Header

Följ med bakom den amerikanska countryscenen! Countrydrottningen Ryana Jaymes glansdagar är förbi och hon tvingas vara förband åt Juliette Barnes - en annan ung, sexig och framgångsrik countryartist. Deras olikheter skapar snart konflikter mellan dem.

Hur många säsonger finns det? 6

///N ​//N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var en liten chock när man vaknade idag på morgonen och tittade ut genom fönstret. Den första snön låg utanför, så vi klädde på oss våra vinterkläder och gick ut i det fina vädret och byggde en snögubbe, ett snö torn och några snöbollar. Nu är det kväll och all snö har redan regnat bort vilket är synd.

Idag har jag inte gjort någon större nytta precis som alla andra dagar. Jag är kluven jag vet inte vad jag vill längre och det känns som att jag bara mår sämre och sämre av att jag inte trivs i min livssituation som jag lever i nu.

Nu ska jag kolla vidare på Nashville och hoppas att jag mår lite bättre, så hörs vi imorgon 💖

///N ​//N

Likes

Comments

Igår bakade jag lussekatter, jag vet att dom ser för jävliga ut men dom smakar helt amazing 😁 Jag tycker faktiskt om att laga mat och baka, kanske är det för att jag gillar att äta med haha 😂

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Träningen står still. Allt står still just nu. Jag har tänkt att ta tag i mitt liv nu nästa år 2018, jag vill att det ska bli mitt år med massa bra saker.

Jag har börjat att kolla på en ny tv serie som heter Nashville. Mycket musik och drama i like it that way, för jag kan relatera nör det gäller bråk och kärlek. Är så trött på kärleken just nu.. så att kolla på serier är min get away. Jag vet att det låter konstigt men jag typ sugs in i deras värld och är fast där vilket är skönt ibland.

Men nu ska jag kolla på Nashville och se om det är något att ha. Vi hörs imorgon💖

///N ​//N

Likes

Comments

Godmorgon ifrån en ledsen och orolig själ. För första gången tänkte jag tända ett ljus i hallen och vad händer inte då. Jo, katten hoppar upp och lägger svansen över ljuset så att det börjar att ryka. Jag ser att han sitter på golvet och tvättar sin svans, då jag plötsligt känner en stark lukt av bränt hår. Då förstår jag att det är han som har bränt sig men jag vet inte hur illa. Jag försöker att fånga han men eftersom han har ont så vill han bli lämnad ifred. Jag ser bara att när han springer iväg så ryker det om han, och paniken som uppstår då.. jag tror ju att han ska fatta eld hela han eftersom att det ryker om han. Tillsist så får jag tag på han och sätter han i handfatet och spolar kallt vatten över han, vilket han verkligen inte uppskattar. När jag står och häller vatten över han så rinner det tårar ifrån mina kinder och frågar mig själv varför tände jag ljuset när jag vet att han brukar sitta där ibland, men jag trodde aldrig att detta skulle hända. Pälsen ifrån svansen bara lossnar mer och mer och tillsist så sticker han. Jag ringer till pappa i panik och tårarna bara sprutar.

Nu har jag kollat på svansen och som tur väl är så ser det bara ut. Det är håret som tog skada. Jag kommer självklart att hålla uppsikt över detta och pappa kommer att komma senare och kolla han med. Tacka gud för att vi har reflexer så att vi hinner ta bort i tid. Jag ska aldrig mer ha ljuset tänt där jag vet att mina djur kan vara, för detta hade säkert kunnat gå mycket värre om vi hade haft otur.  

Om du har ett ljus tänt glöm inte att hålla uppsikt över den. Lek inte med elden! 🔥

///N ​//N

Likes

Comments

En lite läskig händelse som mina föräldrar råkade ut för igår.

Mina föräldrar har varit på semester i en vecka på Teneriffa. Min mamma sitter i rullstol så det var hennes assistans bolag som hade fixat denna resa, så då var dom ca 16-20 stycken samman lagt med assistenter och ja andra som sitter i rullstol.

Jag har en app som jag kan följa flygplan på. Jag visste att deras plan skulle gå ca 14.00, så jag sökte och sökte ja kanske i en timme men hittade inte planet. Jag började tro att det hade störtat eller något. Jag fick ingen bra magkänsla. Klockan 17.00 så skriver pappa ett meddelande att dom är kvar på Teneriffa och har inte ens lyft än.

Det som hade hänt var att det planet som skulle flyga till Teneriffa hade fått nödlanda i portugal för att någon hade blivit svårt sjuk på planet. Man kan tänka att det borde räcka där men nej! Planet hade gått sönder med. Det var något lekage i tanken och DET vill man inte vara med om. Så nu var dom som skulle till Teneriffa fast i portugal och mina föräldrar fast på Teneriffa.

Mina föräldrar visste inte vad som skulle hända. Inget boende och vet inte när dom får komma hem. Kom ihåg att det är folk som sitter i rullstol och behöver lift och andra saker så kan det bli mer kaos? Jag gick in på Småland Airport och där står det Inställt ankomst 15 november.

Som väl är så slutar denna sagan lyckligt. Pappa ringde sedan och berättade att dom fick tag på ett boende över natten och att dom ska flyga hem nu idag istället.

Trevlig resa. Jag hatar flyg! 

///N ​//N

Likes

Comments

Artonåriga Maddy lider av en sjukdom som gör att hon är allergisk mot allt och inte kan lämna sitt hem. Hon träffar för första gången en kille i sin egen ålder när Olly flyttar in i grannhuset och som hon faller för.

