Header

Ny tatuering gjord igår 21 december 2016, igår blev det ett lejon på underarmen som tog ungefär 3 timmar. Problemet var att det blev ett fruktansvärt liv på alla runt omkring när jag var klar för att dom tyckte att det var deras ideér eller att jag härmat deras tatuering. Jag har lämnat över allt i min tatuerares händer och låter han göra sina skisser som jag sedan bestämmer om jag ska ha på min arm eller inte. Att folk därav säger att jag har härmat dom osv tycker jag är konstigt för finns ingen som har en exakt likadan tatuering som jag då min tatuerare har skissat upp den själv. Men jag blev iallafall jätte nöjd och ångrar inte att jag gjorde den, hoppas sleeven blir klar snart så jag kan börja på nästa projekt. PUSS HEJ

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

längesen jag var här nu, uppdatering från 2014 till 2016 lite kort om vad som hänt. har inte hänt så jätte mycket mer än att jag nu är singel och har blivit äldre. skaffat lite tatueringar som fortfarande är in progress till en sleeve. för ni som inte vet vad det är för något så betyder det att man har tatueringar över hela armen. innan var jag inte alls inne på tatueringar och tyckte mer att det var fult men efter att mitt började fylla sin arm så gjorde jag det med när vi gjorde slut. det kan vi dock ta i ett annat inlägg ifall det vore intressant att veta för någon. det jag iallafall har börjat fylla armen med är två stora rosor och en tex som lyder " i ´ d rather regret the things that i ´ ve done than regret the things i haven ´ t done " och det citatet står mig väl ganska nära då jag vill prova allt innan jag kan säga att jag ångrar det. Många som säger " du kommer ångra dig " eller liknande men det kan man aldrig veta förens man provat. detta var en kort uppdatering så vi får se hur mycket jag kommer fortsätta. jag kan fortsätta blogga om mina tatueringar då det är något som jag tycker är väldigt kul och någonting man måste tänka igenom då man ska ha det resten av sitt liv. jag har inte tänkt igenom alla mina tatueringar då jag tyvärr har två tatueringar som är gjorda när jag är full. men det kan jag också berätta om en annan dag, vart dom sitter och hur dom ser ut.

puss hej

Likes

Comments

Har i någonsin haft en sån där vän som ni alltid trott skulle stå vid din sida och aldrig svika dig? lita aldrig på någon förutom dina närmaste för kom ihåg att du kan vara dina vänners fiende och man ska alltid hålla sin fiende nära, jag har själv lärt mig efter detta.


kommer försöka att inte hänga ut någon person på något vis i detta inlägget.


För 2 månader sedan gjorde jag och min pojkvän slut, varför? jo för att vi bråkade om små saker som att en utav oss kanske sa någonting för sig själv, jag vet jätte löjligt vi blev alltså jätte irriterade på varande för minsta lilla, så jag gjorde slut med honom eller i själva verket tog vi en paus, en paus? ja men vad betyder det frågade vi varandra och vi kom fram till att det betyder att vi gör slut men vi SKA försöka igen, men att ta den här pausen tyckte inte Max om.

Jag var ledsen att det var det som var den sista utvägen, vi hade pratat om hur vi betett oss mot varandra och att vi ska försöka ändra på det flera gånger men tillslut blir det för mycket bråk och tjafs.
Men den som var mest ledsen var Max och jag försökte få honom att förstå att vi verkligen behöver detta för att inse hur mycket vi vill vara med varandra och att vi ska sakna varandra lite.

Det gick inte som planerat, jag träffade en annan ett tag men inte på mer sätt än en kompis i början men det gick sedan över till att han fick känslor för mig, jag förklarade noggrant att jag inte ville ha något förhållande för att jag fortfarande älskade Max, jag och Max höll kontakten och jag försökte hålla det lite diskret och hemligt för alla att jag träffade den här andra killen eftersom jag visste att Max och de andra inte tyckte om honom även fast jag visste att det skulle komma fram förr eller senare. 

Max trodde jag försökte skaffa en ny kille och försökte därför gå vidare vilket är helt förståeligt men det var ju inte sanningen.

Här börjar det roliga, en av mina närmsta vänner som kände till allt och visste hur mycket jag fortfarande älskade max kom in i bilden, hon låg med honom på fyllan och fortsatte där efter att träffa honom även fast vi bråkat och jag sagt att jag inte kommer tolerera det, hon valde Max framför en av sina närmsta vänner. 

