Header
View tracker

Efter julkalendern så gick vi och la oss lite till så Isac fick sova färdig. Jag passade även på att sova ut ordentligt så det var jätteskönt. Sen gick vi upp åt frukost och Isac var inte på sitt bösta morgonhumör men lyckades tillslut få honom att somna lite. Mot eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp en vän. Kollade sedan Jespers träning innan jag begav mig hemåt igen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er! Ääääntligen är det december och snart jul! Första avsnittet utav julkalendern var ett måste att kämpa sig upp för. Nu när jag är hemma så får man ju passa på då jag nästa år sitter på en buss vid den tiden. Så mysigt att titta tillsammans med min lillasyster och lilla Isac förstås. Självklart sov han men ändå. Jag till skillnad från de flesta kunde ju nu gå och lägga mig i min varma säng igen, tycker så synd om min syster som får slänga i sig frukosten och springa till skolan sen. Får verkligen njuta utav detta året, så många mysiga stunder och morgnar som denna.

Ha en jättebra dag

Likes

Comments

View tracker

Ikväll har Isac för största gången träffat en annan bebis. Ni ser ju hans reaktion. Varken han eller Hugo hade problem med varandra oavsett om den ene skrek eller inte. Hugo är 2,5 månader äldre än Isac men man märker så stor skillnad på dom ändå. Jättekul att se.
Mamma hade gjort iordning jättegott och mysigt så nu ska vi bara sätta oss vid tv:n och försöka få Isac att somna innan han blir hungrig igen.

Likes

Comments

Idag har jag enbart varit hemma, ute på promenad och fixat lite. Ganska tråkigt men skönt och behövligt.
Imorgon ska Isac för första gången träffa en kille i sin egna ålder och storlek! Ska bli så kul att se hur han reagerar tillsammans med en annan bebis.
Just nu har Isac varit lite ledsen men somnar nog alldeles strax hos sin mormor.

Likes

Comments

Lilla fina Isac igårkväll. Han har utvecklats så otroligt mycket bara på drygt sex veckor och det är så otroligt kul att se. Jag tor att alla föräldrar känner samma sak. Helt otroligt att man kommer få följa den här killen under så många år och jag kan inte ens föreställa mig hur mycket glädje han kommer att ge oss. Jag hoppas att alla som någon gång i livet vill bli föräldrar får denhär möjligheten för det är utan tvekan det finaste och bästa som finns men långt ifrån en garanti för många.

Likes

Comments