På fredag hadde jeg siste eksamen, så jeg har endelig juleferie! Satt ikke igjen med en veldig god følelse etter eksamen, følte jeg bommet litt i forhold til hva jeg hadde prioritert under lesingen. Men jeg har uansett slått meg til ro med at det verste som kan skje er at jeg må ta den på nytt, det er jo faktisk ikke verre enn det! Det tok litt tid før det sank inn at jeg har ferie, vet fortsatt ikke om det har gjort det, men en helg sammen med jentene jeg ikke har sett på lenge hjalp definitivt på feriefølelsen!

Så fort jeg hadde levert eksamensoppgaven min kastet jeg meg på toget til Larvik og dro rett opp i salongen til bestevenninna mi, Marthe. Har helt gitt opp å dra til salonger i Oslo eller andre steder, det blir aldri bedre enn når jeg er hos Marthe. Så hvis du bor i nærheten av Larvik, så anbefaler jeg virkelig å ta turen til Marthe og den nye, superfreshe salongen hennes, The Hair.

Lørdag stod det nok et julebord for tur. Det var kjempe koselig og veldig vellykket (til tross for en del opprydding og noen slitne jenter på søndag). Var så lenge siden vi hadde sett hverandre, så Nora, Siri, Marthe og jeg slo til med en liten reunion på hytta vår i Helgeroa. Vi disket opp med masse digg mat og drikke, mimring, dansing og bading. Så alt i alt en kjempe vellykket helg med jentene!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I disse dager tilbringer jeg som sagt mesteparten av tiden min på biblioteket. Føler Hanna, Aase og jeg bor på biblioteket for tiden, og er vi ikke her så er det jobb på agendaen. MEN!
Mandag leverte jeg endelig bachelor oppgaven min! Er så siiiiiinnsykt deilig å være ferdig med den, kan legge den litt bak meg og fokusere på siste eksamen. Den har jeg allerede nå på fredag, og det betyr også FERIE! Herregud så digg det skal bli. Dette semesteret har jeg hatt fullstendig mangel på motivasjon. Vært mye å gjøre både på skole og jobb, og kanskje ikke følt at jeg har hatt full kontroll på alt som skjer rundt meg. Så det skal bli digg å endelig kunne senke skuldrene litt. Kanskje flere som er klare for å ta ferie?

En ganske happy Aase som har skaffa seg billett til Kendrick<333 Noen flere som skal?

På lesedager finner du meg ikke i noe annet enn comfy klær, men med et belte i livet og farge på genseren blir det både kult og comfy (@coolandcomfy) på en onsdag.

Ha en fortsatt fin uke!

Likes

Comments

I går hadde Hanna (roomien min) og jeg en forholdsvis effektiv dag. Vi startet dagen med å møte Aase på SATS, hvor vi kjørte på med intervaller og avsluttet med noen få mageøvelser. Det er ikke alltid jeg trener på søndager, men hva gjør man vel ikke for å slippe å jobbe med eksamen?? Vi kom oss til slutt på biblioteket og gjorde det vi skulle, men når vi da kom hjem igjen gikk vi inn for å finne på andre ting igjen og da ble det å pynte til jul! Eeelsker jul, og elsker å pynte minst like mye. Vi har ikke den største leiligheten og all verdens med plass, men til tross for det ble vi fornlyd med resultatet!

Har man ikke plass til juletre må man improvisere litt! Men like hyggelig med en aldri så liten juleplante.

Likes

Comments

Endelig fredag! Denne fredagen har jeg byttet ut tacoen med pizza.
 Har fått helt dilla på hvit pizza i det siste, og denne er helt latterlig god<33

Denne uka har alle dagene stort sett vært veldig like, med unntak av jobb i går og i dag.
Altså: Eksamen, bachelor, eksamen og bachelor.
Men det er kanskje noen flere som er i samme båt? I såfall, masse lykke til!

Likes

Comments

DENNE TIRSDAGEN HAR JEG...

- Lest til eksamen
- Jobbet (ganske mye) med bachelor oppgaven min som skal leveres på mandag
- Drukket kaffe. Masse, masse kaffe
- Vært på trening
- Fått besøk av verdens skjønneste lille klump<33

Likes

Comments

Tenkte jeg kunne vise dere noen av mine favoritter fra klesskapet mitt. Om dere ønsker flere slike videoer, si gjerne i fra!

Likes

Comments

Torsdag var det duket for julebord med gjengen fra Insp Love. Hadde en helt fantastisk kveld med alle sammen! God mat, drikke, musikk, masssse prat og verdens fineste panoramautsikt over hele Oslo. Over all en kjempe fin kveld!


Tusen takk til Insp Love og WhyNot AS for et kjempe flott julebord!

Likes

Comments

Da har omsider jeg også kommet meg i gang med blogg! Fikk en super hyggelig mail fra Line, fra nouw i går som lurte på om jeg kunne tenke meg å blogge på platformen deres. Siden jeg har vært inne på tanken en stund var kanskje dette det siste lille "pushet" jeg trang for å virkelig sette i gang og gå inn for det. Tror det blir en spennende tid fremover, gleder meg!

Bukse og body: Zara


Likes

Comments

Instagram@nicolestia