Jag vann inte men åh så härligt det var! Inte varit där på mer än 10 år och vilka minnen man får, jag var så sugen på att vilja gå in på vatten och pippiland men vi konstaterade efteråt att nästa gång vi kommer hit då är det med vår femåring, lär ju dröja x antal år det haha! Spenderade sedan soltimmarna hemma på vår innegård och gick in nyligen för att laga vår middag, blev vattenmelontärningar och qournfilé för mig. Otroligt fräscht!

Imorgon bjuder gotland på fint väder igen och då blir det faktiskt att åka ut till Fårö till en vit sandstrand där, badkläderna följer med frågan är om vi vågar. Stay tuned!

HÄJ!

Likes

Comments

New In, VISBY

Älskade tisdag som jag längtat efter dig, idag skriver Adam sin terminstenta och jag jobbar min sista dag på skolan, är så blandade känslor men detta betyder att vi klarat detta år ihop och fått så mycket med oss som vi tar med oss till nästa äventyr. Nu ser jag fram emot dagar att njuta tillsammans innan vi flyttar tillbaka till Stockholm. Det har varit ett fantastiskt år.

Idag jobbar jag som sagt min sista dag och efter det så ska vi gå på Pirates of the Caribbean men först en sväng förbi Hemmakväll för att köpa biogodiiiiis, det ska regna på kvällen så kommer bli perfekt bioväder ikväll.


HÄJ!

- Denna söta klänning blev mitt spontanköp i helgen, finns att köpa på BikBok för 399kr men hon i kassan gav mig 30% på denna då det var mitt första köp där. Perfekt till midsommar eller andra fina kvällar och dagar i sommar

Likes

Comments

VISBY

Hoburgen

En fin och mysig restaurang och fik bredvid råkarna

En och en halv timme bort längst ner på Gotland så ligger detta fina ställe, passerad många fina hus under min färd och mysiga stadsbyar med lokala icahandlare, vilken egentid jag fick. Tanken var att bara åka till ica maxi och handla frukost men eftersom A var i skolan med en studiegrupp så åkte jag på en mini roadtripp med mini (där fick jag till den) Kom hem vid ett och Adam likaså, satte oss och njöt i solen men tyvärr blåste de så pass så blev att gå in och mysa framför en serie men det är inte dåligt det heller. Imorgon är det en ny vecka, jag jobbar må-ti sen så är det gemensam semester i 2 veckor här tills vi flyttar tillbaka till Sthlm, som vi ska njuta!

Likes

Comments

VISBY

Hello people! Vilket fantastiskt väder vi haft runt om i landet och här på ön är turisterna överallt, så härligt att se. Har under stora delar av dagen varit ute och solat men även hunnit med storhandling, en tur ute på stan och en härlig promenad tillsammans upp till ett berg på hälsans stig. Nu sitter jag nyduschad ute på vår innergård med grannens hund vilandes bredvid mig, grannarna mittemot grillar och man hör musiken genom vindarna. En fantastisk kväll i all dess enkelhet. Det blir vad man gör det till.

Kjol och tshirt en solig dag som denna! Kjol från Odd Molly // Tshirt från Hunkydory // Skor från Nike // Väska MBMJ

Likes

Comments

VISBY

Hello från en febrig tjej! Min röst är inte med mig idag och hostan har gått ifrån den där hostan som man fasar för varje gång man känner på sig att den kommer där det gör så ont när man får hostan till en vanlig rethosta. Är varken täpp eller har ont i halsen men hosta, feber och ont i öronen har jag. Imorse så vaknade jag vid sju, efter en kvart kom en rörmokare till våra lägenheter då lägenheten längst vore har problem så då behövde han komma in till alla oss. När han gick fick jag sug för frukt och gick till affären och handlade frukt och bär och gjorde iordning en bricka att ha i sängen. Vid tolv fick jag ett ryck och diskade all porslin och glas för hand och gjorde iordning fint i köket.

Blev melon till middag då jag inte kände för något annat framför Biggest loser. Sitter nu ute i solen och njuter försöker ringa mamma men hon svarar inte, busy mama!

Likes

Comments