Hälsa

God dag på er!😊

Hur mår ni? Hoppas att ni har lyckats hålla er friska och glada trots den stigande temperaturen. Min lilla familj har tyvärr inte klarat sig och vi är förkylda. Igen. Som förra månaden. 

Vi har haft sjukstuga i en vecka nu så vi hoppas att vi är friska till i helgen. Vi har försökt äta ordentligt, dricka mycket vatten och ta igen sömn. Maico har på senaste tiden tagit långa tupplurar och det har hjälpt med vår återhämtning väldigt mycket. 

Vi har ingen ork för att laga lunch idag så snart ska vi åka och luncha med Maicos gudföräldrar.


Ha en bra dag!

Nu när Maico har varit lite smått förkyld så har han börjat sova på oss igen. Jaaaaaaa ❤️. Det är så mysigt och jag älskar hur han kramar om mig. Hur han luktar. Hur han andas. Mitt allt ❤️.

Likes

Comments

Allmänt

Pizza eller hamburgare? Pizza
Favoritprogram på tv?
Law and Order: Special Victims Unit
Midsommar eller julafton?
Julafton
Chips eller popcorn?
Chips
Kjol eller klänning?
Klänning
Mascara eller läppglans?
Mascara
Frukost eller middag?
Frukost
Kaffe eller Te?
Te
Favoriträtt?
Sinigang (googla 😉)
USA eller England?
Vill gärna åka till USA
Mössa eller hatt?
Mössa
Drömresemål?
Sydkorea
Drinkar eller shots?
Shots

Likes

Comments

Allmänt

God kväll på er!

Idag jobbade jag mitt tredje pass på Ikea. Jag har än så länge sagt att jag bara kan jobba i fyra timmar då jag inte vill göra övergången så svårt för Maico. Just nu känns det lagom att vara ifrån varandra så där länge. Jag får en sorts "uppvärmning" på jobbet samtidigt som M och Maico kan anpassa sig och skapa deras egna rutiner "långsamt". Det är skönt för mig att jag hinner komma hem innan Maico blir för ledsen. Han märker direkt att jag har åkt men under de första två timmarna är det inte så svårt för M att distrahera honom, sen kommer hans första tupplur på cirka en timme. Och det är på den fjärde timmen som jag är borta som Maico börjat leta efter mig i alla rum och blir lite ledsen i ögat när han inser att jag verkligen inte finns hemma 😢.

M berättade att Maico hade tagit min frånvaro mycket bättre idag då han inte letade efter mig lika ofta. De lekte och myste mycket mer idag och det är ju super bra! Maico blev bara ledsen när han hörde min röst på telefon och när jag precis hade kommit hem. Efter det sken han som solen och ville vara nära hans mami. Och det var såå skönt att få krama om vår lillprins! De där fyra timmarna på jobbet känns som en evighet.. just för att jag vet att jag har mina älsklingar hemma som väntar på mig. Men det känns bra att vara tillbaka på jobbet och tjäna lite extra cash 🤑. Extra skönt att jag bara jobbar när jag kan och vill, i alla fall fram till maj då jag börjar jobba utifrån mitt schema igen.

Just det- Planering inför Maicos ettårs-kalas är på gång!🎉

Likes

Comments

I tisdags hade jag och M varit tillsammans i 5 år och 4 månader. Och Maico blev hela 9 månader också! Dagarna med Maico går så himla fort och tänk att jag var orolig över att inte ha något att göra under föräldraledigheten haha. Vi är antingen med släktingar/vänner eller på babysim/babysång/stan men oftast har vi varit ute på långa promenader. Bjuder på en bild på mig och M när vi firade vår månadsdag på kåren för två år sen.

