockade mig personligen. Men jag tvekar inte en sekund på att dem som är nu kommer att göra ett fantastiskt jobb.

Vilka från idol har du mest kontakt med idag?
Svar: Mest är det nog med Renaida, Laura, Mabel, Zeana, Oskar, Liam och Adrian.

Är du syrian?
Svar: Yeeees

Hörde att ni skall flytta till USA över sommaren, stämmer det?
Svar: Det svaret är lite oklart för tillfället. Har varit i LA och jobbat med musik väldigt mycket och planen var att vi skulle flytta dit under ett år; hela familjen... men jag styrs lite utav musiken och människorna som jag jobbar med. Kanske behöver vara kvar i Sverige ett tag till för att spela in och göra klart projektet. Men vad som helst kan hända:)

Vad var roligast med att vara med i Idol?
Svar: Åhhh, det var väldigt mycket som var så kul.. men främst av allt, möjligheten att få utvecklas på scen, hela TV upplevelsen och såklart att få utvecklas tillsammans med ett gäng underbara människor som man blev super tajt med. Okeeey, ska inte underskatta faktumet vi bodde mitt i centrala Stockholm i ett hotell med friends. Det var F U N.

Hur ser du på alkohol och homosexuella? Jag är själv kristen och min familj är emot alkohol jättemycket. Hur ser du på det?
Svar Vilken svår fråga. När jag var yngre så var jag väldigt hård med mig själv gällande alkohol - men jag kände heller inget behov av att testa det; då jag fick avsmak av att se att ungdomar inte ens kunde gå ut utan att dricka. Det lockade inte mig. Men sen i senare dagar, typ när jag fyllde 20 så började jag tycka om vin. Haha det låter som om jag har tappat det efter att jag började tycka om vin. Haha, så är det absolut inte. Men jag tycker att man kan dricka lite - men inte redlöst.
Man får ha vilken läggning man vill. Älskar dig lika mycket även om du har en annan färg, en annan tro eller en annan läggning.


Är du och Liam ihop, eller har ni varit det?
Svar: Den här frågan har kommit upp ett antal gånger under Idol resan. Lol.
Jag och Liam är INTE ihop och har aldrig varit ihop. Vi är good friiiends.

Hur känner du Liam?
Svar: Redan innan Idol så supportade jag hans musik och talang och han supporta mig. Har ALLTID trott på Liams gåva. För den är från ovan.
Men sen hade vi snackat och hållt kontakten, eftersom att vi eventuellt hade tänkt att skriva tillsammans osv.
Sen så bodde jag i Göteborg under ett år och då hängde vi sådär ibland.


Jag älskar musik och kan spela allt möjligt , men jag vet inte hur jag ska göra låtar. Kan du ge tips?
Svar: Det är nog väldigt personligt hur man skriver låtar. Men skriv ner saker som du vill skriva om, ord som du tycker om; sedan om du spelar exempelvis piano... sätt dig vid pianot och spela några ackord... testa sjunga olika melodier till det. När du har satt några melodier som du tycker är nice - sätt ord på melodierna. Finns många olika sätt att göra det på. Men analysera andra låtar. Uppbygnaden. Lycka till finis.

Du verkar vara en underbar människa. Vad ger dig styrka och glädje?
Svar: Åh, tack så jättemycket! Även om jag är en person som älskar att ha kul och dela med mig av min glädje och kärlek till andra - så finns det många dagar då jag är nere. Men för mig så hindrar inte mörkret mig - jag har lärt mig att det finns ett starkt ljus som lyser, även i mörkret. Och så är det verkligen.
"These storms come just to wash us clean."
Min styrka kommer från Gud.

Är du kär just nu?
Svar: Jag blir inte kär lätt - men kan bli sådär väldigt intresserad och nyfiken. Och det händer däremot ofta.
Jag är väl mer nyfiken nu. Men inte kär :)

Har du haft förhållande förut? Isåfall hur länge?
Svar: Jag har faktiskt aldrig varit i ett förhållande förut.

Hur går det med dina röstproblem?
Svar: Jag kämpar fortfarande med hesa stämband och med ett inflammerat stämband. Men min cysta är borta. Thank God!

Varför startade du bloggen?
Svar: Ända sen jag var runt 16 år så har jag velat starta en blogg. Kände att det var rätt att göra det nu.


