God middag! Jag sitter just nu i bilen och väntar på att mamma ska hämta sitt pass, vilket påminner mig om att jag också måste införskaffa mig ett nytt pass då jag åker ut och reser lite i sommar. Iiiiiih vad kul!!! Ska åka med mina tjejkompisar och jag är så taggad. Kommer sakna Isac så mycket men tror jag behöver något "normalt" en vecka i sommar. Förra sommaren var så hektisk och känslosam så det ska bli skönt med en chill sommar detta året.

Nu ska vi åka och leta grejer inför Isacs dop, sen ska vi luncha och efter det ska jag träffa mitt lilla gäng på en fika tror jag?
Imorgon så åker vi till Jesper och vi har saknat honom sååå mycket. Ska bli skönt för oss att krama honom igen.

Hoppas ni får en fin fredag och en trevlig helg!

Likes

Comments

Hallå och förlåt för sämst uppdatering!
Isac har mått dåligt men nu har vi fått lite recept utskrivna och han är på bättringsvägen. Jag har haft en svacka och behövde fokusera på mig själv samt att jag hetspluggar körkortsteori. Lovar att ge er massor med roliga inlägg snartsnartsnart. Ursäkta men livet kommer emellan

Tack!

Likes

Comments

Något jag säger väldigt ofta är "isac ser verkligen inte ut som när han föddes" och som ni ser på bilderna så är han faktist inte sig lik alls. Iallafall inte i mina ögon. Jag tycker skillnaderna är enorma, men samtidigt så har man inte märkt av att det skett. Kan inte ens föreställa mig hur han kommer se ut genom åren.

Likes

Comments

Instagram@nicolekarlsson_