Header

Som vanligt så blir det långa glapp mellan mina inlägg, men tiden räcker inte åt! Och så för det andra så går mitt liv ungefär på repeat hela tiden... Inte så intressant! längtar iaf galet till sommaren (en massa jobb) och ännu mer till hösten då det är början på sista året på gymnasiet!!

Men annars då?! Jo, som sagt här går det på repeat! Sova,skola,äta,träna,plugga, försöka leva lite emellan åt & umgås med den finaste! Och sen om igen..

Men nu är det dags igen.. Dags att fortsätta på min underbara uppsats som verkligen måste in nu! Nicoleskjuteruppallt, ja det stämmer väldigt bra!
Bjuder på några bilder som visar vad jag tillägnar all min tid åt!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tillbringade min kväll på gymmet och körde rygg & axlar! Nu får det bli slutätit av en massa godsaker... Träningsschema och kostupplägg hoppas jag på att få på fredag så det blir lite ordning o reda så man får se resultat någon gång!!
Likes

Comments

Hmm, jag har ju inte varit den bästa på att uppdatera de senaste dagarna.. Har haft fullt upp med det ena och det andra!
Grejer i skolan som tagit tid, hålla igång med träningen och samtidigt hinna ha tid med familj & vänner! Ja, det är väl ungefär det jag har försökt hinna med, och tyvärr så blir då detta lidande!

Har i alla fall haft en bra helg med träning, promenader och firade för Hanna som fyllt 18 år nu! Helt sjukt, vi blir redan 18!! Så synd att man inte träffas oftare än vad vi gör, men blir lätt så alla vi pluggar på olika ställen. Kul hade vi allafall!!


Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så har jag varit på kalas idag, LINE blev idag 1 år! Helt sjukt vad fort tiden har gått... Ett helt år har gått sedan den lilla snosan kom till världen!!
Vi firade henne med paket,tårta och bullar! Självklart fick line friheten att kladda massor med tårtan och äta med händerna... Men hon uppskattade inte kladdet allt för mycket! Hon tyckte mest att det var otäckt med all grädde som kletades på hennes händer.

Men lyckan när vi sjöng för henne och hon "sjöng" och gjorde några moves i stolen var nog bäst iaf!


Likes

Comments

Tjosan allihopa!
Förmiddagen tillbringade jag hos Fam.andersson med mamma! Kollade lite os och drack kaffe..

Sen fick vi idén om att åka ner till badstrand och grilla korv och dricka varm choklad så jag, mamma och jennie åkte ner dit och spenderade eftermiddagen där! Så mysigt och trevligt när solen låg på mestadels av tiden!!
Nu ska jag nog bara duscha och ta det lugnt, kanske åker upp en sväng till Elin också...
Får se om det blir någon hockeyträning ikväll, då förkylningen inte verkar ge med sig så bra!Likes

Comments

Började dagen i skolan med att ha engelska, skulle också ha matteprov idag egentligen men jag gör det efter lovet istället!
Så snart är jag på g till Örebro för att hälsa på lilla scott för första gången! Ska även passa på att köpa nya hörlurar eftersom mina försvann igår och är spårlöst borta..

Kvällen ska jag sen tillbringa med en go vän! Så jag hoppas alla ni får njuta med alla era nära och kära hela dagen och kvällen!


Likes

Comments

Tjosan! Dålig uppdatering på sistone men har haft full upp med träning,plugga & plugga! Tre inlämningar denna vecka i idrott,engelska och samhäll! Plus ett matteprov imorgon... Så har helt enkelt inte haft tid eller ork!

Kan ju iaf tala om att jag blivit faster till brorsbarn, Scott!
❤️ världens goaste liten pojk. Fick även överraskningen att få bli gudmor till honom! Så ska göra mitt yttersta för att alltid finnas där för hjärtegrynet!

Ska även gå en skoterkursutbildning i helgen så jag skaffar det där plastkortet för det! Så även min helg går åt till att plugga, tur det är sportlov till veckan!

Det är ju även Alla Hjärtans Dag imorgon! Så vad ska alla ni hitta på?!
Jag ska tillbringa tid i skolan och sedan åka in till Örebro för att hälsa på Scott! Kvällen ska jag tillbringa med en go vän!
Likes

Comments

Gårdagen var ganska jäkligt bra! Vinteraktivitetsdag, så tillbringade dagen nere i ishallen där jag åkte skriller med Alice,Filippa och karre! Hur kul som helst!
Efter lunch så vare dags att ta på sig utrustningen och göra sig klar för hockeymatch mot lärarna, jag & karre ställde självklart upp och var med i elevernas lag ;)
Kul var det men tyvär blev det ju en förlust för oss elever, 12-10! Men måste säga att det var väldigt jämt endå emellanåt.

Efter matchen var jag helt slut, men trotsade det och åkte till gymmet på eftermiddagen. Lite gym (grymt mycket folk) så det fick bli ett zumba pass efter en stund istället.
Kan säga att jag var helt mör i kroppen efter hela dagen, men det stoppade mig inte från att titta på paradise...
Och det stoppar mig heller inte ikväll! Hoppas mer en mest på att Jeppe är den som ryker, han är inte värd att vinna för fem öre!!


Likes

Comments

Helgen har som vanligt varit toppen!
Umgicks med Elin och några andra saknade vänner på fredagen, så jäkla kul att träffas!
Blev en ganska tidig kväll, men lika kul för det.

Tog de chill på förmiddagen igår, sedan blev det en spontantrip till Örebro. Armbågsskydd till hockeyn och en body lotion från RITUALS (rekommenderar det för er som ogillar när produkter testas på djur! Dessa produkter är ej testade på djur)

När jag väl kom hem från Örebro, testade jag o plugga och det gick som de gick... Så åkte hem till Elin ett tag, pratade lite! Ganska tidig kväll igår med helt enkelt, men kan vara skönt det med ;)
Och nu sitter jag är framför datorn igen, hoppas allt pluggande är värt något sen!
Så ja, min dag består av pluggande och tränande.
Likes

Comments