Var i stan under veckan. Hämtade lite paket, fixade ögonbrynen och shoppade lite. Fick hem en brun utan sol som jag prövade i förrgår och den är verkligen superbra. Kul att känna sig lite brun och fräsch mitt i februari.

Köpte bl a detta halsbandet. Det är guldfärgat med ett ingraverat "I", för Isac SÅKLART. Har hans bokstav nu både runt halsen och handleden. Tycker om enkla smycken så jag är supernöjd med detta.

Likes

Comments

Idag hörni, idag fick Isac smaka på lite gröt för första gången. Vår BVC sköterska rekommenderade oss att ge han lite för att vänja sig vid en ny smak och konsistens. Jag trodde han skulle bli arg och slå bort skeden osv men han var helt tvärtom. Högg efter skeden och ville greppa och hålla själv och vill ha mer och mer. Underbaring <3 mammas (stora) lilla kille.

Han har ju så långt fint hår också, för att vara bara 4 månader. Så idag så klippte vi håret på honom och han blev jättefin! Så idag har vi testat lite nya saker och man blir så himla stolt över varje framsteg han gör.

Tycker resan jag går igenom med Isac är så himla häftig, och tänk att den bara pågått i drygt 4 månader..

Likes

Comments

Fått hem 3 fantastiska nappflaskor ifrån märket "twistshake". Märket har vunnit 7 Awards för sina flaskor. Bl a "Bottle of the year 2016" I Kanada och "Junior Design Awards 2016" i Storbritanien. Som ni märker så används flaskorna runt om i hela världen och jag förstår varför. Isac som gillar starka färger tycker flaskan är rolig att bara kolla på. Han vill även vara med och hålla i flaskan när man matar honom och den smarta designen som gör det enkelt för barnen att greppa flaskan bidrar till att han redan nu kan greppa.

Flaskan kommer tillsammans med ett mixernät som effektivt löser upp eventuella klumpar, pulverbehållare för välling, frukt osv.

Jag har har i samarbete med Twistshake ordnat en rabattkod på hela deras sortiment (!!!) Uppge "nicolekarlsson20" i kassan och ni får 20% rabatt på hela sortimentet.

In och handla favoritflaskan på twistshake.com!

<3

Likes

Comments

Instagram@nicolekarlsson_