Vardag

Måste först och främst berätta att jag fått en inflammation i hörselgången, i måndags natt vaknade jag av så starka smärtor i högra örat men förstod inte varför. Hela tisdagen gick jag med värk i örat och knaprade alvedon, somnade runt 5 den natten och gick upp halv 8. Så sömn var något jag inte fick tillräckligt. Insåg att de här är inte helt rätt så bestämde mig för att kontakta vårdcentralen på onsdagen. Fick komma in och då konstaterade dom att jag hade denna inflammation, mindre kul tänkte jag som fick utskrivet dropp med antibiotika som jag nu ska ta i en vecka. Det har varken blivit bättre eller sämre sen jag började. Imorse vaknade jag vid 4 tiden och trodde verkligen mitt öra skulle sprängas. Fyfasen vad ont jag hade.

Under dagen idag har jag städat och kollat ikapp Kardashians som jag inte orkade titta på igår, väntat på att mina paket ifrån Kina ska kommit med posten ( kom inget ). Så nu tänkte jag sätta mig ner och fundera ut vad jag ska köpa åt mamma i födelsedags present och spela lite GTA, och äta choklad tills Daniel slutar.

Likes

Comments

Vardag

Så jäkla roligt att sätta sig ner, radera den gamla bloggen och få börja om ifrån början med design och precis allt. Har nämligen läst på lite så nu tycker jag att designen är bättre. Ska dock mer bilder in i " headern ", när jag väl fotat och fixat till. Men annars tycker jag allt ser bra ut nu.

Jag hoppas att jag själv kommer hålla det uppe med bloggningen nu för jag tycker om att sitta här och skriva, känns bra på nått sätt och vis. Men ska iallafall försöka så länge det går. Har ju haft många bloggar i yngre ålder så på ett sätt dras jag alltid tillbaka och vill blogga, dels för jag läser andras bloggar också så blir ju hela tiden sugen på att själv hålla på med det. Men rätt som det är så glömmer jag totalt bort att jag faktiskt har en blogg och det är väl så det går till när jag slutar uppdatera på flera dagar.
Men nu är jag här, med en helt ny fräsch blogg så nu jäklar.
Det här får bli lite som mitt " Välkommen " inlägg, ska sätta mig ner och skriva ett till inlägg för dagen strax.


Likes

Comments