  • 438 Readers

Likes

Comments

Allmänt

jobb? - runner på Terassen i Uppsala, år 2010

personen du skrev ett SMS till idag?

tanke i morse? "
Jag vill laga pannkakor"

lärare? - kommer inte ihåg från Filippinerna men här i Sverige hette min första lärare Cecilia

flygning?
- till Filippinerna när jag var ett år gammal

sleep over?
- hos min klasskamrat Olivia när vi gick i femman

personen du pratade med idag? Maico

brutna benet? - jag har aldrig brutit nåt 😳

piercing?
- båda öronen när jag var ett år

tatuering?
- strax innan jag fyllde 19, år 2011

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Idag gjorde jag comeback på jobbet efter 11 månader och det gick jättebra. Jag var så nervös och rädd för att jag skulle tappa saker och vara helt 'out of place' men när jag väl började mitt pass i disken kl 12 var det som att jag inte hade varit borta alls. Så skön känsla. Jag tänkte på mina killar hemma nästan hela tiden jag jobbade, dels för att jag saknade dem men också för att Maico gjorde sig påmind hela tiden då mina bröst var fulla med bröstmjölk nästan hela passet. Jag fick handpumpa två gånger och tyvärr sparades inte det då jag inte alls var förberedd på att jag skulle behöva pumpa på jobbet. Maico brukar bara amma innan hans tupplurar och jag skulle bara 'missa' den tuppluren som var runt kl 11 men guuuud vad ont det gjorde. Ont i 6 hela timmar! Jag pumpade även imorse innan jobbet men mina bröst skrek efter Maico haha. Jag har i alla fall lärt mig min läxa: no-maico-yes-pump-o!

Killarna hade haft det 'mysigt'. Maico visste att jag var borta och då ville han ha sin daddy nära nära hela tiden för att se till att han också inte skulle 'försvinna' någonstans. Och så klart fick han all närhet han ville ha. Vår lilla älskling ❤️. Jag kommer bara jobba helger just nu då M har plugg måndag till fredag men i maj kommer jag jobba utifrån mitt schema och då är det vardagar med.

Även om det var svårt (känslomässigt) idag så tror vi ändå på att det är en bra idé för mig att komma tillbaka till jobbet. Jag får komma ifrån hemmet i några timmar, träffa andra vuxna, tjäna lite extra cash och så får mina älsklingar spendera mycket tid med varandra och på så sätt fördjupa deras anknytning ännu mer. Det känns i hjärtat varje gång jag inte är med vår lill älskling men det är sånt vi tre, speciellt jag, behöver träna inför. Speciellt senare i höst när han börjar på förskola. Då kommer vi att (förhoppningsvis) vara van att vara ifrån varann i några timmar och Maico kommer förstå att det är okej för vi kommer ses snart igen eller nåt hehe. Man kan alltid hoppas.

Nu ligger jag bredvid en sovande Maico och jag ska faktiskt försöka sova nu jag med. Min kropp behöver vila och med tanke på att jag kanske blir inringd till jobbet imorgon så ska jag nog passa på att pussa och lukta på vår bebis extra mycket nu ❤️. God natt!

Likes

Comments

Skönhet

Hur många nagellack har du? - nästan 30 stycken

Glitter eller inte glitter? - inte glitter

OPI, China Glaze eller Essie? - Essie

Hur ofta målar du naglarna?
- försöker måla varannan vecka medan jag är föräldraledig

Vilken färg föredrar du att ha på naglarna? - pastellfärg

Mörka eller ljusa färger? - ljusa färger

Vad tycker du om fransk manikyr?
- jag tycker att det är fint med fransk manikyr, enkel men fräsch samtidigt

Hur ofta fixar du naglarna på salong? - aldrig, men vill gärna börja göra det 😍

Rosa VS rött? - rosa

Hur ser dina naglar ut just nu?

Likes

Comments

Allmänt

Hela juleveckan spenderades hos mina föräldrar i Norrtälje 🎅🏻🤶🏻.

Nyårsafton spenderades med min svärfamilj i Bergeforsen 🎐. Maico övernattade hos hans farmor medan jag och M befann oss i hamnen med min syster och våra kompisar för att kolla in fyrverkerierna 🎉.

Likes

Comments