Header

Detta är en restaurang som man bara vill återvända till, maten är sagolikt god och goda viner finns att välja till. Här sitter man vid samma bord som kocken lagar sin mat. En vän i Polen tog oss till den här restaurangen, vi var där vid halv ett på natten för vi ville hitta på något innan flyget gick. Det är öppet dygnet runt, som gör allt bättre. Efter maten fick vi skjuts till flygplatsen. Magiskt avslut på resan

Detta är en av dom bättre restauranger jag varit på i Warszawa, rekommenderas varmt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Hej på er! Nu är jag tillbaka i Sverige. Flyget landade 08:00 och åkte direkt till jobbet och kom hem för ungefär en timme sedan.

Vilken fantastisk resa det var, jag är supernöjd. Hade det så himla bra, funderar redan på att boka en helg i april.. :) Nu ska jag äta lite pannkakor. Hörs imorgon, GoDnAtT!

Likes

Comments

Likes

Comments


Nu har vi lämnat mormor och morfar och är framme i Warszawa. Snart ska vi ta en promenad till mataffären och handla lite inför ikväll. Sen ska jag även få köpa mina torkade jordgubbar som jag tjatat om i flera månader, finns nog inget godare än torkade jordgubbar. Nu väntar Amanda på mig... Hörs imorgon! PUSSS <3

Likes

Comments

God morgon! Har ni sovit gott?Jag sov så sköönt, vaknade för ca en timme sedan och tänkte gå upp fixa lite frukost till mig och Amanda. Efter frukost ska jag göra mig iordning inför dagen. Nu måste jag kila iväg, hoppas ni alla får en riktigt fin fredag! KRAM!


Likes

Comments


STOCKHOLM --> WARSZAWAHej från Polen! Just nu är vi på landsbygden som ligger lite utanför Warszawa. Dagen spenderas mycket med släkten. Delat ut lite choklad och blommor, gosat mycket med mormor och morfar. Jag och min syster tog även en liten promenad för att se vad som har förändrats och pratat gamla minnen.. Jag älskar att vara här för att en stor del av vår barndom tillbringades just här på landet.

Nu måste vi få lite sömn för imorgon kommer moster och hämtar oss för att sedan åka till huvudstaden --> WARSZAWA =)


Likes

Comments