​Under dagens lektion har jag sammanfattat min tidsplan och skrivit på ett ungefär vad som kommer hända under alla veckor som arbetet håller igång. Innan söndag den 2/10 ska jag ha bestämt mig vilka länder jag vill jämföra och fördjupa mig i. 

Men jag är iallafall klar med tidsplanen så jag är på god väg än så länge.

Likes

Comments

Här kommer ni som sagt att följa min resa genom mitt gymnasiearbete. Jag har inte kommit så långt i min planering men än så länge har jag kommit på vad jag ska göra. Min plan är att skriva en vetenskaplig rapport till skillnad från alla andra i min klass. Jag har valt ämnet medier i världen men har en bra bit kvar att jobba på. Än så länge har jag kommit fram till att jag ska välja minst två länder som jag ska jämföra utifrån det. På dagens lektion så ska jag välja länder och börja planera på ett ungefär vad jag ska skriva om och få med i mitt arbete.

Likes

Comments

Bjuder på en bild på mig och en bild som jag har tagit eftersom hösten är påväg :)

Vem är jag? Jo jag är en 18-åring tjej som går på Realgymnasiet i Lund. Jag pluggar estetisk media och är inne på mitt 3e och sista år på gymnasiet.
Varför har jag valt att skapa en blogg? Jo för att just nu så har vi ett stort projekt i skolan som alla treor har för den delen och vi ska välja ett sätt att dokumentera vårt arbete. Mitt val var en blogg då jag känner till det och gjort det i flera år tidigare. 


I denna bloggen kommer ni få följa min resa när det gäller mitt gymnasiearbete men även kanske lite annat skoj.
Hoppas ni tycker detta låter jätteintressant och följer min utveckling! Kram.


Likes

Comments