///N ​//N

Likes

Comments

Systrarna Lisa och Kate är på semester tillsammans i Mexiko och blir en dag bjudna med ut på havet för att dyka i bur för att kolla på vithajar på nära håll. När de är under ytan förvandlas deras upplevelse till en mardröm då kabeln som håller upp deras bur bryts av, och buren med systrarna fast inuti faller ned till den mörka botten av havet på 47 meters djup. Med väldigt lite luft kvar i sina dykardräkter och blodtörstiga vithajar som simmar runt buren måste nu systrarna kämpa för att ta sig upp till ytan igen.

///N ​//N

Likes

Comments

Säsong 1
Vicesheriffen Rick Grimes hamnar i koma efter att ha blivit skottskadad av förrymda brottslingar. En okänd tid senare vaknar han upp i ett övergivet sjukhus i en postapokalyptisk värld som styrs av smittsamma, köttätande zombier. När Rick återvänder hem upptäcker han att hans fru och son är borta och han möter överlevarna Morgan Jones och hans son Duane, som förklarar situationen för honom. Det ryktades om att det skulle finnas en säkerhetszon i Atlanta och Rick tror att hans familj är där. Rick lämnar Morgan för att ge sig ut på en farlig resa till staden för att hitta sin familj.

Säsong 2
Efter att ha fått smärtsamma svar från smittskyddsinstitutet fortsätter Rick och hans grupp med att finna en säker plats längs vägarna. Problem uppstår när Carols dotter Sophia försvinner ut i skogen och Ricks son Carl blir av en olyckshändelse skjuten och allvarligt skadad. De kommer fram till en farm som ägs av veterinären Hershel Greene. Gruppen bosätter sig på hans gård och där börjar allas känslor att svalla mellan varandra. Hershel försöker att rädda livet på Carl och de andra letar efter Sophia i skogarna. Gruppen får snart ett oväntat besök av opålitliga främlingar som anses vara ett stort hot mot gruppen.

Säsong 3
Rick tar på sig ett diktatoriskt ledarskap över gruppen och fortsätter att söka efter en säker plats de kan bosätta sig på. De hittar till slut ett fängelse som de lyckas att göra till ett nytt och säkert hem. De får dock problem när det visar sig att det finns kvarlämnade fångar i fängelset som inte tvekar att ställa till med trubbel. I närheten av fängelset visar det sig finnas en stad, vid namn Woodbury, som styrs av den psykopatiska och galna Guvernören. Det dröjer inte länge förrän Rick och Guvernören möter varandra och de blir omedelbart varandras värsta ärkefiender. Nu är det inte bara zombier som är det stora hotet längre, utan även levande människor med ofredliga avsikter.

Säsong 4
Det har gått flera månader sen Woodburyfolket flyttade in i fängelset och Rick har avstått från sitt ledarskap för att ta det lugnt. Men just när man trodde att fängelset hade blivit en säker plats sker det märkliga saker som sätter allas liv på spel. Ovanligt många zombier dyker upp och tränger sig igenom stängslen och ett dödligt virus drabbar de flesta i fängelset. Rick och de andra gör vad de kan för att hjälpa alla och rädda fängelset men när Guvernören återvänder för att ta fängelset från dem slutar det med ett våldsamt krig som förstör stora delar av fängelset och gör det fullständigt osäkert. Gruppen splittras från varandra och de måste hitta varandra och återigen hitta en ny säker plats.

Säsong 5
Tillfångatagna och nära på att bli dödade av en grupp får Rick och gänget hjälp från oväntat håll. Gruppen letar efter en ny tillflyktsort medan de hotas av både de döda och de levande. Efter att ha lyckats fly Terminus vill Rick hålla samman gruppen mer än någonsin. Gruppen får reda på var Beth befinner sig och Daryl och Carol beger sig ut på räddningsuppdrag men hamnar i fara i Atlanta, där mystiska figurer lurar vid stadens sjukhus. När allt verkar gått helt åt skogen bestämmer sig Rick och de andra för att ta sig till Washington D.C, för att hitta ett eventuellt botemedel mot zombie-viruset. Senare i säsongen stöter gruppen på säkerhetszonen Alexandria, en muromgärdad stad vars invånare inte erfarat den post-apokalyptiska världen bakom sina murar.

Säsong 6
Ett nytt hot växer fram under sämsta möjliga tidpunkt. Rick vill träna Alexandrias medborgare till att bli bättre överlevare för att kunna försvara sig mot hoten utifrån och saker händer.

Hur många säsonger finns det? 8

///N ​//N

Likes

Comments

Supernatural är historien om Sam och Dean Winchester, två bröder som kämpar mot varelser som vanliga människor inte tror finns. När bröderna var små förlorade de sin mamma i en mystisk brand. Efter den händelsen försökte deras pappa hitta anledningen till hennes död, medan han tränat sina söner i att kämpa mot ondskan. Sam åkte iväg för att studera juridikmedan Dean stannade och hjälpte pappa med demonjakter. Det plötsliga försvinnandet av deras pappa återförenar bröderna som åker runt hela USA i en svart Chevrolet Impala av 1967 års modell och undersöker paranormala händelser och annat oförklarligt.

Många av dessa händelser är baserade på folksagor,myter och Amerikanska legender men de stöter även på klassiska övernaturliga varelser som vampyrer,varulvar och spöken.

Hur många säsonger finns det? 14

///N ​//N

Likes

Comments