Header

Året är 1989 och skolan är slut och sommaren börjar. När konstiga saker börjar att hända på Camp Stillwater. Detta som skulle vara en sommar av massa skoj blir snart en av dom mest oförglömliga sommaren och vid varje hörn lurar något ondskefullt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Christy upptäcker att hennes 10-åriga dotter Anna har en ovanlig och obotlig magsjukdom. Hon gör allt hon kan för att hitta ett sätt att hjälpa sin dotter, men stöter på motgång efter motgång när hon till slut bara kan hoppas på mirakel.

En mycket se värld film.

Likes

Comments

Hejsan. Jag vet att det var jätte länge sedan jag skrev men jag har verkligen inte haft någonting att skriva om. Jag har haft bloggtorka totalt. Förutom nu när saker och ting börjar hända i mitt liv bra som dåliga. Men jag tror ändå att det kan vara bra att skriva av sig ibland så se detta som min offentliga lilla dagbok, och jag ska försöka att vara så aktiv som jag bara kan jag lovar ❤

Idag var jag iallafall och tatuerade mig och ni anar inte vilket helvetet jag hade i gårkväll över detta. Jag mådde så sjukt dåligt och ville avboka men jag kunde inte det eftersom att man måste göra det 24 timmar innan och grejer, sen en annan sak är att jag ska åka iväg till Danmark nu på lördag och vara där i en vecka. Nu kanske ni tänker "Ja men det är väl inget" Jo, för mig som bara varit hemma och knappt aldrig sovit borta på 6 år. Det är ett jätte kliv om jag skulle klara av det, fast jag trodde ju inte att jag skulle klara att tatuera mig heller men jag gjorde det trots att det gjorde ont like a motherfucker så gjorde jag det, och det är jag jätte stolt över mig själv att jag gjorde. 💖 

Men det är ju som min heder lyder Life is a beautiful struggle 💖

Tatueringen är inte helt klar än, den ska bara färgläggas och ​det ska jag göra nästa månad men än så länge är jag super nöjd med resultatet 😊

Likes

Comments

Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls på hela dagen. Varför? För att jag var med om en sån underlig grej natten till igår, att jag knappt fattar vad som händer med mig eller varför. Jag berättar hela historien imorgon för just nu så ska jag lägga mig och sova för jag är så sjukt trött.

Igår så la pappa och Axel nytt golv i vårat sovrum och sedan åkte vi och hämtade hans (Axels) säng som var helt ny så nu är det jätte fint pimpat i sovrummet. Det ser ut som ett helt nytt rum. Nästa projekt är att lägga golv i Alvins rum med.

Jag har iallafall varit ute på en promenad med hundarna men nu ska jag sova så godnatt och sov gott 💖

Likes

Comments

Idag har pappa och Axel hjälpts åt att lägga nytt golv i vårat sovrum och det blev jätte fint, vi är jätte nöjda, det ser ut som ett helt nytt rum. Det är inte förrän nu som vi är helt klara med rummet, just det ny säng med hat vi skaffat och allt är så mycket ljusare i rummet nu eftersom att vi har lagt vitt golv där 😊

Såhär blev det i sovrummet, vad tycker ni? 😊

Likes

Comments

Godkväll. Då gör vi ett nytt försök😊 Idag har jag äntligen fått mina glasögon, som jag har längtat eftersom att Alvin fördärvade mina andra glasögon. Fast det var på tiden att skaffa nya jag hade ju ändå haft dom glasögonen i nästan 3 år. Kändes konstigt att sätta på sig dom allt var så svajigt men det positiva är ju att jag kan se klart nu och slippa att se suddigt hela tiden. Fast denna gången så är alla mina glasögon försäkrade ifall att dom skulle råka ut för en Alvin olycka eller något annat.😊

Jag var även  hos min tatuerare och pratade om hur vi skulle göra med min tatuering, jag ska nämligen tatuera mig på onsdag nästa vecka och det är jag suuuper taggad på.😀 Mer om det kommer jag att berätta på onsdag när den ska göras.😊 Vi håller på att göra om i våra sovrum så att det är kaos här hemma alla saker står i vägen. Vi ska vara byta golven i Alvins och i the Master Bedroom hehe.😊 Jag vill ju att det ska bli klart så snabbt som möjligt för jag hatar att vänta, men jag är inte till så mycket till hjälp då jag inte är särskilt händig av mig.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova men först kolla klart på filmen Eden😊
Godnatt 💖Likes

Comments

20 åriga Ellen lider av anorexia nervosa. Hon ger sig ut på en svår och ibland komisk resa med självinsikt på ett grupphem som drivs av en ovanlig läkare.

Likes

Comments


En serie med våldsamma videoklipp från en okänd användare som heter "monkeyman" riktar sig emot Hailey, Rowan och Elisia, en grupp gymnasieelever vars förflutna är oförklarligt kopplade. T@gged är en modern thriller som utforskar de skrämmande riskerna med sociala medier i en värld av anonymitet.

Likes

Comments

Min älskade mormor somnade in idag på morgonen. Jag saknar henne, även om vi var förberedda på att det skulle hända så gör det ändå ont. Jag kan inte riktigt förstå att hon inte finns längre. Hon har ju alltid funnits där.

I all sorg försöker jag tänka på alla fina minnen och glädjas åt alla vackra stunder vi har fått. Det har betytt mycket för mig och jag är tacksam för att hon var min mormor och för allt hon gett mig.

Vila i frid mormor, vi ses snart igen ❤

En bild på min mormor tillsammans med Alvin när hon mådde som bäst ❤

Likes

Comments