Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tack så mycket allesammans för ett fantastiskt år! Jag hoppas och ber om att 2015 blir lika bra, eller bättre! Kramar till er alla!


Likes

Comments


Likes

Comments
Likes

Comments

Vi fick sängkapporna som vi väntat på så länge idag och låt mig bara säga, det ser sjukt elegant ut haha. Tror att jag aldrig tyckt att mitt rum varit såhär fint som det är nu när jag har fått en ny fräschare säng och slängt tvn. Och jul-myset gör det ju bara bättre. Är på väldigt bra humör just mu, hoppas dethär humöret håller sig till imorn, hatar att vara på dåligt humör i skolan. Det smittas liksom.. Tyvärr är klockan 00.51 och för att komma upp imorgon måste jag nog lägga mig nu. Ha det bra, tror att jag skriver ett till inlägg redan imorn, hiho.
Likes

Comments

Rubriken förklarar mitt humör perfekt just nu. Somnade igår när jag kom hem ifrån skolan så hann inte tvätta håret, har så oljigt hår gråter, och mitt ansikte känns också jätte äckligt bc har 2 finnar som syns igår rymden typ, ugh. Vill inte gå någonstans när jag ser ut såhär, hatar allt typ lol. Önskar so bad att jag såg ut som Andrea Russet asså, perfekt är hon! Aja, måste gå nu, wish me luck.


Likes

Comments

Tjo tjena, okok så jag har haft bloggar tidigare men som jag inte tog seriöst bc jag inte hade en aning om hur man bloggar, lol. Men jag antar att jag ska försöka blogga så seriöst som möjligt här, så får vi väll se hur det går(: Hoppas ni följer min blogg, och if you do så äger du, ska börja redan imorgon så aa.. Ses då i guess :p bye🌚

Följ mig på instagram btw: Martinezniicole ((:


Likes

Comments