Hej alla ni som tappra läsare som fortfarande hänger kvar. Jag är tillbaka efter ett uppehåll fylld av nya upplevelser, utmaningar, lärdomar och prioriteringar. Behövde släppa bloggen där jag delar med mig utav vårt liv och istället försöka leva det till fullo. Dessa veckor har varit fantastiska! Isac har gjort enorma framsteg och våran framtid tillsammans byggs för varje dag som går.
Jag har varit mycket med mina fantastiska vänner. Nya som gamla. Börjat umgås mycket med folket jag kommer gå skolan tillsammans med nästa år och jag är så nöjd. Så jäkla sköna trevliga killar och tjejer! Ser verkligen fram emot att lära känna de alla bättre.
En sak ni alla och jag måste förstå är hur mycket livet kan förändras under en så kort period. Hur man sedan tar vidare den tanken är upp till var och en. Något som jag aldrig haft förut, men som Isac lärt mig, är egenskapen att hålla dörrarna öppna. Både för människor att gå ut och in igenom. Jag var den typiska personen som gjorde allt för att hålla kvar människor som borde gått och stängde ute människor som gjorde allt för att lära känna mig. Nu däremot tänker jag efter riktigt noga om vilka jag väljer att ha i mitt och Isacs liv. För bådas skull. Vad som överraskar mig dag efter dag är namnen och personerna jag faktist väljer ta avstånd från. Är det personerna man trodde kände en som bäst som också är snabbast på att döma och vända ryggen? Inte vet jag.
Jag har absolut gjort folk besvikna jag också, vi alla misslyckas. Jag, liksom du kommer aldrig någonsin att leva upp till allas förväntan. Kommer aldrig göra alla glada eller få alla att gilla mig. Men min energi ligger på att göra människorna jag bryr mig om nöjda. Är min familj och mina vänner stolta över att ha mig och Isac i deras liv så har jag lyckats.
Något som jag däremot stolt kan säga att jag alltid gjort och alltid kommer att göra är att stå upp för någon i underläge. Som blivit behandlad fel eller bara behöver hjälp. Spela roll om man är bästa vän med människan eller inte, det är respekt och självkänsla. Något som ofta framkommer är denna typiska teori om att ett rykte sprids. och folk gillar rykten ellerhur? De är intressanta, speciellt om du får vara personen som "vet allt". Får du några intressenter så har du genast lyckats, du har nu blivit intressant. alla vill få uppmärksamhet, människan behöver det. Sen att folk gillar uppmärksamheten man får genom att vara personen som sprider rykten.. Suck
Men hörni!! Personen ryktet gäller? Har du snackat med han eller hon? Har du gett den personen en chans att förklara sig? Ska han eller hon ens behöva förklara sig? Har du sett historien bakom? Eller är du en av dom som direkt börjar snacka och döma?
Om någon står ensam i ett rum fylld med människor som fått höra ord från ett håll och direkt sätter sig och dömer, säkerligen lägger till lite egna tankar om hur saker och ting gick till också. Hur ska man agera då? Vad hade ni gjort? Börjat skrika för att få folk att sluta vara så inskränkta? Börjat gråta för att du gett upp hoppet om att någon ska sluta göra dig besviken? Eller vad jag rekommenderar; skratta lite, ( ge en fin liten bitchblick ;) ), gå rakt ut genom dörren, huvudet högt och gå raka vägen hem och glöm det och dom. Simple as that!
De senaste har jag fått så mycket mejl och meddelanden om just situationer som dessa. Folk kan vara så elaka. Rykten kan vara så elaka.
Herregud jag är 18 år och sitter och skriver ett inlägg om rykten? Detta lärde man sig när man var 5 år typ. Viskleken, där har vi det. Livet är som viskleken. & det är alltid människorna som gillar uppmärksamhet som mest som ändrar historien och sedan sprider den vidare.

Var snälla mot varandra, snälla? Klyschigt sagt men så extremt sant, alla har sina egna motgångar i livet, som du inte har en aning om.
Är tillbaka på bloggen nu <3 hoppas ni välkomnar mig med öppna armar!

N

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Längesedan!
MYCKET har hänt. Mina föräldrar har hunnit vara på Bahamas och Miami, och ni skulle sätt när isac såg mormor och morfar på flygplatsen!! Han blev så himla glad. Trodde inte ens att han skulle känn igen dom efter 1,5 vecka. Jättefint att se!
Isac har fått en tand! Gud vad tiden går fort, han växer och utvecklas hela tiden.
Vi har även hunnit med besök på barnakuten. Isac har varit sjuk, stackarn. Nu är det bättre som tur är!

Har massa inläggsideér på G!

Likes

Comments

Nya vagnen!! Tycker om den så mycket. Liten, smidig och snygg. Detta är den senaste modellen och jag valde färgen grå för att få den kännas lite mer exklusiv. Premiärtur idag och trivdes jättemycket med den! Köpte den för 8 000 här
I Borås. Superbra verkligen!

Likes

Comments

Instagram@nicolekarlsson_