Herr och Fru Villanueva

I tisdags åkte vi till Södra berget och hade en mini honeymoon, jag och min man ❤️. Det var presenten vi fick från Maicos gudfar/Ms bestman. Övernattning med spa, tre rätters middag och frukost.

Min mami kom från Norrtälje och var barnvakt åt Maico och även de var med och övernattade på hotellet. Det kändes skönt att ha Maico nära, och tur det för i början blev det några ledsna stunder med mormor (okänd omgivning och avbruten sömn) och så lägligt som det var så funkade inte min pump?!?! Jag tog loss och steriliserade alla delar av pumpen innan vi åkte hemifrån och uppspelt som jag var hade jag råkat kasta den lilla grejen som gjorde "sugningen" effektivt haha!😂 Så det fanns inte någon utpumpad bröstmjölk för barnvakten att använda.. Så bra att mami föreslog att de också skulle vara på hotellet med oss! Det kändes bra i mamma-hjärtat att jag kunde vara där för honom direkt, att få trösta och pussa honom 💕.

Jag och M kunde avsluta vår spa tid tillsammans och under vilotiden, innan middagen, hade jag redan "tagit tillbaka" Maico och mami fick en stund på spat också 😊. Frukosten och personalen var sådär.. Middagen och deras spa var däremot himmelsk! Jag ääälskade våran tre-rätters middag där! Dreglar bara jag tänker på det haha. Inga matbilder nej, fokuserade på att njuta av maten. Maico sov under hela middagen och även hela natten igenom mellan mig och M ❤️.

Min man 💕

Likes

Comments

Äventyr

Det blev picknick uppe på Norra Berget med gänget i söndags, dagen efter dopet och bröllopet. Det blev pizza och cola, lite amerikansk fotboll och många roliga bilder på de jätte bänkarna 😆.

Likes

Comments

Maico Elias, Herr och Fru Villanueva

I lördags blev det både dop och bröllop (surpriise!). Det var bara ett fåtal personer som visste om att jag och Mico skulle gifta oss den dan. Och vi valde att hålla det hemligt då vi ville slippa "bröllopsstressen" och pressen som annars brukar vara. Vi ville slippa hålla på med alla de "stora" måsten och bara köra på ett litet och intimt bröllop med bara våra närmaste och käraste 💕. Vi ville inte vänta längre på att få gifta oss med varann och vi kunde heller inte lägga tusentals kronor på att ha både dop och sen bröllop. Så bästa lösningen var att kombinera Maicos dop med vår bröllop. Två flugor i en smäll tänkte vi. Det är liksom svårt att få ihop hela gänget annars, då min familj bor i Knivsta/Norrtälje/Örebro.

Allt gick hur bra som helst den dan! Så klart är det alltid några småsaker som "går fel", t ex att man glömmer ställa fram nåt eller att 'oj vi glömde preppa lekar' haha, men tittar man på det stora hela så var allt perfekt 😍😍. Alla blev positivt överraskade, blev massvis med tårar, kramar och skratt. Så mycket god mat! Och massa finfina presenter för Maico!

Vi planerar att ha ett större bröllop om några år när vi har mer pengar att lägga på det hela så att även våra släktingar som bor utomlands också får möjligheten att komma och fira dagen med oss. Save the date, alla brudtärnor, proffsfotografen, mina drömmars brudklänning, osv kommer också att vara med då 😉. Men just nu var det här perfekt för oss 💕. Hela den dagen såg och gick så som vi ville att den skulle gå. Och vi är väldigt tacksamma över all hjälp och stöd som vi har fått från våra familjer och kompisar. En dag man alltid kommer att minnas. Både för oss och de som närvarade.

Likes

Comments

Maico Elias

God morgon!

Bjuder på två bilder på Maico tagna för några minuter sen 😊. Dags för frukost och sen åker vi för att handla massa inför dopet.

Likes

Comments

Maico Elias

Hej alla! Idag fyller Maico sju veckor och det är så underbart att se hur han växer upp och utvecklas för varje dag.

Just nu är det Greys Anatomy maraton här hemma och Maico sover så djup och sött bredvid mig. Jag har påbörjat ett inlägg där jag skriver om Maicos utveckling så här långt, publicerar det så fort det är klart. 💕

Likes

Comments

Allmänt

1. Vad heter du på Instagram? nicoletoledos

2. När skaffade du Instagram? 269 veckor sedan.

3. Första uppladdade bilden? en bild på en cupcake från Espresso House. https://www.instagram.com/p/Cwvpw/

4. Hur ofta lägger du upp bilder? 3-4 gånger i veckan.

5. Bild som fått flest likes? Första bilden på Maico när han var 7 dagar gammal. https://www.instagram.com/p/BEle66QqH8n/

6. Varför skaffade du Instagram? Föreviga vissa minnen 😍.

7. Vilka typer av konton följer du? Konton om småbarnslivet, mode och mat.

8. Är din Instagram öppen eller privat? Öppen.

9. Vilka typer av bilder lägger du upp? Bilder på hur vardagen ser ut för min lilla familj.

10.  Favoritbild? Min favoritbild just nu måste vara första bilden jag la upp på Maico när han bara var 7 dagar gammal när M höll om honom. Kärleken ❤.

Likes

Comments

Allmänt

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
1. Mjölk
2. Smör
3. Ägg
4. Ketchup
5. Rester 😂

Fyra saker du inte kan vara utan?
1. Mobil
2. Läppbalsam
3. Plånbok
4. Kalender

Tre saker du inte kan äta?
1. Tonfisk sushi
2. Surströmming
3. Pyttipanna (vill inte 😝)

Två saker som gör dig glad?
1. Min familj
2. Mat

En sak du gör flera gånger i veckan?
Städar hemmet

Likes

Comments

Allmänt

Här kommer några bilder från Ms examensmiddag på Villa Marie igår. ☺️

Förlåt att det bara är massa bilder på bloggen. Hinner inte med långa ordentliga inlägg ännu MEN jag jobbar på det! Har så många idéer på vad jag ska skriva om - sammanfattning av min graviditet, min förlossningsberättelse och om Maicos första veckor samt utveckling. Håll utkik! 😊👍

Likes

Comments

Maico Elias

Maicos en-månadsdag firades hemma hos oss med Maicos mormor, moster, farmor och faster. Mormor och moster längtade så efter att få vara med Maico så de bilade upp till oss redan igår och de stannar till imorgon 😊.

Vi firade dagen med god mat och massa mys. Mamsen lagade pancit (nudlar med grönsaker) och M köpte hem tårta. Yum!😋

Likes

Comments