Header

Har varit världens lataste idag och spenderat 99% av tiden i sängen och nästan alla måltider där också, haha! Har sovit, kollat Modern Family, Teen Wolf och så självklart på Youtube. Så nu tänkte jag faktiskt ta fram böckerna och börja plugga, och som i vanlig ordning behövs det något gott vid sidan av, och idag blir det i form av praliner från Chokladkompaniet. HUR fina var de inte? Urläckra!

Likes

Comments

Idag har jag egentligen behövt plugga men har inte orkat. Slutade jobbet rätt så tidigt och tänkte då passa på att de resterande timmarna av dagen till att plugga men har haft noll lust. Fick ju som sagt ingen superbra start på dagen när jag försov mig och när jag försover mig brukar jag tycka mindre bra om resten av dagen, och denna "försovningsdag" var inte annorlunda. Avskyr att börja min dag med stress. Så idag har jag känt mig instängd av negativa tankar (därav bilden från Gripsholms slott) och har därav hällt i mig kaffe. MEN nu är dagen snart slut och imorgon är det fredag, SKÖNT! 

Likes

Comments

Goooodmorgon! Hoppas ni har haft en god nattsömn och är redo för en ny dag. Själv vaknade jag fem minuter innan jag skulle gå så ser nog ut som att jag har haft en tuff natt. Sov verkligen SÅ skönt så ville aldrig ta mig upp ur sängen, och vet att när jag känner så brukar det ta några timmar innan jag kan släppa längtan till sängen. Men hursomhelst, det jag skulle komma fram till är att jag satt och lyssnade på min spellista "räddarna i nöden" och nu under resans gång har jag bara klickat vidare tills Kent kommer upp och inser nu att jag aldrig kommer få uppleva pirret att lyssna på någon av deras nya låtar. För det kommer ju inga mera, det är slut, finito. Tur att de åtminstone har många album i bagaget, och många fantastiska låtar!

Likes

Comments

Har ni köpt något från Zaras sportswear?? Visste inte om att de hade det förrän några veckor sedan och fann faktiskt denna på rean. Tänkte att den kan vara skön att ha när jag joggar eller tar morgonpromenader i vår. Minns inte riktigt vad den kostade men har typ bott i den sen jag köpte den. Nu måste jag stänga den datorn så hörs vi imorgon igen!

Likes

Comments

Idag saknar jag sommaren i Spanien. Så himla skönt att byta klimat ett tag och bara hänga med en del av familjen och byta ut den vanliga vardagen till en ny vardag. Vi bodde ju i lägenhet så det var i princip som "testa-på-veckor" att bo utomlands. Älskar ju palmer och miljöerna i södra Spanien så skulle helt klart kunna tänka mig att bo där under en period. Kanske inte heltid, för älskar Sverige alldeles för mycket, men kanske halvårsvis så man slipper kylan.
​Kom hem för ca 2 timmar sedan så det har varit en lång dag på jobbet, vilket betyder att jag hoppar i säng nu!

Åh fy va jag saknar Spanien nu när jag kollar igenom bilderna, så himla vackert och SÅ mysigt!

Likes

Comments

Skulle köpa en blombukett till min far i söndags men blomsterbutikerna var stängda där jag bodde så fick bli en från Coop. Men tyckte den var helt okej ändå?

Godmorgon och hoppas ni har sovit bra! Är snart framme vid jobbet och har Ed Sheeran i lurarna. Är besatt!!
Brukar ju bli färre inlägg när vi jobbar men vi ska helt klart bli bättre på det. Nicole och jag jobbar ju numera på samma jobb vilket är skönt och självklart superroligt! Så ska försöka matcha rasterna idag så vi kan sitta ned och planera lite inlägg veckan framöver!
//O

Likes

Comments

Köpte den omtalade settingsprayen från Urban decay för några veckor sedan och förstår verkligen varför den är så populär! Har tidigare kört på settingsprayen från NYX men denna är helt klart bättre. Har så svårt för när makeup ser pudrig ut (och jag behöver ha puder då jag har rätt så oljig hy) men med denna gör det att det "sjunker ihop" med huden och får en fin finish!

Likes

Comments