Header

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Jag har varit väldigt frånvarande här på bloggen, ber om ursäkt för det! Anledningen är jobb och att inget kul händer i mitt liv just nu. Jag jobbar på en förskola och är helt slut när jag kommer hem. Dessutom är jag barnvakt en gång i veckan och om det går att klämma ihop i mitt schema så jobbar jag på Audi. Så jag kan säga att det är väldigt mycket jobb och träning just nu. Men jag planerar att boka en resa med min syster till Polen i Mars. Hälsa på mormor som dessvärre inte mår så bra. Men även för att bara få komma bort och få njuta lite av livet, behöver verkligen det..

Idag har jag jobbat och gosat med Kasper massor. Nu tänkte jag träna lite här hemma och sedan måste jag sova.

Likes

Comments

Här får ni lite bilder från mitt födelsedagsfirande. En oförglömlig dag fylld av kärlek och glädje

Likes

Comments

Heeej allesammans! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade och anledningen är kort och koncist, lat och sjuk. Jag har försökt lägga fokus på kursen jag läser istället för bloggen och sen har det varit rätt så intensivt på jobbet med en blandning av dunderförkylning, härligt va? MEN i lördags bjöd jag mor och svägerskor på brunch på Berns och kan verkligen varmt rekommendera det. De blev så glada och nöjda och jag som ÄLSKAR sushi och annan asiatisk mat gick därifrån mätt och belåten. Kanske ett tips att skämma bort sin älskade nu när alla hjärtans dag närmar sig?

Likes

Comments

Jag är så lyckligt lottad över att ha så fina vänner och familj. När jag kom hem så stod en tårta, presenter och blommor på bordet, det visade sig vara mina tre närmsta vänner och familj som stod där och överraskade mig. Sedan åt allihopa en trevlig middag, sen har jag även fått mysa med min systers barn. Det var länge sedan jag såg mina vänner och systers barn så det var kul att få se alla samtidigt, svårt att få ihop alla när jag jobbar så mycket. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag. Kram på er!

Likes

Comments

Vackra, kloka och helt unika Nicole, vad vore livet utan dig? Grått, dystert och en gnutta meningslöst.
Jag kommer aldrig kunna beskriva med ord hur tacksam jag är över att dig i mitt liv eller hur stolt jag är över att få kalla dig för min bästa vän. Jag tackar dagligen för att du orkar stå ut med mig och tror och stöttar alla mina galna idéer.
Och TACK för alla jäkla tokiga/roliga/sorgliga minnen vi har tillsammans och för att du är den jag kan ringa dygnet runt och som alltid finns där när hjärnan blir full av dumma tankar.
Tack för att du är en sån stor inspirationskälla både för mig och för andra.

Så tack, tack för att du är du och gör livet till något magiskt att få vara med om.

Stort grattis på din dag min Nican, länge leve du!

Likes

Comments

Vilket kanonväder vi fick i Stockholm idag. Även om man nu har jobbat så känns det lite lättare ändå då man ser en stor vacker sol, speciellt när det är ens födelsedag.. Idag blir jag nämlingen 20 år, så ikväll ska jag få äta lite tårta och fira mig med familjen. Men innan jag ska göra det ska jag ta mig in till stan och framkalla bilder eftersom det var stängt i söndags.

Likes

Comments

Likes

Comments