Header

Hej alle sammans. Ni har säkert glömt bort att jag existerar, men jag har sake å berätta!

Jag mår inte så mycket bättre sen sist:) men va gör de lixom. Jag har då börjat gå till kuratorn hon är skitsnygg!!!! Men för det mesta så rasar allt, i skolan mår jag bra (ibland). Men hemma är ALLT kaos! jag mår inte bra här gråter ofta väldigt ofta. försöker va hemma så sällan som möjligt men mamma vill ju att jag alltid ska komma hem o äta för att hon vill typ övervaka mig medan jag äter. SJUKT! Är så less mina föräldrar å dome ju tydligen less mig med.

NU till det positiva! Det finns nämligen en kille jag är störtkär i, thihi. Han är snäll, rolig, mysig å golas helt enkelt! Vill verkligen ALDRIG förlora honom. men oftast känns det ju som att man inte räcker till tyvärr...

Har ju väldigt lågt själförtroende och HATAR min kropp mitt hår ALLT. men men:/

Tyvärrhinner jag inget mer nu men ska försöka mer aktiv

(vad pinsamt om han läser min blogg han vet ju att jag menar han)

Likes

Comments

Jag visste inte vad jag skulle döpa det här inlägget till. Jag mår verkligen inte bra jag mådde jätte bra i helgen iallafall lördag och fredagkväll det var dom bästa då var jag med fredag: Kajsa, Maja, Agnes, Sebbe och sen kom Meja och Asal, lördag: Kajsa, Agnes, Sebbe sen kom Maja och Hannah och dom for ganska fort också kom Leo och Erik, vi hade skitkul! Men sen igår vaknade jag upp med verkligheten, jag mådde skit igen, igår var det kaos jag grät så mkt och en kille kom och gjorde allt värre det var en bra sak med igår en skitsnygg ask kändis skrev till mig vi skrev inte mkt inte alls men ändå. Nu sitter jag här och måste snart fara till skolan men jag vill verkligen inte.

Likes

Comments

Som vissa kanske vet så är jag vegetarian, har varit i nästan 2 år.

Det finns massa olika sorters vegetarian, själv är jag lakto vegetarian. Den "vanliga" vegetarianen heter Lakto-ovo vegetarian.

Som vegetarian MÅSTE man äta bra, det är såklart svårare. Man kan inte bara byta ut allt mot grönsaker och bara äta grönsaker. Det är sånt som orsakar näringsbrist och det vill man inte ha!

Man måste alltså äta hälsosamt. Här är lite tips på vad man kan äta!!

Quorn; Filléer, bitar och massa mer

Soja; Korv, bullar osv

och massa mer!

men det är jätte viktigt att man inte bara lever på typ grönsaker! Man måste byta ut sin protein källa inte ta bort den. Det är så himla viktigt annars kan man inte vara det! Det är jätte bra att man vill vara det det hjälper naturen så mycket!! skriv gärna på snapchat: nessieblogg min blogg snap där kan ni se mitt liv och jag lägger ut när det kommer nya inlägg!!

Likes

Comments

Nu ska det bli ett positivt inlägg!

Världens gulligaste skrev till mig idag. Asså du ska veta du fick mig verkligen att må så jävla mycket bättre! Så jävla underbar du är. Om det är nån som ser mig på stan och vill säga hej eller ta bild eller så ( inte för att jag tror att nån vill det men) KOM FRAM! Det skulle vara så jävla roligt: Jag kmr säkert vara rädd och så men det är bara att prata ändå! Ni fattar inte hur mycket det betyder! verkligen<33

JAja lätt kaosad helg och så men ändå superbra tack inblandade!

Och du/ni som skriver till mig MASSOR av ​KÄRLEK​ till er ni e så fkn underbara!!<33


Likes

Comments

Jaa ni hej igen jag vet att jag är jättedålig på att uppdatera, förlåt!

Men ni vet den där sortens bästa vän som man saknar efter en dag utan hen? so man skulle göra vad som helst för? En sån har jag hittat två/tre stycken! det är de enda personerna jag behöver i mitt liv, ingen annan Jag älskar dom mer än något annat <3

HUr som helst jag mår inte bättre. jag vet faktist inte hur jag mår. Mamma och pappa låter mig ju inte byta skola, fasst jag har sagt att måste jag fortsätta på christina kommer jag skolka. JAg klarar inte av att gå på den skitskolan! Jag ska gå till ungdoms men vågar inte gå dit själv... men vågar inte fråga nån heller. Allt skiter sig och går jag på christinaskolan kommer jag definitivt inte klara av hela åttan, jag vill bara gråta! aja nu fick jag ut lite iallafall. Ska försöka vara mer aktiv. Lovar!

