Stor, ny säng att sträcka ut sig i, har aldrig varit skönare att gömma sig bland täckena hela morgonen.
En kopp kaffe för att vakna till och en ledig dag att fylla fram tills kvällspasset. Och imorgon rullar bilen med mig och pappa till Göteborg, äntligen dags för en hel helg hos min fina syster - som jag längtat!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hösten visar framfötterna och jag har gått dagar med en förkylning som äntligen börjar dra sig tillbaka. Frisk lagom till min lediga helg i alla fall, perfekt timing! Drinkar och utgång står på kvällens schema, men först en second hand-runda med pappsen. Hoppas ni får en fin helg, kram!

Likes

Comments

En hel dag med sprängande huvud. Piggar upp med lite iskaffe och snickerskaka.

Likes

Comments

Och mitt i veckan tar jag äntligen helg! Precis landat i soffan och där tänkte jag bädda ner mig framför nån serie, perfekt att göra när regnet öser ner som det gör nu. Ovanför har ni i alla fall två bilder från i fredags, tog ett par goda drinkar på Brasseriet och lite senare blev det italienskt tema på balkongen. Blev hemgjord pizza och vin som vi tagit med oss hem från Toscana, fick en verkligen att längta tillbaka.

Likes

Comments

Några bilder från här och där. Lyckas spara på mig en del när jag är så dålig på att uppdatera, fick passa på nu när jag ändå inte har någonting särskilt för mig. Är hemma själv och ska väl lägga mig ganska tidigt, jobbhelg vet ni!

Likes

Comments

Hur gott är då inte grönkålschips? Smakade det för första gången för ett par år sen när min mamma gjorde såna hemma och jag m¨åste varna er, det är farligt gott! Ett nyttigare snack som är hur enkelt som helst att göra. Tips, tips!

Likes

Comments

Fiske, kräftfångst och snapsvisor till kvällens slut - precis som det ska vara!

Likes

Comments

Snart dags för en helgtripp till sommarstugan, förmodligen sista vändan för i år eftersom hösten verkar ha kommit för att stanna. Kräftskiva står på planeringen. Som jag längtat.

Likes

Comments

Ett träningspass och massor av prat med en fin vän gav en bra start på dagen. Blev även ett fint avslut med hemgjorda drinkar, skratt och bra umgänge. Nu dags för sängen och drömmar om morgondagens frukost, färskt bröd är vad som väntas - mums!

Likes

Comments

En god frukost fick kickstarta denna dag och snart är det dags att bege sig till stan för att träffa bästis.
Hoppas ni får en fortsatt fin vecka, jag storgillar min.

Likes

Comments