När fyller du år?
Svar: Jag fyller år den 25 Juli. Glöööm inte de, nu da.

Har du kontakt med någon från idol idag?
Svar: Jaaaa. Har fått några vänner för livet tack vare Idol resan. Vissa pratar man med mer än andra.

Vad vi betyder vi fans för dig?
Svar: JAG ÄLSKAR ER!!!! Jag är så tacksam för er och för all kärlek som ni ger. All tid som ni lägger ner på att ge - jag hoppas att ni får tusen gånger så mycket kärlek tillbaks av life och människor omkring er. Ser fram emot att träffa er alla inom en snar framtid. NI är världsbäst mina änglar.

Hur känns det att ha systrar? Bråkar man mycket? Vad gör dem till de "bästa"?
Svar: Att ha systrar är på ett sätt heeelt magiskt - på ett annat sätt så behöver man ta en ipren varje morgon när man vaknar. Haha. Skämtåsido. Mina systrar är mitt allt. Dem fyller mitt liv med massa kärlek och utan dem är jag inte hel.
Vi bråkar FÖR mycket. Haha. Men det går alltid över. Vi kan inte vara osams i mer än en dag.
Det som gör dem så bäst är att dem är fina individer. Människor med goda hjärtan, som inte dömer andra - dem är öppna och ser andra människor. Två starka karaktärer fyllda med drömmar och visioner.

Vem är din bästa vän?
Svar: Åhhhh men den här frågan. Jag har ju så många fina diamanter i mitt liv som jag är SÅ tacksam för. Dem glittrar till min vardag extra mycket.
Dem vet med sig vilka dem är.

Likes

Comments

Hey angels.


Hoppas att ni har en fin start på veckan.
Jag har haft en fin dag. Jobbade extra som språkstöd för ett företag som heter Arcus. Där hjälper jag människor som nyligen kommit till Sverige; att få arbete och utbildningar.​ Då får jag bla ringa runt till olika företag och skolor för att tala om deltagare som jag har som är intresserade av jobb. Älskar känslan när man lyckats få någon ut i arbete - som varit arbetslös länge och känt sig hopplös. Fylls alltid med glädje av att veta att man lyckats få en annan att le. 🌸


Efter jobbet gick jag till en super vacker kyrka - där jag satt i drygt en timme och jammade vid pianot.​

Jag har inte uppdaterat bloggen på två dagar -  men det är en hel del kul som har hänt inom musiken.
Jag kan tyvärr inte skriva om det på bloggen nu - men förhoppningsvis snart. 

Jag har fått in en hel del frågor från er på både SNAP, INSTA och några i kommentarsfältet.
Svarar på allt ikväll.


Fortsätt att lysa.
​Ni är bäst.

Love
Nic

Likes

Comments

Jag tänkte att jag äntligen skulle ha en Q&A; så att ni får lära känna mig bättre.

Ni får ställa precis vilka frågor ni vill i kommentarsfältet eller på Instagram (@nicoletouma) -
​​ så kommer jag att svara på alla frågor här på bloggen.

Ser fram emot att läsa era frågor
😌

Love
Nic

Likes

Comments

Glad påsk fina läsare.

Jag hoppas att ni har fått en mysig tid med nära och kära. Jag har spenderat min dag på mitt favoritställe i Skövde - Knistad Herrgård tillsammans med mina systrar och min vän Carro.

Det här stället har blivit lite som min fristad. Hit brukar jag komma för att skriva musik till den fantastiska utsikten; eller om jag känner för att åka med en golfbil runt hela gården. Haha.

Ha en fortsatt underbar dag,

Love

Nic

Likes

Comments

Mamma ringde mig precis för att säga
att jag måste hjälpa till i vår restaurang
Gissa om jag är taggad?
Inte jätte. Men det ska ändå bli lite kul.
Vi har världens trevligaste kunder;
Och dessutom så är jag sugen på en pizza.
(Hoppas inte min PT ser det här)

Btw: Gå in på KEN RINGs insta story (@kenringreal)
För att höra på en snutt av vår låt

Vi hörs sen.

Stay blessed
Nic

En bild på mig och min vän Penny från förra året då jag bodde i Göteborg.

Likes

Comments