Header

Har alltid haft lite svårt att bära skrikande färger som tillexempel chockrosa, men att bara ha svarta och vita kläder kan bli lite tråkigt i längden kan jag tycka så därför är såna här mörka "andra färger" än svart/ vit sjukt fina tycker jag! Inte allt för skrikiga men ändå lite färg som ger kontrast till vad man har på sig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick hem denna underbara sminkbox förra veckan från Wish! Wish är en sida där man kan hitta allt möjligt, och då menar jag allt möjligt! Det är en billig sida vilket gör att man måste vara uppmärksam på vad man beställer och kollar recensionerna, för ibland kan det hända att man inte får hem den exakta produkten som man beställt. Men hittills har allting som jag och Christoffer beställt stämt med bilder.
Riktigt fina saker till ett bra pris!
Har bland annat fått hem sminkboxen, en börs och tre mobilskal. Så nöjd!

Boxen ligger i en "väska" som är perfekt att ha ifall man ska åka bort! Så skönt att ha allt på ett och samma ställe så det är organiserat.

Likes

Comments

Fick byxor och finaste börsen av älskling.

Likes

Comments

Kom till skolan igår och fick reda på att den enda lektionen jag skulle ha var inställd... det är ju som lagom roligt när man ställt klockan och fixat sig fredagsfin och sedan får reda på att man kunde ha sovit ut och varit ledig en fredag!
Men jag och Christoffer åkte in till stan för att rädda humöret för dagen, det blev lite shopping och en mysdag på stan. Ska lägga ut bilder imorgon på mina inköp. Idag har det bara blivit en slöar dag vilket har varit rätt så skönt ändå då man bara kan va'. Ikväll blev det även mysmiddag med mamma, Kjell & älskling.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår tog vi en riktigt lång sovmorgon till klockan 12! Välbehövligt & otroligt skönt men samtidigt känns det som att hela dagen har passerat. Tur att det inte händer allt för ofta haha!
Blev lite läxa gjord igår och idag började vi senare än vad vi brukar så det blev bara kring fyra timmar på skolan.
Skönt att börja med en kort måndag och en lugn start på veckan. Fick även feedback på mina skrivuppgifter och det lät riktigt bra och sen sa hon några tänkbara tips som jag kommer att använda mig av för att höja mig en level i skrivande.

Min stora kärlek♡

Likes

Comments

Likes

Comments

Som rubriken lyder så blev det bio med Emma och älskling. Inte helt ovanligt blev det en skräckis & de blev "Blair witch" denna gången. Lite lång början och inledning men sedan vände det helt, nästan för läskig haha!
Annars idag har jag och Christoffer bara tagit det lugnt och ätit pizza med Kjell på campingen i stan.
Mysdag.

Likes

Comments

Nästan en månad sedan det blev ett inlägg här på bloggen... Har många gånger tänkt ta tag i det men rätt som det är så är det glömt. Dessutom är det mycket som har hänt som gör att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja skriva. Tar inte upp allt men några saker kan jag berätta om.
Iallafall så har min älskade Christoffer tagit körkortet och det firades förra helgen med marängtårta! Känns hur underbart roligt som helst! Längtar ihjäl mig då jag också får det lilla plastkortet i min hand och vilken frihetskänsla det kommer att vara. För cirka två veckor sedan blev det en sväng till Sorsele för att träffa min fina mormor och hälsa på pappa på graven. Kändes riktigt bra att klara av att köra hela vägen dit med en 'vanlig' bil, som går fortare än 50km/h, haha.
Mysigt att träffa mormor var det också och det blir även att åka dit på höstlovet som inte är så långt borta nu!
Idag blev det skolfotografering och det kändes väl sådär, inte det roligaste & resultatet blir alltid otroligt stelt! Men värre saker händer haha, man får helt enkelt göra det bästa utav situationen.
Har även börjat med "skrivande svenska" som är ett individuellt val på skolan vilket betyder att läraren ger en uppgift eller stödord och man får skriva noveller, artiklar, referat och allt möjligt. Eftersom jag ÄLSKAR att skriva så är det otroligt lärorikt och roligt. Dessutom i tisdags så fick vi träffa en livslevande författare som hette Jannicke och som var från Skellefteå vilket gjorde det hela lite mer intressant att höra hur hon lyckades med att ge ut en bok, och hur hennes resa och motgångar på vägen har varit.
xoxo

Likes

Comments

Så tomt det är i huset när både mamma & Kjell är borta. Ingen tv som är på i köket, inga fotsteg som hörs och ingen kaffemaskin som brusar på morgonen.
Riktigt tråkigt och tomt men som tur är så är de tillbaka på mindre än en vecka!
I torsdags var det en stooor dag, Christoffer klarade äntligen körkortet och har nu kämpat färdigt med det! Vilken lättnads känsla & vilken glädje!
Är så stolt över honom.
Igår blev det en sväng på stan där jag bland annat fick en riktigt mysig tröja av Christoffer att gosa i. Hittade även en rosa t-skirt & ett svart linne, ni kan väl hålla med om att man inte kan ha för många linnen!
Blev även bio på kvällen och det blev thrillern "Don't breath", riktigt ruskig men en bra & spännande film som jag rekommenderar.

Likes

Comments