Header

Inatt kunde jag inte sova riktigt så jag letade lite på Storytel efter någon bra bok att lyssna på. För jag somnar mycket lättare om jag lyssnar på en bra ljudbok, mycket lättare att slappna av i kroppen. Så efter lite letande hittade jag en jätte bra bok serie. Jag vet att den är för barn/ungdomar men fuck it..I'm in love with this series. Det är verkligen en bra bok till er ungdomar så denna bok kan jag verkligen rekommendera. Jag är så inne i denna bok att jag inte kan sluta att lyssna på den 😊

Så det var mitt tips 😊

Likes

Comments

Hejsan mina vänner. Idag kör vi igång med första nyårslöftet, vilket är att blogga ett helt år. Jag hoppas att jag kommer att kunna hålla det och jag ser fram emot ett helt år med er. Så välkomna till min värld 😊

Igår såg jag att filmen Nerve hade släppts så jag var väldigt kvick med att jag skulle se den idag tillsammans med min sambo. Jag har ganska höga förväntningar om denna film så jag hoppas att den lever upp till det.

Så resten av kvällen är bara mys mys och äta gott.

puss och kram 💖

Likes

Comments

Hejsan. Jag vet att det varlänge sedan jag skrev men nu iår ska jag göra ett nyårs löfte till mig själv att jag ska börja träna, youtube, blogga och hålla på med NBS (Nicole`s Beauty Shop). För 2 dagar sedan så var jag inne på internet som vanligt och jag kom förbi något på Facebook. Man ska sälja produkter på sociala medier. Så jag tänkte varför inte så idag är det det jag håller på med och ska försöka bygga upp. Jag vet att vägen dit inte kommer att vara lätt men man måste ju börja någonstans. Jag kommer att lägga upp lite saker här på bloggen under kategorin NBS och aa.. dela med mig av mina favoriter och berätta om alla dessa underbara produkter. Jag håller även just nu på med en Vlogmas så det är ju lite stressigt hihi. En video varje dag tills den 24 lång som kort jag hoppas att ni vill följa mig där och min resa.

Vill ni följa min sida på fb så länkar jag den här. Det skulle vara jätte kul för mig om ni ville det :)

https://www.facebook.com/Nicolesbeautyshop/


Önska min lycka till hihi puss puss <3

Likes

Comments

Jag var hos Vårdcentralen igår och tog ett urin prov. Jag satt och väntade i 1 timme kändes det som och allt verkade dra ut på tiden som tur var hade jag en tid dagen efter så jag åkte hem och kom tillbaka på morgonen. Jag hade fått urinvägsinfektion och hon skrev ut penicillin till mig, så nu hoppas jag att detta kommer att försvinna snart.

Jag pratade med om min magkatarr jag har haft i 4 år och hon föreslog att jag skulle göra en gaskoskopi för att se hur det ser ut i min mage vilket jag är livrädd för. Så idag är jag lite kluven. Men det hade varit skönt att bli av med eländet en gång för alla.

Det blir en dubbel vlogg från 4-5 oktober som kommer upp om 2 timmar typ.

Nehe, nu ska jag laga lite middag till min lilla familj.

xoxo

Likes

Comments