Det var då jag började kämpa för att få tillbaka Max, för jag tänkte, kan jag inte se honom med någon annan så vill jag fortfarande vara med honom. min vän lät honom fortfarande inte vara så jag åkte hem till Max när han hade fest för min vän var där och jag hade fått pussbilder på dom som hon sedan la ut på Instagram. jag började bråka med henne ganska grovt och sen insåg jag att max inte vill vara med mig, men sen så hände nåt, Max hörde av sig några dagar efter och vi skulle försöka igen så det var vad vi gjorde och nu är vi tillsammans igen och allt är löst. 

Har även löst det med min vän och hon ångrar sig och hon fattar inte ens varför hon fortsatte träffa Max när jag så gärna ville ha tillbaka honom. Killen jag träffade slutade jag prata med på grund av att en sak hände som gjorde att respekten för honom försvann.

Folk har frågat mig hit och dit hur jag har kunnat ta tillbaka Max eftersom han också gick med på att vara med min vän, men grejen är den att jag också gjorde bort mig med den andra killen så all min aggression gick ut över henne eftersom man inte gör så mot någon man en gång kallat för lilla syster.

tilliten till denna tjej kommer aldrig gå att bygga upp igen när jag nu vet vad hon är kapabel till men jag har förlåtit henne och nu kan vi vara i samma rum utan att jag vill döda henne om man får säga så men jag är klar med att bråka för det tar på krafterna mer än vad man tror och tillslut bryter man bara ihop och orkar inte.

kände bara att jag behövde skriva av mig och hoppas att alla förstår att " alla gör misstag, livet kommer inte med en instruktionsbok " 

Likes

Comments

Okej så jag har läst lite, mycket om våldtäkt har kommit upp på Facebook och idag så hittade jag faktiskt en väldigt intressant länk som en tjej hade delat, det var ett halsband som tjejer kunde bära för att skydda sig mot våldtäkt, det skulle alltså fungera på så vis att blir man som kvinna överfallen av en person av andra könet så ska man alltså trycka på halsbandet, halsbandet är då kopplat till telefonen som ringer upp larmcentralen och skickar koordinater om vart man är någonstans!

Okej så då läser man kommentarer om vad folk tycker och ja man kan förstå att de i det kvinnliga könet inte reagerade positivt men något som gjorde det intressant var att faktiskt killar inte heller reagerade positivt, de män som väl kommenterade tyckte exakt som de kvinnor som uttryckte sig runt just halsbandet, att det inte skulle vara kvinnornas ansvar att behöva gå runt med ett halsband på sig så fort man lämnar sitt hem!

Mina åsikter om det har lett till att jag inte alls väljer ett parti, jag är en 16 årig tjej och jag tycker absolut inte att det är rätt att vi ska få behöva gå runt med ett ansvar och en rädsla för att bli överfallna, detta behöver inte gälla bara våldtäkter utan också kvinno misshandel och allt annat som idag finns i våran vardag!

Men...jag tycker heller inte att det är fel att komma med dessa idéer, sånt här kommer dom på för att kvinnorna i dagens samhälle ska bli mer trygga med att kunna gå ute på stan ensamma eller kunna gå genvägar i en skog utan att behöva kolla sig omkring för att se till att ingen följer efter för att sedan klara sig ut helskinnad men med hjärtat i halsgropen!

Frågan är ju då om man egentligen skulle känt sig säkrare och om det skulle hjälpt?

Jag tror inte man skulle känt sig säkrare med tanke på att man tar på sig det här halsbandet av en anledning vilket är för att man redan är orolig för att situationen ska hända just sig själv, då tror inte jag att man känner sig tryggare när man måste ha på sig ett sånt halsband och speciellt inte om man skulle glömma halsbandet en dag, då skulle man ju fått panik!

Men jag säger inte att denna funktion inte skulle hjälpt, det skulle förhoppningsvis gjort att färre kvinnor idag skulle bli våldtagna vilket jag tror att många och inte bara jag tycker är väldigt bra.

Det finns väldigt många olika förslag på detta och jag tror inte att de som hittar på detta egentligen vill lägga över ansvaret på kvinnorna men vad ska dom göra då? Hur ska dom få de som våldtar och misshandlar att sluta? För jag tror inte att dom har tänkt

"nä men vi kan inte få dom att sluta, det är nog bättre att lägga ALLT ansvar på kvinnorna".

Jag tror dom bara tänker på allas säkerhet och därför väljer dom att Hjälpa kvinnorna och inte lägga över något ansvar, för egentligen är det inte så mycket till ansvar, för hade man inte brytt sig om de kvinnliga könet så hade man inte heller kommit på förslag för att hjälpa dom/oss.

De som kom upp väldigt mycket i detta inlägget som jag läste var att det skulle bli hårdare straff...aa kanske men kommer det hjälpa då?

