Header

Hejsan!

I morse vaknade jag och Isac upp utvilade och glada. Jag märker direkt vilket humör Isac kommer ha under dagen så fort han vaknar, och idag var han på toppenhumör.

Jag, Isac och min lillasyster har gått på stan hela dagen. Köpt lite födelsedagspresenter och andra nödvändigheter,

Nu ska vi väl fortsätta mysa det sista utav helgen, men jag är såå trött men det är bara att ladda om inför en ny måndag och skolvecka.


, Nicole

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Mamma och pappa tog med sig Isac sig IKEA så jag passade på att vila lite och få lite plugg gjort. Nu på eftermiddagen så har vi lekt lite och nu ska han snart lägga sig. Isac har någon sorts trotsperiod nu och ska vara på allt han inte får trots att han är fullt medveten om att det är ajaj. Så det gäller att någon alltid har koll på den killen.

Nu sitter jag i sängen och bloggar medan Isac ålar runt överallt och busar. Det är en mysig lördag de!

Nej nu börjar hjärtat bli trött då han sitter och kramar om sin nalle och gäspar, natti

, Nicole

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Hade sovmorgon till 10 idag men åkte in tidigare och satte mig och pluggade. Vi har så otroligt mycket i skolan just nu och det är svårt att få ihop allt. Varje lediga minut så pluggar jag känns det som vilket ger mig lite ångest då jag nästan direkt när jag är hemkommen från skolan måste sätta mig och plugga. Försöker få mycket gjort under veckorna så jag kan spendera tid med mina vänner och framförallt Isac på helgerna.
Tur att Isac är så morgonpigg då ;) så att han är vaken med mig på mornarna och myser. Det är kvalitetstid.

Likes

Comments

Instagram@nicolekarlsson_