Header

Jag har haft många bloggar men sen har jag gjort nya bloggar fråga mig inte varför. Vet, det är onödigt och det tycker jag med att det är. Det blir bara det att man inte skriver i den för det kommer upp så mycket annat. Jag vet att det inte är många som läser denna bloggen men jag hoppas att någon gör det. Att blogga är kul om man har något att skriva annars blir det ju bara så att man inte skriver i den till sist. Men jag ska försöka skriva i den så mycket som möjligt och så ofta som möjligt. Jag suger på att skriva men det får ni stå ut med jag gör så gott jag kan med att skriva haha :)


Jag skaffade en blogg för jag tänker så himla mycket och har så mycket tankar i min hjärna och jag har ingenstans att skriva ner det. Så jag antar att jag gjorde en blogg för att kunna skriva ner vad jag tänker och tycker. Aaa, helt enkelt en liten dagbok kan man säga om mina dagar som jag tänkt att dela med mig till er som läser. Sen om det är intressant det är ju en annan 5;a. Jag har ju precis börjat skriva i min blogg nu så jag hoppas att den kommer bli mer intressant med tiden.

Likes

Comments

Jag tycker verkligen synd om dom människor som blir utsatta för mobbning och som kanske inte har någon att vända sig till. Det är sjukt att det verkligen kan gå så långt så att den personen kan ta livet av sig. Man ska inte behöva vara rädd för att gå till skolan och vara rädd att folk ska säga fula ord till en, slå en eller något annat. Jag tycker att det är dåligt att skolan oftast reagerar när det väl är försent. Det är inget fel på DIG kom ihåg det! Det är fel på dom som mobbar.

Här är en film jag tycker ni ska se. Det handlar om den svåraste mobbningen Cyberbullying. Det är sjukt hur man kan förstöra folks liv över internet.

Hjälp till att stoppa mobbningen! Ser du någon i skolan som sitter själv gå och sätt dig vid den personen. Eller om du ser någon som slår någon. Var inte rädd att säga till en lärare eller säga ifrån, det gör skillnad.

BLUNDA INTE FÖR MOBBNING!

Likes

Comments

Inatt kunde jag inte sova riktigt så jag letade lite på Storytel efter någon bra bok att lyssna på. För jag somnar mycket lättare om jag lyssnar på en bra ljudbok, mycket lättare att slappna av i kroppen. Så efter lite letande hittade jag en jätte bra bok serie. Jag vet att den är för barn/ungdomar men fuck it..I'm in love with this series. Det är verkligen en bra bok till er ungdomar så denna bok kan jag verkligen rekommendera. Jag är så inne i denna bok att jag inte kan sluta att lyssna på den 😊

Så det var mitt tips 😊

Likes

Comments

Hejsan mina vänner. Idag kör vi igång med första nyårslöftet, vilket är att blogga ett helt år. Jag hoppas att jag kommer att kunna hålla det och jag ser fram emot ett helt år med er. Så välkomna till min värld 😊

Igår såg jag att filmen Nerve hade släppts så jag var väldigt kvick med att jag skulle se den idag tillsammans med min sambo. Jag har ganska höga förväntningar om denna film så jag hoppas att den lever upp till det.

Så resten av kvällen är bara mys mys och äta gott.

puss och kram 💖

Likes

Comments

Hejsan. Jag vet att det varlänge sedan jag skrev men nu iår ska jag göra ett nyårs löfte till mig själv att jag ska börja träna, youtube, blogga och hålla på med NBS (Nicole`s Beauty Shop). För 2 dagar sedan så var jag inne på internet som vanligt och jag kom förbi något på Facebook. Man ska sälja produkter på sociala medier. Så jag tänkte varför inte så idag är det det jag håller på med och ska försöka bygga upp. Jag vet att vägen dit inte kommer att vara lätt men man måste ju börja någonstans. Jag kommer att lägga upp lite saker här på bloggen under kategorin NBS och aa.. dela med mig av mina favoriter och berätta om alla dessa underbara produkter. Jag håller även just nu på med en Vlogmas så det är ju lite stressigt hihi. En video varje dag tills den 24 lång som kort jag hoppas att ni vill följa mig där och min resa.

Vill ni följa min sida på fb så länkar jag den här. Det skulle vara jätte kul för mig om ni ville det :)

https://www.facebook.com/Nicolesbeautyshop/


Önska min lycka till hihi puss puss <3

Likes

Comments