När man funderar lite så tänker man på ett mer relevant sätt och man ser det från ett annat perspektiv! Istället för att se det som att dom lägger över ansvaret på oss, se det som en fördel att få hjälp, för en dag kanske du är i samma situation men det där halsbandet runt din hals och det faktiskt hjälper dig, då kanske du ångrar att du skrivit att du inte ville att de skulle vara ditt ansvar, tänk om du är i situationen och du inte har någonting, då är du förmodligen chanslös mot personen som vill dig ont....

Kanske något att fundera på? Både unga och vuxna!

Likes

Comments

Juste har helt glömt av att jag har en blogg, ehmn ask är borta och det gjorde jag pågrund av att folk inte kunde hålla tassarna borta ifrån tangentbordet eller sin käft stängd så att säga!

Egentligen är ask helt fullkomligt meningslöst, det skapat bara problem för en själv! Okej att det kan va bra att andra har det om man någon gång skulle vilja få reda på något men inte vill fråga och visa sin identitet...då är det bättre men ask är inte till för att man ska kunna skriva av sig om vad man tycker om personen i fråga och skriva att man tillexempel tycker att han eller hon ska dö! Väx upp och visa att ni kan lyfta varandra uppåt istället för att trycka varandra neråt!

Jag har funderat på det lite...mår man verkligen bättre av att trycka ner andra människor? Jag tror inte att man gör det egentligen, jag tror att man är så osäker på sig själv så man försöker få en högre status genom att visa att man är "stark" nog att trycka ner andra, egentligen vill man inte, det kan vara något man gått igenom för längesen eller något man går igenom nu som gör att man beter sig så...men alla som verkar så "starka" är egentligen inte det...

I början av hösten började jag en ny skola, jag började mitt gymnasium som jag ska gå i tre år!

Det har gått drygt kanske 3-5 månader inte vet jag men vi har redan börjat sorteras in i grupper...detta tycker jag egentligen är väldigt fel, det är fel, för de som är väldigt väldigt duktiga i skolan och som med säkerhet kommer få ett jobb när vi går ut klassas som töntar...alla som har en attityd och verkligen våga säga ifrån och stå upp för sig själv eller våga svara på frågor på genomgångar som absolut skiter i arbetet i skolan eller liknande klassas som de populära...eller?

Nej faktiskt inte med det är så alla tror!

Jag har inga som helst problem med skolan och jag tar allt seriöst och jag siktar mot riktigt höga betyg och det har jag alltid gjort men ändå så klassa jag som en av de "populära" men med egna ord hade jag hellre beskrivit mig som neutral men tar mer plats för det är det jag gör!

Jag kan ta den plats jag vill ha, jag står upp för vad jag tycker om människor, snackar jag skit om någon och personen i fråga kommer fram till mig och frågar om jag har sagt vad personen har hört och jag har sagt det så står jag för vad jag har sagt. Jag tar tag i grejer som jag inte tycker är okej, hör jag någon snacka skit om mig tar jag tag i det för att jag inte tycker det är okej och speciellt inte när de inte kan stå upp för vad de sagt och jag kan ha en jävulskt jobbig attityd MEN jag borde inte klassas som populär för det är tydligen hur alla ser mig!

Jag och de andra i min "grupp" satt och diskutera med våran rektor om ett speciellt påhopp ifrån en lärare, hon undviker frågar och i stort sätt säger

" ni är lite starkare än vad de andra i klassen är och alla vågar inte stå upp för vad de tycker "

Jag svarar då om det ska vara okej för de som är lite svagare att trycka ner oss som är lite starkare

" ja för dom tycker ju säkert att ni klarar mer än dom "

Jaha men vi har väl en anledning till att vara så på och ta mycket plats och säga ifrån när det behövs?

Jag blev tillexempel sexuellt utnyttjad och därifrån har jag lärt mig säga ifrån och ta jävligt mycket plats men det är ingenting jag ångrar för man mår bättre när man vågar ta mer plats!

Men jag tycker verkligen att lärare och alla elever ska ta hänsyn till varandra, jag är inte alltid den bästa verkligen inte men pratar jag lugnt med en som kanske inte tar lika mycket plats och jag får ett tyket svar tillbaka så blir man ju inte så glad och därifrån får man ibland kritik att "folk är rädda för oss" vilket absolut inte är den uppfattningen som vi vill, iallafall inte jag, att folk ska få om oss/mig för jag försöker verkligen tagga ner!

