Just idag känns allt bara skit. Det känns som det bara har varit motgångar ett bra tag nu, och nu börjar det bli alldeles för mycket. Har förmodligen med alla hormoner osv att göra också, men nu tar det fan emot att ens kliva ur sängen om dagarna. Vet att jag låter fruktansvärt jävla gnällig, men usch å fyfan säger jag bara haha..
Allt som kan krångla krånglar, hela tiden. Jag fick ett positivt samtal förra veckan, vilket var ett underbart samtal. Men allt annat bara skiter sig.

Har varit hemma och varit sjukskriven i 6 veckor pga fruktansvärd foglossning som jag haft sen vecka 15-16 typ, idag fick jag veta att försäkringskassan inte kommer betala ut någon sjukpenning. Nej men vad trevligt att få veta det när man varit hemma såhär länge haha!
Det krånglar med arbetsgivarintyg från förra jobbet. Krångel med barnmorskor. Förra veckan fick jag en gigantisk knöl i ljumsken som gjorde så jävla ont så jag inte ens kunde resa mig upp själv.
Flängde runt på vårdcentralen, akuten här hemma, i Falun, förlossningen. Fick göra ett mindre ingrepp som misslyckades, utan bedövning. Fick till slut antibiotika och löftet om att kirurgerna skulle hjälpa mig senast denna vecka. Fick hem brev idag om att jag kommer få en tid om tidigast en månad, haha! 

Jag känner mig extremt jävla gnällig för tillfället, men nu har det kommit till en gräns när jag inte orkar nå mer skit. Jag har haft ont för länge, krånglat med papper för länge. Jag ger fan upp snart.
Men mitt i allt detta så står världens mest fantastiska man och gör allt för att jag ska må bra och ha det bra. Han är guldvärd och jag skulle inte klara en dag utan honom, han är bäst! 

Nu hoppas jag att resten av detta år kommer glida på bra! På måndag är det min födelsedag, då hoppas jag verkligen att det blir en bra dag. Vill inte sitta och grina på min egen födelsedag haha..
Och jag ska göra mitt bästa för att bli lite gladare igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev en tidig morgon för mig. Så tröttsamt att inte kunna sova för man har så ont av den där jäkla foglosningen.. Och så tröttsamt att behöva höra "bäst du vänjer dig" hela tiden. Jag vet att det förmodligen blir mycket vaken tid när bebis väl kommer, men än har vi ingen bebis så lite kan man väl få sova? ;)

Gick i alla fall upp och tände lite ljus, och stjärnan jag köpt igår. Kändes så onödigt att ställa undan den när det ändå ska upp nästa helg. Helt sjukt vad fort tiden går.

Nu ska jag börja förbereda lite inför frukosten så det bara är att kasta i sig när herrn i huset kommer ner. Älskar våra frukostar på fredagar! Inte för det är något speciellt, men bara att jag vet att han slutar klockan 2 och sen är ledig i två dagar!

Jaja, dags att sätta igång! Puss!

Likes

Comments

Lite små tips på vad en önskar sig när hon fyller 26 och i julklapp. Självklart inser jag att det är hemskt orimligt med önskningar som dator, telefon, kamera, ja ni fattar grejen. Men önskar mig mest bidrag till det, inte hela summan haha!

Gråa klänningen står nog högst upp på listan till födelsedag, helst i fler färger! Trött på att gå runt i samma kläder hela tiden pga preggo/tjock haha.

Påfyllning av smink uppskattas alltid, klippning+färg behövs alltid när man har mitt hår, mysiga/gosiga handdukar och sängkläder är vi i extremt stort behov av.

Sist men inte minst, jag är blind, ser inte ens i mina nuvarande glasögon. Bidrag till nya skulle uppskattas!

 :)

PUSS!​

Likes

Comments

Nu har vi varit iväg på första träffen med föräldragruppen, som jag var SJUKT nervös inför! Men jag överlevde det också! ;)

En sak som togs upp var bärsjalar, vilket jag inte har ägnat så mycket tankar åt. Men kom på att det kanske kan vara skönt att ha något sånt när Daniel börjar jobba igen och jag ska vara ensam med bebis och samtidigt gå ut med Märta. När vi tar längre promenader är det ju självklart att barnvagnen hänger med ut. Men när vi bara ska ut och kissa snabbt så känns det onödigt att släpa ut vagn, då kanske en bärsjal kan vara ett alternativ. Men man känner sig ju helt lost inom ämnet, så jag vill ha alla tips jag kan få! Har ni använt bärsjal? Vad tycker ni om det? Vilken köpte ni? Verkar ju finns en hel del olika..

