Jag tränar på gym minst 3 dagar i veckan, och idag hade jag tänkt att berätta lite om min träning. Varför jag tränar, hur jag motiveras och lite produkter som jag använder.

Jag började att gå till gymmet för drygt en månad sen, jag har tränat till och från men alltid slutat eftersom jag inte håller motivationen uppe. Men som jag sa, för drygt en månad sen bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv och börja träna.
Min motivation är enkel, är jag nöjd men den kroppen jag har just nu? nope, dåså. Make a change.

Att hålla sig motiverad är verkligen inte lätt, det är många dagar man bara vill skita fullständigt i gymmet och bara sova. Min motivation ligger i att jag vill förändra min kropp. Det är även lätt att man säger "jag gymmar imorgon istället" och det är verkligen det sämsta du kan göra. Ta tag i det och bara gå, det jobbigaste är vägen till gymmet, väl där så är det bara att köra på och man mår så mycket bättre efter gympasset.

Vad använder jag mig av innan, under och efter gymmet?

Innan jag åker till gymmet så blandar jag min BCAA, BCAA står för Branched-chained amino acid (grenade aminosyror) och innefattar de tre aminosyrorna leucin, icoleucin och valin. BCAA är ett av det bästa kostillskotten man kan använda sig av när det kommer till muskeltillväxt, fettförbränning och uthållighet. Jag använder mig av Xtend BCAA och har smakerna Mango och Pink Lemonade. Jag tycker faktiskt inte om smakerna alls mycket men det är också för att jag har väldigt svårt med för söta drycker överlag. Finns att köpa på gymgrossiten.se.

Under mitt gympass dricker jag antingen min bcaa eller vatten, och jag dricker så ofantligt mycket vatten när jag är på gymmet. Jag måste alltif fylla på min vattenflaska under mina gympass.


Efter gympasset (cirka 30 min) så dricker jag en proteinshake. Ökad muskelmassa handlar om att få in mer protein i muskeln än vad du gör av med. Med andra ord hjälper jag till att bygga upp min muskelmassa med proteinpulver då jag tycker det är lättare och smidigare än att ställa mig och laga en proteinrik måltid efter gymmet.
Jag använder mig av 100% Whey Protein Professional LS i smaken Very Berry och jag tycker om den smaken, men kan ibland bli lite för söt. Den smakar som en hallon/jordgubb smoothie ish haha.
Den finns också att köpa på gymgrossisten men det är mycket möjligt att just de smakerna jag har inte finns

Detta var i princip lite om varför, när och hur jag gymmar. Jag hoppas ni tyckte om inlägget och har ni några frågor så är det bara att fråga i kommentarerna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag älskar att skrolla igenom bloggar, det är verkligen något jag gör om jag är stressad. Jag kokar en kopp te och sätter mig framför datorn. Det är jätteavkopplande. Jag tänkte tipsa er om två bloggar som jag läser och som jag får inspiration ifrån.

Vi kan börja med min kära vän, Julia, som driver min absolut FAVORIT blogg.
Hon skriver om sin vardag och hennes supersöta!! son, och klämmer in hennes sambo ibland. Julia uppdaterar verkligen regelbundet och alla hennes inlägg är intressanta att läsa.
http://nouw.com/juliapalmer

//julias bilder ifrån hennes blogg//

Jennifer Bergåse
Jennifer är också en vän till mig, eller jag skulle snarare säga bekant. Hennes blogg läser jag dagligen och har gjort väldigt länge. Hon skriver mycket om mode och inredning men också om sig själv och sina dagar med sin pojkvän. Jennifer är verkligen en stor inspirationskälla och jag tipsar verkligen er att läsa hennes blogg. http://www.devote.se/j​enniferbergases 

// Bilder ifrån hennes blogg och kan vi prata om HUR snygg hon är??//

Jag läser faktiskt inte stora bloggar, och jag följer inte en enda känd bloggare. Varför vet jag inte men jag föredrar att läsa och supporta mina vänner och deras bloggar.

Likes

Comments

Hej, välkommen till min blogg. Jag heter Nicole Nilsson är 17 år och bor i lilla Vetlanda utanför Jönköping i Småland. Jag går andra året på Handel och Administrations programmet här i Vetlanda och har planer på att flytta ifrån Sverige när tiden är inne. I denna bloggen kommer ni få läsa om allt mellan himmel och jord. Min fritid spenderas numera på gymmet och hemma med min lilla Chihuahua Ozzy.

Likes

Comments