Header
View tracker
View tracker
View tracker

Hejsan. Jag vet att det varlänge sedan jag skrev men nu iår ska jag göra ett nyårs löfte till mig själv att jag ska börja träna, youtube, blogga och hålla på med NBS (Nicole`s Beauty Shop). För 2 dagar sedan så var jag inne på internet som vanligt och jag kom förbi något på Facebook. Man ska sälja produkter på sociala medier. Så jag tänkte varför inte så idag är det det jag håller på med och ska försöka bygga upp. Jag vet att vägen dit inte kommer att vara lätt men man måste ju börja någonstans. Jag kommer att lägga upp lite saker här på bloggen under kategorin NBS och aa.. dela med mig av mina favoriter och berätta om alla dessa underbara produkter. Jag håller även just nu på med en Vlogmas så det är ju lite stressigt hihi. En video varje dag tills den 24 lång som kort jag hoppas att ni vill följa mig där och min resa.

Vill ni följa min sida på fb så länkar jag den här. Det skulle vara jätte kul för mig om ni ville det :)

https://www.facebook.com/Nicolesbeautyshop/


Önska min lycka till hihi puss puss <3

Likes

Comments

Jag var hos Vårdcentralen igår och tog ett urin prov. Jag satt och väntade i 1 timme kändes det som och allt verkade dra ut på tiden som tur var hade jag en tid dagen efter så jag åkte hem och kom tillbaka på morgonen. Jag hade fått urinvägsinfektion och hon skrev ut penicillin till mig, så nu hoppas jag att detta kommer att försvinna snart.

Jag pratade med om min magkatarr jag har haft i 4 år och hon föreslog att jag skulle göra en gaskoskopi för att se hur det ser ut i min mage vilket jag är livrädd för. Så idag är jag lite kluven. Men det hade varit skönt att bli av med eländet en gång för alla.

Det blir en dubbel vlogg från 4-5 oktober som kommer upp om 2 timmar typ.

Nehe, nu ska jag laga lite middag till min lilla familj.

xoxo

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar. Det hände en sak igår efter att jag hade börjat med Forevers C9. Klockan halv 10 skulle jag äta feukost och då skulle jag ta Aloe vera gel men den smakade spya i min mun så jag klarade inte av det, så jag tog en koffein tablett och vatten istället och sket i Aloe veran.

Klockan 12 åt jag en till tablett och en Shake. Inget mer med det. Jag mådde bra. Sen blev klockan halv 2 och jag och min sambo skulle åka in till stan och hjälpa en gammal man med att få upp sin båt. På vägen dit börjar jag att få ont i magen och sen mår jag illa. Jag börjar även att få ont i ryggen men det typ stramar ut över allt och jag börjar att känna mig lustig.

Så jag säger till min sambo att jag vill hem för jag mår inte bra. Men han vägrar att släppa av mig så jag får åka med iallafall och jag mår jätte dåligt av och till. Hjärtklappningarna börjar att komma och jag tror att jag håller på och dör.
Vi kommer dit vi ska vid typ 14.00 och stannar där i 4 timmar under dessa 4 timmar mår jag kasst av och till. Jag ringer min pappa och berättar vad det är jag råkar ut för. Min pappa är narkossköteska så jag brukar oftast ringa till han om jag inte mår bra. Vi kommer fram till att jag hade fått en lindrig koffeinförgiftning.

Jag pratade med min mentor eller vad man nu säger på Forever och dom säger att det är för att sockret försvinner ur kroppen typ som en abstinens eller detox eftersom att jag har ätit/druckit mycket socker under många år. Det där tror jag inte på ett jävla dugg. Alla mina symptom stämde in på att jag hade fått en förgiftning. Så jag kommer ALDRIG MER att äta sån jävla skit.

Jag vloggade ju hela händelsen med så en video kommer att komma upp senare idag om ni vill se hela händelsen med egna ögon. Är mycket nöjd med min video dock trots att jag mådde piss andra halvan. Den är hela 45 minuter lång så se till att kolla på den 😊

Men idag mår jag tack och lov bra. Men det var helt sjukt vad dåligt jag mådde jag trodde på allvar att jag skulle dö. Nu blir det aldrig mer sånt skit. Det är en produkt jag verkligen inte kan rekommendera folk att köpa. Dom lurar oss bara på pengar. Den bästa träningen är att äta sunt och motionera. Det ska jag satsa på att göra nu i framtiden istället.

xoxo

Likes

Comments

Godmorgon alla solstrålar. Idag hade jag tänkt att börja med C9 och även vlogga detta. Jag hade lite funderingar igår om jag skulle göra en lång vlogg där ni får följa mig hela dagarna eller en kort vlogg där jag bara visar produkterna och ni får se när jag äter dom. Jag tänkte ska ni verkligen se mig äta produkterna i 9 dagar det är ju i princip samma varje dag vilket jag inte hade tyckt va kul att se. Så jag beslöt mig för att göra långa vloggar istället där ni går följa med mig varje dag i 9 dagar och även se produkterna.

Varför jag gör detta är för att jag vill gå ner i vikt. JAG är inte så nöjd med min kropp så det är därför och jag vill testa och se om det verkligen fungerar. .

Så njut av resan tillsammans med mig. . 
xoxo 

Likes

Comments

Godeftermiddag mina vänner. Jag är jätte sur för jag kan inte hitta min vlogg kamera. Jag och min sambo har letat ÖVERALLT men den finns inte någonstans i hela huset. Vilket är konstigt eftersom jag hade lagt den i min walkin closet. Jag som skulle ha haft den imorgon eftersom att jag hade tänkt att vlogga när jag börjar med C9 (Forever).

Nu blir det svårt. Jag får vlogga med min systemkamera så länge men den är ju klumpig att ha med ju och dyr. Vill inte att den ska gå sönder.. jag undrar om jag har försäkring på den. Det borde jag ju ha annars är jag ju dum.

Hur som helst vlogg i 9 dagar fram över. Jag är iallafall taggad på detta 😊


Likes

Comments