Igår köpte vi hem lite chark och hade även ölprovning här hemma. Kul att testa flera olika sorter under samma kväll så man verkligen känner vad man tycker bättre och mindre om. Hittade mig en särskild favorit i alla fall!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår blev jag äntligen frisk. Firade med att göra godaste tryffel- och parmesandippen, den måste jag äta igen! Sen gick jag iväg till Lina och hade en mysig kväll med hon och Carro. Hamburgare, gott att dricka och bästa tjejerna - kan inte bli fel!

Likes

Comments

Contains affiliate links

I köket just nu har vi några enkla vita stolar som inte tillför något särskilt egentligen, skulle bli lite roligare att bryta av med något liknande som ovanför. Tycker det är så fint med pinnstolar och en pinnsoffa passar perfekt på ena sidan av bordet. Däremot har vi kanske för litet kök för en soffa för tillfället, men några stolar i trä skulle passa perfekt till vårt mörka golv här hemma. Kan ju hittas snygga på second hand och då kommer man nog undan rätt billigt! Får se, får se...

Tänkte jag skulle visa er lite fler kollage av saker jag önskar mig till hemmet. Vi börjar med köket och sen kanske vi går vidare till fler rum. Vad tror ni om det?

Likes

Comments

Blev inget jobb för mig tyvärr, kroppen hade andra planer och det var en till vända av magsjukan. Inte alls kul. Hoppas det är bättre med er!

Likes

Comments

Vart tog jag vägen? Överallt och ingenstans. Med släkten på middagar, med vänner på restaurang, dansgolv och café, hemma i lägenheten och ja, lite här och där. Varit ett gäng roliga dagar, men nu är det snart läggdags för imorgon är det jobbdags.

Likes

Comments

Sista sjukdagen, nu är jag frisk! På med lite smink och vips så ser även jag ut som en människa igen. Skönt att lämna det där bakom sig, får hoppas att magsjukan håller sig borta från mig i många år framöver. Snart kommer Mattias hem och då ska vi iväg och handla, men först ska han få leta påskägg - ingen påsk utan lite påskäggsjakt tycker jag!

Likes

Comments

Lyser solen så är det inte mycket som klår en svensk sommar. Längtar så efter det. Men nu ligger jag hemma och är magsjuk... Får en att längta ut till solen lite extra, men håller mig nog inne ett tag till. Bjuder på bilderna ovanför så länge, ser inte så dumt ut va?

Likes

Comments

Tv:n har gått i ett här hemma, följt allt som har med Stockholm att göra. Vår underbara huvudstad. Helt mållös. Vi har visat så mycket kärlek och omtanke dessa dagar och det visar hur starka och kärleksfulla vi verkligen är. Nu fortsätter vi framåt, tillsammans.

Likes

Comments

Bästa presenten! Fick den fina vasen ovanför av min bästavän när hon kom hem från sin utlandsresa. Hur fin?! (Både hon och vasen)

Likes

Comments

Pratade tidigare om att jag snöat in mig på svart, vitt och fotokonst. Förstår ni varför när jag visar de här svartvita favoriterna från Fotografiska? Går att beställa hem affischer därifrån och de kostar bara 150 kr styck, inte alls farligt tycker jag, speciellt inte för dessa. Skulle mer än gärna hänga upp ett par stycken hemma hos mig!

Likes

Comments