Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej , jag känner att de börjar bli väldigt lite med bloggen, så det kanske händer att jag lägger ner , vad tycker ni ?!

Men igår så va jag först med Samuel , sen kom Felicia och vi skjutsade henne till träningen med mig, med Samuel då också , han fick sitta och frysa...

Efter en timme och typ 10 minuter så började jag känna av i låret jätte mycket , de värker alltid men det var verkligen typ panik , då så skulle vi köra match så jag sa att jag inte kunde va med och typ "haltade" ut , så ont har jag och spelar ändå .. Normalt !

Men aha , efter det så sov Felicia hos mig och ramona kom också , och vi duschade också , sen kollade vi på fotbollen :) Sverige - Portugal ! Och Portugal vann med 1 mål :( men det va ändå jävligt kul ! Men aa , och idag ska jag kanske på hockey, Anna-Lena så ska jag va med Dennis ! Och på söndag så blir det att fira min syster på 15 års dagen! Grattis !

Men puss !

  • 826 Readers

Likes

Comments

Nu orkar jag inte skriva så mycket, för jag har Plattathåret ett tag nu så då så gör de ont i händerna , så blodets för tala idag  • 843 Readers

Likes

Comments

Hej , Det har varit så sjukt svårt att uppdatera bloggen , Jag ber om ursäkt!

Men nu så börjar jag igen efter "paus" på en vecka ungefär !

Jag har gått i skolan hela veckan förutom i igår (torsdag ) men så gick skolan fort och jag fick reda på mitt historia betyg och jag fick E . jag är ganska nöjd men jag kunde gjort mer ifrån mig ! Imorgon så Vet jag inte vad jag ska göra men på söndag så ska jag va med Dennis ! Det var 9 månader i onsdags! (datum 6 då )

Men nu är jag på väg till en fotbollsträning fast jag ska inte va med det är typ en för Alla fotbollsspelare ! Men japp.

Men ni får ha det så skönt så hörs vi , puss 💓  • 857 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen ! jag vet att jag inte har bloggat på länge , men jag har inte haft tid ! Nu så sitter jag och kollar på Min brorsas skolinnebandyn match och det går väll bra , Dom är i semifinal nu ! men det här vart ett litet kort inlägg , För jag ska på hockey sen ikväll tror jag ! men puss och hej ! ;*

  • 903 Readers

Likes

Comments

Hej , Förlåt ! Nu har jag inte bloggat på 3 dagar. jag kan säga lite.

3 dagar sen då var jag med Dennis , och vi kollade på skräck film , Det var läskigt men det är väll de som är meningen, Nu kom jag inte på vad den hette men japp !

Igår Var jag med Melina och vi typ "tränade" hemma på mina fittness saker och kolla på filmen paranomal activity 4 , Jag har sätt den 1 gång innan och jag rekommenderar om du gillar skräckfilmer, Sen så stack hon hem vid 10

Idag så har jag och Melina bestäm oss för att ha en tränings dag , Det är ju som det låtar ! men japp , Nu har jag väll inte så mycket och säga !

Om en vecka så har jag och Dennis varit tillsammans i 9 månader , Älskling <3>

Men ni får ha en bra start på morgonen och ha det hela dagen så hörs vi! Puss ! 👋😚

  • 917 Readers

Likes

Comments

Jätte ledsen för dålig uppdatering !
Men idag så har jag varit med Christofer, Och vi gjorde väll inget speciellt , vi snackade och så som folk brukar göra :)
Sen när han åkte hem så åt jag Gulasch !
Efter det så spelade jag på telefonen :D Haha
Och nu har jag nyss kört en fittness pass ! Det var jätte kul ! det kan jag verkligen tipsa er om , Men idag körde jag hemma och jag ska tydligen till gymmet snart med mamma !
Men japp !

Imorgon så ska jag dra mig till prinsen :) Jag vet inte vad vi ska göra det blir väll film och myspyss ! Japp det var mina 2 dagar !

DET ÄR HÖSTLOV!

Puss!Likes

Comments