Vintern är lätt den värsta årstiden, kall och eländig. Men vet ni vad som är värst med vintern, jo håret som blir statiskt så fort du drar borsten igenom de. Men jag har en lösning på detta problem men om ni vill veta så får ni hålla ut tills imorgon för då avslöjar jag hemligheten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som sagt så har de snart gått ett år sen jag sedan skrev något vettigt på bloggen och tänkte därför se om jag har någon motivation till att börja igen. Mycket har hänt de senaste året. En del bättre saker samt en del mindre roliga, men man får blicka framåt och hoppas på bättre tider.

Jag är nu inne på mitt sista år på gymnasiet, vilket är rätt skönt. Men jag börjar allt mer inse vilken panik jag kommer få när jag står där dagen efter studenten utan jobb, haha. Måste ta tag i de där, för man vill ju inte vara den som alla skrattar åt utan man vill ju va den personen som överraskar och imponerar. Fast om de händer återstår och se. Student mössan är beställd nu saknas balklänning (som kommer vara min mardröm, då jag inte klär i klänning haha) och en partner till balen. Jag förväntar mig att jag står där själv, men vad som helst kan ju hända.

Men åter till saken så var de ett tag sen jag skrev och de är många som inte har en aning om vem jag är, haha. Men om jag kortfattat ska beskriva mig själv så är jag en relativt snäll, omtänksam och en mycket blyg person. Jag går som sagt sista året på gymnasiet där läser jag Media och om jag får säga en sak.. sök aldrig dit man har ingen framtid, haha!

På min fritid är de vänner, träning och bilar som gäller finns nästan inget annat i denna lilla hjärna om jag får säga de själv!

Detta var väldigt kortfattat om mig själv och lite om mitt liv, kommer kanske mer och mer med detta får duga för denna gång.

Likes

Comments

Tjenare, tänkte slänga in ett inlägg nu när jag äntligen hade något att skriva om Vi har under några veckor jobbat med att producera en musikvideo, som jag nu tänkte lägga ut här på bloggen så ni också kan vå ta del av den. Jag kan nästan garantera er att de klicket verkligen är värt. Videon har blivit så sjukt bra, även läraren tappade hakan för denna, hoppas även ni gör de! 

peace! 


Likes

Comments