Likes

Comments

Tänkte skriva lite om min graviditet hittills, vad jag/vi tycker och tänker, lite så :)

Kan ju börja med att skriva att jag alltid har sagt att jag aldrig ska ha barn. Jag tycker inte om barn, känner mig faktiskt väldigt obekväm när jag har dom runt mig, haha! Jag har aldrig velat föda barn, är livrädd för sjukhus, läkare, nålar, men framför allt blod. Svimmar nästan bara jag tänker på det..

Men ja, jag blev väl kanske lite äldre, mognare, jag vet inte. Men något ändrades och jag vill nog ha barn någon gång i framtiden. Vi pratade om det lite här hemma men inget mer. Jag tog ut min spiral, inte för att vi ville bli gravida, utan helt enkelt för jag var ett monster haha! Det hela slutade med att jag blev gravid, självklart, vi är 2 vuxna människor, lite smartare kunde vi ha varit ;)

Midsommarhelgen sa Daniel åt mig för tusende gången att jag var gravid, efter 3 positiva test höll jag med honom. Hamnade i total chock och bara grät, Daniel skrattade, bra kombo där! Jag var då i vecka 5, runt vecka 8 berättade vi för mina föräldrar, som bara grät dom också.
Vi valde att lägga ut det "offentligt" efter RUL, där det visade sig en frisk liten krabat. Daniel ville kolla kön, jag ville inte, så det slutade med att han fick sin vilja igenom, men vi har valt att inte berätta för folk. Det får bli en överraskning för omvärlden när h*n bestämmer sig för att komma :)

I början mådde jag sjukt illa! Som tur var inga kräkor, men det var nog inte långt ifrån varje dag. Så egentligen ska jag verkligen inte klaga! Men illa måendet försvann runt vecka 14 tror jag, i vecka 15-16 började foglossningen komma rejält, och den blir bara värre och värre, foglossningen från helvetet.
Idag är jag sjukskriven, eller jag blev sjukskriven av läkaren för en vecka sedan. Jag väntar fortfarande svar från försäkringskassan om dom går med på det.. Så det lär väl visa sig snart antar jag.

Idag gick vi i alla fall in i vecka 27, och ska på vår första träff med föräldragruppen om 1 timme! Daniel är på väg hem från jobbet, jag ska gå och göra mig i ordning. Jag är sjukt nervös för hela grejen, men mest för att det inte ska finnas ett enda bra par/en enda bra mamma som man kan connecta lite med. Vilka i-landsproblem jag har ;) jaja, dags att göra sig klar så vi inte kommer för sent första gången!

Likes

Comments

​Det allra första inlägget och jag har inte en aning om vad jag ska skriva..
Jag startade denna blogg efter påtryckningar av min mor och käre vän, de ville ha något att läsa.
Så jag lär ju leverera, men vad?..

Jag kan ju kanske presentera mig? Jag är Nicole, 25 år, bor i en av Sveriges minsta städer och trivs nog ganska bra med det. I juli förra året gifte jag mig med min pojkvän/sambo sen 4 år tillbaka, i februari i år sålde vi vår lägenhet bara sådär och blev hemlösa. Men vi hade tur, i maj hittade vi vårt drömhus utanför stan och tänker nog bo här resten av våra liv.

Vi har en liten chihuahua på 3 år som heter Märta, vår lilla tjej som är extremt bortskämd! Hon flyttade till oss för lite mer än 1 år sedan, vi skulle vara hundvakt i 1-2 veckor men hon blev kvar ;)

Så till det som är störst i vårt liv för tillfället, i februari väntar vi vårt första barn. Så det är väl det de kommer vara mycket fokus på just nu. Alla konstiga grejer man funderar på, allt man vill köpa, alla krämpor man har, helt enkelt skriva av sig om allt möjligt. Kan vara kul att gå tillbaka sen och läsa vad man kände under graviditeten ;)


Men det är nog allt om mig, ska inte tråka ut er helt! På återseende!


Likes

Comments