Hej på dig som fortfarande tittar in här! Jag ligger just nu i sängen och är väldigt trött. Idag hade barnen på min förskola klarat av att framföra två luciatåg.. Dem är så himla bra, älskar mitt jobb även fast kan vara väldigt jobbigt ibland. All kärlek man får från alla barnen gör allt så mycket bättre.. Jag är tillbaka på samma förskola som jag jobbade på innan sommaren, så det känns väldigt bra att vara tillbaka med alla barnen och mina kollegor.

Nu ska jag ta en lång varmt bad och sedan blir det lägg dags för mig.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​​​​​

Det känns verkligen inte bra att vara tillbaka i Sverige, det är för kallt. Blev så van med värmen. Men nu är det dags att jobba igen och tjäna ihop nya pengar och sedan får vi se vad som händer. Jag vill så gärna flytta till Filippinerna, så vi får se om jag lyckas. 

Nu är klockan snart sex och strax kommer hela familjen vakna. Jag kunde inte sova så suttit vid datorn och försöker klura ut mitt liv. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag fixa mig, idag måste jag få lite saker gjort.. 

Likes

Comments

Godmorgon babes! Nu har vi äntligen hittat en lägenhet att bo i resten av resan. Vi flyttade in igår och nu bor vi i Beverly Hills. Igår gick jag och Annie och storhandlade mat och annat som behövs i lägenheten. Känns så skönt och trivs så bra här. Nu ska jag äta upp min frukost och sedan gå till poolen. Vi hörs lite senare, Puuss!

Likes

Comments

Jag började min dag med att ta på mig träningskläderna och promenera bort till Runyon Canyon och hikea. Wow, vilken utsikt man fick över Los Angeles!! Efter det gjorde vi oss iordning för att åka till Melrose där vi promenerade runt och tittade i butiker. Kvällen slutade på en italiensk resturang inne i The Grove.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det superbra. Jag sitter just nu vårt hus och dricker te och väntar in tjejerna som gick och handlade lite mat.

Igår natt kom vi fram till Los Angeles från Orlando, där vi hänge några dagar. Flygresan gick utmärkt och jag är så taggad på att äntligen vara här! Idag ska vi till Dream, ett hotell här i Hollywood då dem har det sista pool partyt för i år.

Likes

Comments

La Sandwicherie är det populäraste sandwich stället i Miami, och vi ville såklart testa dem då. Vi avnjöt deras sandwich på balkongen och det smakade lika gott som alla hade sagt.

Likes

Comments

Testade äntligen dem populära Five Guys hamburgarna, men blev inte alls så förtjust i dem. Kan vart för att jag inte hade några grönsaker i. Så gör inte samma misstag som jag gjorde, säg till att ni vill ha grönsaker.

Likes

Comments