View tracker

Allmänt

Hej!

Ville bara skriva ett snabbt inlägg, innan jag somnar, och berätta att jag tänker på er. Jag tänker på er som kollar in min blogg då och då, även om jag inte har skrivit något på senaste tiden. Jag ska bli bättre på att skriva ner mina tankar, det som händer i min vardag som nybliven fru och mamma, osv. Snart. Jag lovar. Tack för ert tålamod. 💕

Godnatt 💤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Maico Elias, Shopping

God morgon!

När vi var nere i Stockholm så var det några nya plagg som följde med oss hem. Tre bodys till Maico från Newbie. Älskar Newbie kläder då de är såå mjuka 😍.

De två randiga body med topp var det 25% på och den blågula bodyn kostade enbart 50kr! Fynd ❤️.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

God kväll!

Just nu sitter jag på soffan med en sovande Maico i famnen. Teven är på, mannen och Mike pluggar och dricker varsin öl.

Efter en hel vecka hos mina föräldrar i Norrtälje kom vi fram till Sundsvall runt kl 20. Killarna packade ur bilen och därefter började jag göra det lite hemtrevligt för oss. Vi ska vara här i några veckor så lika bra att ställa ut lite av våra grejer här och där hihi. Maicos kläder, saker och leksaker är på plats medan jag och M nöjer oss med att ha våra kläder och saker i resväskan, än så länge i alla fall 😊.

Jag är egentligen jääättetrött efter den långa resan (och två jobbiga nätter med Maico) men Brottskod: Försvunnen började precis på teve och nu är jag fast. Måste få reda på de stora "hur?" och "vem?" haha. Imorgon förmiddag ska vi på begravning så det blir läggdags direkt efter denna episod. God natt!💕

Likes

Comments

Herr och Fru Villanueva

I tisdags åkte vi till Södra berget och hade en mini honeymoon, jag och min man ❤️. Det var presenten vi fick från Maicos gudfar/Ms bestman. Övernattning med spa, tre rätters middag och frukost.

Min mami kom från Norrtälje och var barnvakt åt Maico och även de var med och övernattade på hotellet. Det kändes skönt att ha Maico nära, och tur det för i början blev det några ledsna stunder med mormor (okänd omgivning och avbruten sömn) och så lägligt som det var så funkade inte min pump?!?! Jag tog loss och steriliserade alla delar av pumpen innan vi åkte hemifrån och uppspelt som jag var hade jag råkat kasta den lilla grejen som gjorde "sugningen" effektivt haha!😂 Så det fanns inte någon utpumpad bröstmjölk för barnvakten att använda.. Så bra att mami föreslog att de också skulle vara på hotellet med oss! Det kändes bra i mamma-hjärtat att jag kunde vara där för honom direkt, att få trösta och pussa honom 💕.

Jag och M kunde avsluta vår spa tid tillsammans och under vilotiden, innan middagen, hade jag redan "tagit tillbaka" Maico och mami fick en stund på spat också 😊. Frukosten och personalen var sådär.. Middagen och deras spa var däremot himmelsk! Jag ääälskade våran tre-rätters middag där! Dreglar bara jag tänker på det haha. Inga matbilder nej, fokuserade på att njuta av maten. Maico sov under hela middagen och även hela natten igenom mellan mig och M ❤️.

Min man 💕

Likes

Comments

Äventyr

Det blev picknick uppe på Norra Berget med gänget i söndags, dagen efter dopet och bröllopet. Det blev pizza och cola, lite amerikansk fotboll och många roliga bilder på de jätte bänkarna 😆.

Likes

Comments

Maico Elias, Herr och Fru Villanueva

I lördags blev det både dop och bröllop (surpriise!). Det var bara ett fåtal personer som visste om att jag och Mico skulle gifta oss den dan. Och vi valde att hålla det hemligt då vi ville slippa "bröllopsstressen" och pressen som annars brukar vara. Vi ville slippa hålla på med alla de "stora" måsten och bara köra på ett litet och intimt bröllop med bara våra närmaste och käraste 💕. Vi ville inte vänta längre på att få gifta oss med varann och vi kunde heller inte lägga tusentals kronor på att ha både dop och sen bröllop. Så bästa lösningen var att kombinera Maicos dop med vår bröllop. Två flugor i en smäll tänkte vi. Det är liksom svårt att få ihop hela gänget annars, då min familj bor i Knivsta/Norrtälje/Örebro.

Allt gick hur bra som helst den dan! Så klart är det alltid några småsaker som "går fel", t ex att man glömmer ställa fram nåt eller att 'oj vi glömde preppa lekar' haha, men tittar man på det stora hela så var allt perfekt 😍😍. Alla blev positivt överraskade, blev massvis med tårar, kramar och skratt. Så mycket god mat! Och massa finfina presenter för Maico!

Vi planerar att ha ett större bröllop om några år när vi har mer pengar att lägga på det hela så att även våra släktingar som bor utomlands också får möjligheten att komma och fira dagen med oss. Save the date, alla brudtärnor, proffsfotografen, mina drömmars brudklänning, osv kommer också att vara med då 😉. Men just nu var det här perfekt för oss 💕. Hela den dagen såg och gick så som vi ville att den skulle gå. Och vi är väldigt tacksamma över all hjälp och stöd som vi har fått från våra familjer och kompisar. En dag man alltid kommer att minnas. Både för oss och de som närvarade.

Likes

Comments

Maico Elias

God morgon!

Bjuder på två bilder på Maico tagna för några minuter sen 😊. Dags för frukost och sen åker vi för att handla massa inför dopet.

Likes

Comments

Maico Elias

Hej alla! Idag fyller Maico sju veckor och det är så underbart att se hur han växer upp och utvecklas för varje dag.

Just nu är det Greys Anatomy maraton här hemma och Maico sover så djup och sött bredvid mig. Jag har påbörjat ett inlägg där jag skriver om Maicos utveckling så här långt, publicerar det så fort det är klart. 💕

Likes

Comments