Massor av tända ljus, en hel kanna med te och några serieavsnitt avrundar tisdagen. Känns tomt när man varit hemma med familj och vänner i flera dagar och sen landar helt ensam så långt ifrån. Myser till det lite extra så känns det bättre imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


På tåget tillbaka till Tibro. Haft några riktiga toppendagar hemma i Västerås med vänner och familj. Så mysigt att komma hem!
Nu kallar skolan däremot, lektioner från och med imorgon men sen vänder jag hemåt på fredag igen. Kanske är dags att skaffa rum på tåget, så mycket som jag flänger fram och tillbaka just nu haha. Hade varit nåt!

Likes

Comments

Och där kom vågen av hemlängtan. Få krama om min fina Mattias och landa i lägenheten som är mitt hemma på riktigt. Gå mina gator, sova i min säng, dricka kaffet ur favoritkoppen. Snart så. Och det är just därför jag tillåter mig att längta, eftersom jag vet att jag snart åker hem. Annars är det liksom skönast att försöka låta bli.

Likes

Comments

Lagade middag hos mig igår, drack vin och pratade om allt och inget. Kul att man träffat så fint folk.
Nu däremot är kaffekoppen påfylld och böckerna framlagda - dags att sätta sig in i plugget igen.

Likes

Comments


Myser runt i höstsol och stickade tröjor. Varit så fina dagar, både solen och fina vänner som bidragit till det. Igår firades helgen in på en uteservering i solen med ett glas vin och efter en del plugg idag blev det en promenad i solskenet med Kajsa och hennes söta, lilla hund. Så mysigt! Och ändå, fortfarande hela helgen kvar!

Likes

Comments


Tur man har en sån snäll mamma som plockar en massa svamp i sommarstugan som hon delar med sig av. Ätit det flera dagar i rad nu haha, både trattisar och vanliga - så gott, känns som den ultimata höstråvaran! Och idag ska jag fortsätta på samma spår, kantarellmacka till lunch ska det bli. Mums!

Men först: bocka av lite mer plugg.Likes

Comments

~ Lite söndagsinspo ~

Oj oj oj, nu snurrar hjärnan och ögonen går i kors. Hela dagen har bestått av plugg. Kan lägga undan böckerna med gott samvete nu i alla fall. Skönt det. Självstudier imorgon också, så då ska böckerna plockas fram här hemma igen. Ska göra lite granola så jag har något gott till frukost imorgon, men sen ska jag inta soffläge.

Juste, första oktober idag. Tiden springer.

Likes

Comments


Hängt med bästa Kajsa idag - fyllt shoppingpåsarna och därefter njutit av kanelbullar framför en film. Hemma för en stund sen. Ett glas rött, lite musik och facetime med Mattias får avsluta kvällen. Hoppas ni haft en fin lördag, det har jag!

Likes

Comments

En fredag fylld med plugg och hann även med en sväng till Skövde. Fick med mig en fin fiolfikus hem för en billig peng, lyckan då alltså!! Behövde verkligen få in något sånt, nu ska jag bara klura ut vart den ska stå... Jag får sova på saken sen, för nu ska jag fortsätta titta på idol. Kram!

Likes

Comments


Superkul dag och kväll igår med klassen. Lekar, tapas och sangria - kan det ens gå fel? Verkligen inte.
Här lyser solen och himlen är klarblå, ska leta mig ut en sväng. Hej så länge!

Likes

Comments