Just nu ligger jag, Annie och Kamilla i sängen och planerar dagen. Vi ska strax klä på oss och leta någon restaurang för att fylla våra tomma magar. 

Igår fick vi en fantastisk kväll med våra vänner, så kul att träffa dem. Snart ska dem komma och besöka oss i Sverige, ser verkligen fram emot det. Vi var på klubben Cartel, musik var perfekt där. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter just nu i våran lägenhet i Paris och dricker lite vin, ska snart göra mig iordning för att träffa vänner som bor här och för att sedan gå ut och testa ut Paris nattliv.

Dagen började med en lunch på Ralph Laurents restaurang. Super goda hamburgare och väldigt trevligt ställe, rekommenderar verkligen det om ni har vägarna förbi.

Likes

Comments

I Lördags blev jag moster för andra gången. Till en jättesöt liten tjej, Amelia. 


Amelia


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!

Vilken underbar dag jag hade i Warszawa idag. Tillsammans med familjen och min morbror åkte vi till stan för att ha en tyst minut för de 6 miljoner människor som mördades år 1944. Det var klockan 17:00 i Warszawa som hela huvudstaden stannade upp i tystnad och vördnad. Aldrig sätt något liknande, bilar stannade prick 17:00 och gick ut ur dem.

När det tog slut åkte vi vidare för att se lite mer av huvudstaden. Vi åkte till Wilanow-palatset och fyfabian vad vackert det var där. Hittade dessutom dem perfektaste palmerna så tog såklart massvis med bilder där.Warszawaupproret
Milanow pałacLikes

Comments

Godmorgon!

Känns underbart att vakna upp i Polen och ännu mer fantastiskt att bröllopet är imorgon och jag ska få träffa hälften av släkten. Jag ligger för tillfället i sängen men ska gå upp nu, äta frukost och klä på mig för sedan blir det shopping.

Likes

Comments