Åh! Kolla mina nya naglar! Hur fina :))) Bästa Nadea fixade dem när jag var uppe hos henne i Arvika i helgen. Har ju inte haft naglar på typ ett halvår så äntligen känner jag mig hel igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Heeej! Long time no see, typ.


Min helg har gått i ett! Varför gör lediga helger det? Åh, har söndags-ångest nu..
I fredags var det AW på Älvsmagasinet i Kungälv, lördag middag i stan och idag Babyshower för fina Ellen. Fick frågan om det var jag som var gravid på min insta-story, haha men så är ej fallet! Här kommer iaf lite bilder från idag. Jag, Sofie, Linnea & Olivia var ansvariga för blöjtårtan & visst blev den fin!? Skulle också vilja ha en sådan iaf på min framtida babyshower :)))
Önskar er en mysig söndagskväll!


Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var jag & min syster i stan. Kollade in HM Home som öppnat i Nordstan (ja, jag vet jag är efter men har inte varit där än :)) hittade så mycket fint.
Detta ovan fick jag med hem. Lite smått & gott. Tänkte passar på att köpa lite nytt & fint till lägenheten innan den ska fotas & ut till försäljning. Kul att ha nytt till den nya lägenheten sedan med. Ska berätta mer om den framöver..

Nu ska jag börja göra mig iordning för att åka & jobba. Har haft en riktig städ & tvätt förmiddag.

Puss!

Likes

Comments

Skal från Richmond & Finch

Såååå nöjd med min nya mobil! Blev en iPhone 8 Plus. Kolla bara vilka grymma bilder den tar! (Tog en liten testbild på jobbet bara än så länge) Nöjd tjej. Köper alltid mina skal från Richmond & Finch också, tycker att dem är snyggast.

Likes

Comments

Att få vakna utan att klockan ringer <3 bra start på helgen! Det är min jobb helg denna veckan. Ska ha mysmorgon hemma nu sen åka till Marstrand för en ansiktsbehandling på 50 min, lyx, sen blir det jobb hela kvällen. Hoppas ni får en mysig helg!

Likes

Comments