Likes

Comments

Allt​​ krashar, allt.

Jag vet verkligen inte hur länge till jag kommer orka!

Ångesten tar verkligen över nu, jag har svikit så många redan. Alla mina vänner är säkert jättr less mig nu. Jag har ingen livlust kvar längre. Den enda andledningen till att jag är kvar är för att jag vet inte hur min mamma skulle gå vidare, hade hon inte brytt sig så hade jag nog varit borta för länge sen.

Det är så jobbigt att leva såhär, med ångest hela tiden och inte klara av vanliga saker, på grund av rädsla osv. Jag lovar saker jag inte kann hålla. Jag vet inte vad jag ska göra!

att gråta varenda natt är inte kul,, att sitta här med deprission klockan 03:44 och skriva ut mina känslor. Det ska man inte behöva göra.

Jag är inte trött ens deprission låter mig inte sova längre och jag vet inte hur länge jag orkar längre...

Godnatt eller ja....


Likes

Comments

Hah, det var ett tag sedan sist ja. Jag vet inte riktigt varför men. 

Det har iallafall börjat gå neråt mitt liv. Allt blir bara värre och värre för varje dag. Alla säger hela tiden att "det kommer bli bättre" "fortsätt kämpa" "du är så stark du klarar det" och de blir ju aldrig bättre, jag är inte så himla stark, jag kan kanske inte klara det. Iallafall inte på egen hand, därför är jag evigt tacksam för mina få vänner. Mamma och pappa har inte hjälp så mycket dom har mest bara gjort saken värre  speciellt pappa.

Pappa förstör hela tiden han ljuger. sviker, bryter löften, och skriker bara. 

Mina vänner på andra sidan har hjälp mig så himla mycket och hade jag inte haft dom så skulle jag förmodligen inte ens vara vid liv just nu. Så tack till alla ni som är mina vänner känn er stolta ni är i en lång process av att rädda ett liv. Ni är närmare målet för varje dag som jag vaknar upp!

JAg har ju en sköthäst också, hon är lite ovan att ridas och lite besvärlig men väldigt snäll.

PÅ fredag får jag sommarlov det ska bli så skönt är så taggad för sommaren 2k16 men ändå inte, Jag ska färga mitt hår (massor) och en väldigt speciell person ska komma till mig. jo det ä så att världens bästa kille ska komma till mig i sommar längtar så!!

Jag måste ta en massa vitaminer nu å så för att mamma säger att jag typ har närings brist eller nåt och det är därför jag är yr och trött hela tiden. 

Det var nog inget mer jag skulle skriva idag så godnatt på er och sköt om er!<33

Likes

Comments

ja nu har jag kommit hem från Malmö, jag kom hem i måndags. Vi ligger nu 10 bäst i Sverige. Jag hade jätte kul i Malmö. Men jag är sjuk nu men ska ändå till skolan. Jag har så mycket prov nu innan sommaren.

Men här är de mest spännande utom Malmö. Jag har blivit vegan och jag är så stålt. För mamma å pappa sa nej men jag blev de ändå. De är så sköt då man är det för man vet att inget annat levande djur eller människa måste dö för att jag ska vara glad.

Jag har inte varit hos Meggie på jätte länge käns det som men kan inte fara dit pga läxor och att jag är sjuk. Det får mig att må så dåligt för ingen annan rider henne utom jag, så då får hon bara stå där i hagen och göra ingenting. De är så tråkigt...

Likes

Comments

​ Nu är det bara 6 dagar kvar till jag åker till Malmö och en vecka till tävling. Jag är jätte taggad, de kommer bli så kul. 

Jag har aldrig tävlat i cheerleading förr de har alla andra i laget. 

Andledningen till att jag får vara med är att jag frågade Alma vår tränare om jag fick börja och då sa hon efter RM. Hon hörde av sig nån dag senare och sa att dom hade haft avhopp och behövde nån. Den nån var jag och jag är så tacksam. 

Jag hoppas ni som läser har det bra kram på er.

Likes

Comments

Hej, jag vet de var ett tag sen sist. Jag har inte haft min dator å har inte velat skriva från min mobil, nu gör jag det men men. I alla fall det har ju hänt lite spännande saker sedan sist.

Jag har blivit skötare åt en häst, ett sto. Jag vet inte vad hon heter hahah. De ska bli jätte kul. Jag provade mina gamla ridbyxor sedan femman (går i sjuan nu). Dom va för små i femman men dom passar perfekt nu bara lite korta, det är helt sjukt.

Det är även bara 13 dagar kvar till jag far till Malmö och tävlar i cheerleading RM (bor i Piteå). Jag är jätte nervös det är min första tävling men det ska bli jätte kul. Det var typ de jag ville säga!! #staystrong

Likes

Comments