Detta handlar om rättvisa i skolan eftersom det är dom som är "populära" (hatar ordet och kan själv inte se mig som populär) som är utsatta för orättvisa, vilket folk inte tror och därför lägger dom mer energi på de som inte är lika populära.

Tänk på det!

Likes

Comments

Jag valde realgymnasiet och för er som inte vet vad det är är det naturbruk, går häst, egentligen var det ingen linje jag tänkte gå på men valde en linje som jag visste att jag skulle palla med i 3 år, och jag vet att jag inte tröttnar på ridningen så då var det bäst, det stod mellan estet musik och Real och det fick helt enkelt bli Real då jag gick på magkänsla!

Men lite jobbigt är de när man inte får vara ifred, folk vet exakt vart man befinner sig och kommer dit...och sista gången gick det över gränsen men får la hoppas att de andra fattar Vad som egentligen har hänt!
Men jag är ingen person som bryr sig så mycket men man blandar liksom inte in massa människor i något som det bara är 2 personer inblandade i!

Idag ska jag iallafall till en gård och köra i Göteborg med skolan, vi ska få köra lite och lära oss kuskens jobb i det hela!

Ska tatuera mig också, ett infinity tecken för jag har alltid velat ha de och nu när min kompis gör det så kör jag på det!

See ya


Likes

Comments

Skolan började idag!

Älskar mina klasskamrater, eller ja inte alla kanske men har kommit några ganska nära!

Känns superbra, men detta var ju bara första dagen så jag hoppas detta fortsätter så jag inte tröttnar, sommarlov var en välförtjänt paus för mig med allt stress i slutet av terminen i 9an!

Jag har börjat på realgymnasiet, hästlinjen, där finns det 4 linjer och om man lägger ihop alla så är det ungefär 30 elever som går i 1 på hela skolan!

Den är väldigt liten och lite speciella människor finns där!

Jag försöker hitta jobb, för får jag jobb så får jag flytta till student lägenhet!

Kommer mer Info snart


Likes

Comments

Känner mig som en tolvåring när jag skriver detta, men igår så var jag på torsdagskvällen här i Borås, och skulle de nu vara någon som läser min blogg som inte bor i Borås så är det så att i Borås har vi sommar torsdagar så varje torsdag varje sommar så kommer det artister och sjunger på stora torget och då är de flesta i Borås där så man träffar ju ofta sina vänner och sånt, men ja det är också ett bra tillfälle att ta i akt och ta tag i olösta konflikter med personer.

Så väl där så stöter vi på en kille sol kallat min bästa vän för hora och sagt att han ska slå ner henne när han ser henne, varför vet inte jag för jag är inte delaktig i den konflikten dom hade, min kompis frågar då vrf och om det va han och om han inte ska slå henne nu.

Det blev en lite större konflikt väl där därför att fler la sig i på hans sida och då va jag och våran andra kompis tvungna att ingripa då jag själv inte ville att min bästa vän skulle stå där helt själv med 7 pers som argumenterar mot henne!

När vi lägger oss i blir det plötsligt väldigt tyst och uppkäftiga svar är långt bortom deras tankar!

Tillslut efter många fula och hårda ord från båda parter så väljer vi att gå därifrån då vi fått fram det vi ville ha sagt och hoppas att han lyssnat på det!

Är det inte jobbigt att behöva lägga sig i i andras konflikter pågrund av att flera lägger sig i från den andra sidan? Men ibland måste man om man känner att det går överstyr och att alla går på min bästa vän tolererade jag inte däröver valde jag att ingripa i denna så otroligt löjliga diskussion, men egentligen är den inte så löjlig för det är aldrig okej att uttrycka sig med saker och sen inte stå upp för vad man sagt och speciellt inte med själsord!


Så tänk på det, säg/skriv aldrig någonting till någon eller om någon om ni inte kan stå upp för det för då är det faktiskt bättre att man håller sin käft igentäppt!

See ya!


Likes

Comments

Känner av att detta kommer bli en jobbig dag för mig!
Ibland känner man bara att allt kommer gå åt helvete och idag är en sån dag!

Tur att alla dagar inte är likadana ändå!
Hade ju varit tråkigt om alla dagar va perfekta!

See ya

Likes

Comments

Ville bara säga hur sjukt tacksam jag är till er som läser min blogg!

Speciellt en tjej som skrev till mig härom dagen, hon sa att jag har fått henne att finnas kvar i denna världen, sånt får en att verkligen bli glad och är det någon som skulle vilja skriva till mig oavsett vad det är så skriv till mig!

Du kan lita på mig oavsett det lovar jag

Kik:nicolesundqvist98
Mail:nsundqvist.ns@gmail.com


Likes

Comments