VISBY

Hoburgen

En fin och mysig restaurang och fik bredvid råkarna

En och en halv timme bort längst ner på Gotland så ligger detta fina ställe, passerad många fina hus under min färd och mysiga stadsbyar med lokala icahandlare, vilken egentid jag fick. Tanken var att bara åka till ica maxi och handla frukost men eftersom A var i skolan med en studiegrupp så åkte jag på en mini roadtripp med mini (där fick jag till den) Kom hem vid ett och Adam likaså, satte oss och njöt i solen men tyvärr blåste de så pass så blev att gå in och mysa framför en serie men det är inte dåligt det heller. Imorgon är det en ny vecka, jag jobbar må-ti sen så är det gemensam semester i 2 veckor här tills vi flyttar tillbaka till Sthlm, som vi ska njuta!

Likes

Comments

VISBY

Hello people! Vilket fantastiskt väder vi haft runt om i landet och här på ön är turisterna överallt, så härligt att se. Har under stora delar av dagen varit ute och solat men även hunnit med storhandling, en tur ute på stan och en härlig promenad tillsammans upp till ett berg på hälsans stig. Nu sitter jag nyduschad ute på vår innergård med grannens hund vilandes bredvid mig, grannarna mittemot grillar och man hör musiken genom vindarna. En fantastisk kväll i all dess enkelhet. Det blir vad man gör det till.

Kjol och tshirt en solig dag som denna! Kjol från Odd Molly // Tshirt från Hunkydory // Skor från Nike // Väska MBMJ

Likes

Comments

VISBY

Hello från en febrig tjej! Min röst är inte med mig idag och hostan har gått ifrån den där hostan som man fasar för varje gång man känner på sig att den kommer där det gör så ont när man får hostan till en vanlig rethosta. Är varken täpp eller har ont i halsen men hosta, feber och ont i öronen har jag. Imorse så vaknade jag vid sju, efter en kvart kom en rörmokare till våra lägenheter då lägenheten längst vore har problem så då behövde han komma in till alla oss. När han gick fick jag sug för frukt och gick till affären och handlade frukt och bär och gjorde iordning en bricka att ha i sängen. Vid tolv fick jag ett ryck och diskade all porslin och glas för hand och gjorde iordning fint i köket.

Blev melon till middag då jag inte kände för något annat framför Biggest loser. Sitter nu ute i solen och njuter försöker ringa mamma men hon svarar inte, busy mama!

Likes

Comments

VISBY

Lilla jag har blivit sjuk, sov knappt något inatt på grund av hosta och ont i öron. Haft en mysdag hemma idag och vilat upp mig. Snart kommer A hem från sin löprunda med varsin sallad som vi ska äta i sängen framför Biggest Loser.

Hoppas på att jag mår bättre imorgon så jag är pigg till den härliga långhelgen, kram!

Likes

Comments

Började lördagen vid blå lagunen i Ar // avslutade dagen på Nunnan i kvällssolen

Fina Visby, hästgatan

Började söndagen med frukost på H10, Adam pluggade och jag gjorde lite research för kommande händelser // Min söndags outfit, så skön! Kofta och T-shirt från Hunkydory och byxor från BikBok.

Likes

Comments

Oh happy friday!

Halv sju imorse hoppade jag in i bilen och åkte mot jobbet, hade sedan en kvart kvar så satt i lugn och ro och drack min smoothie lyssnandes till vakna med nrj tror jag det heter. Var väldigt mysigt!

Har nu rast och har bokat tid till vår doktor i Nacka som jag ska till när vi kommit hem, mitten av juli till och med då han går på semester när jag kommer hem och läkarskräck i alla synonymen som jag har så vill jag inte gå till någon annan än min doktor som jag gått till sen jag var nyfödd. Sån är jag Hahah...

Helgen bjuder på fint väder och ikväll blir det picknick vid havet och imorgon
blå lagunen, jag hoppas på att jag vågar doppa mig! Badkläderna hänger med ändå. På söndag är det pluggfika tillsammans på H10. Man kan säga att vi smygstartat lite på vår semester. Men snart så! Vi har endast sju jobbdagar kvar både han och jag! Underbaaaart!!

HA EN FIN HELG NU OCH NJUT I DET FINA VÄDRET!!!!

Likes

Comments