Vardag

Fredag idag, vem älskar inte det!? Få sova ut någon timme längre än vad man annars brukar. Går upp den tiden Daniel åker till jobbet under veckan vilket är ca 06.30 och jaa jag går upp tidigt även fast jag är arbetslös och får sova hela dagen ( om jag vill ) men vill inte sova längre än så för har verkligen så svårt att somna på kvällen då. Nu har min kropp fått den här rutinen att gå upp 06.30 och somna vid 22-23 tiden på kvällen, så skönt. Så helg är något jag uppskattar mycket för då får jag sova till ca 9 innan Daniel väcker mig.

Men snart så börjar jag min praktik, så då har jag ännu mer anledning till att gå upp tidigt. Skulle egentligen börjat praktik igår men fick en annan som jag hellre känner att jag vill ha. Och praktik?? kanske ni tänker, jo de är så att genom arbetsförmedlingen kan man få praktik på något ställe så det troligen leder till jobb. Men sitter ändå och söker jobb de dagar det finns något att söka.

Rensat bort alla inlägg, kände för att göra en liten uppfräschning här. Ska även fixa till lite med designen nu tänkte jag. Vill hela tiden byta och prova nytt, blir aldrig nöjd direkt. Eftersom jag fått en dille på turkosblå och riktigt mörkblå så vill jag få in den färgen här också, men vet inte riktigt vart och hur, visserligen är ju min header ganska blå men lite till skadar inte.

Likes

Comments