Nya vagnen!! Tycker om den så mycket. Liten, smidig och snygg. Detta är den senaste modellen och jag valde färgen grå för att få den kännas lite mer exklusiv. Premiärtur idag och trivdes jättemycket med den! Köpte den för 8 000 här
I Borås. Superbra verkligen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena! Äntligen fredag hörni!

Sitter just nu och kollar Let's Dance, lite småtrevligt. Bestämde mig för att maxa mitt tålamod och försöka få Isac att somna tidigare ikväll. Han är ändå 5 månader och behöver lite skarpare rutiner. Så jag ska börja lägga honom för natten redan vid 7. Så jag höll på ett tag men nuså.

Han mår lite dåligt faktist, han har skrikit sig igenom 2 nätter i rad nu. Han sover men han skriker konstant. Samma under dagen, han har sovit hela dagen i princip men han skriker ändå.

Utöver det så stack jag in i förmiddags för att köpa en ny barnvagn. Fick min såld och skickade den upp till Dalarna, samma dag ska jag klicka hem min drömvagn men just då självklart så var den borttagen från hemsidan. Ringde in och frågade om dom får in den nåt mer. Men hon sa att den har fått för mycket reklamationer att de tagit bort den från sortimentet. Så det var ju tur i oturen att jag inte hann beställa den. Kollade leveranstider på andra vagnar jag velat ha och det var 2-4 månader. Då hade ju liksom jag redan skickat iväg den förra. Så stack in och köpte en. Några tusen dyrare än planerat men nöjd blev jag! Stod inne i 4 timmar och frågade ut personalen angående varje vagn nästan. Juste, det var några som frågade varför jag valde att sälja och byta ut mina förra vagn. Jag älskade den, den var fantastisk att köra. Men jag ville ha en mindre vagn, då jag är så liten så tyckt jag att det såg ut som att den förra var alldeles för stor för mig. Sen ville jag också ha en smidigare hopfälld. Bilder kommer upp imorgon!


N

Likes

Comments

1. Vad är din mening med livet? Försöka leva ett lyckligt liv med mycket framgångar men ungefär lika många motgångar. Somna lycklig och att få vara en anledning till att folk jag tycker om ler.

2. Vad skulle du vilja förändra med dig själv? Skaffa mer tålamod och inte allltid vara så sympatisk som jag är.

3. Vad är de två viktigaste delarna i ett förhållande enligt dig? Tillit och humor.

4. Vad för sorts förälder tror du att du kommer bli? Då jag alltid kommer ligga Isac "nära" i åldern vill jag kunna tänka på hur jag hade velat ha det när jag var i t ex trettonårsåldern. Samtidigt som jag kompromissar så kommer jag alltid ha rollen som förälder och inte kompis. Kommer, eller vill rättare sagt vara någon som alltid finns där för mina barn. Det är så jag och mina syskon växt upp. Vill alltid närvara och stötta. Sedan så tror jag att jag kommer va sjukt rolig som förälder, mycket kärlek och roligheter. Säkert lite (mycket) jobbig som kommer vilja umgås konstant och tjata på om allt möjligt dygnet runt.

5. Om du är på dåligt humör, föredrar du att lämnas ensam eller ha någon som kan muntra upp dig? Lämnas gärna ensam.

6. Vad tycker du om bästa vänner med motsatt kön? Bland det bästa som finns.

7. Är du en person som konfronterar? JA. på gott o ont.

8. Skulle du kunna tänka dig att flytta pga kärlek? För rätt kärlek ja.

9. Tror du på andra chanser? ja.

10. Vad tänker du på när du är ensam? Framtiden.

11. Hur skulle du beskriva dig själv med fem ord? Ärlig, känslig, rolig, tänkare, omtänksam.

12. Vad tror du folk får för första intryck utav dig? Tyvärr så tror jag att jag ger ganska kallt första intryck. Bitchig, känslokall tjej. Vilket inte är sant men hör ofta runt omkring mig att jag uppfattas som ganska kall.

13. Märker folk runt omkring dig om du hittat någon "speciell" HAHA ja. Det märks enormt mycket.


Likes

Comments

Instagram@nicolekarlsson_