Dags att krypa till sängs. Väntas två dagar av jobb och sedan en ledig midsommarafton - längtar!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu ska det slängas ihop lite gott för att sen åka iväg på picknick med Mattias. Så fint väder och då vill man ju självklart njuta utomhus. Hej så länge!

Likes

Comments

Titta vilken fin vas jag hittade på Midtown här i stan, älskar den! Så fin att jag var tvungen att springa in där idag igen för att köpa den i födelsedagspresent till min kusin också. Tycker den är helt perfekt!

Likes

Comments

Hade en toppenhelg i Göteborg, både med mina fina vänner och även underbaraste systern. Och kolla bara på den goda brunchen vi åt innan vi drog iväg på Summerburst, såå gott!

Likes

Comments

Väskan är packad och Lina är påväg hit. Mot Göteborg!
Hoppas ni får en fin helg!

Likes

Comments

Och dääär tar jag helg. Bra dagar framför mig, längtat så! Göteborg och Summerburst väntar nämligen. Kommer bli bäst! Håll tummarna med mig om att regnet ska hålla sig borta bara... Fast annars får vi väl rocka det också ;)

Likes

Comments

Hann knappt med maj månad, fort förbi. Mycket fint och då går tiden lite snabbare, det vet vi allihopa. Lite bilder från här och där ser ni ovanför. Hoppas på ett minst lika fint juni.

Likes

Comments

Långhelger borde man ha fler av. Hunnit umgås en hel del både med familj och vänner. Middag vid kajen, balkonghäng hos mamma, födelsedagsfirande med släkten, utgång med vänner och fika hos Mattias föräldrar. Mycket av det goda!

Likes

Comments

Sängbordet fick flytta ut till vardagsrummet istället, ombyte förnöjer som man brukar säga. Tycker det funkade riktigt bra. Och Håkan-boken fick sig en bättre plats - nu syns skönheten mycket bättre!

Likes

Comments

Skrattat och grillat i solskenet med släkten. Födelsedagsfiranden när de är som bäst. Ovanför är presenten till mamma jag pratade om förresten. Fin va? Var tvungen att ha den stå framme i några dagar innan jag gav bort den. Dock svårare att låta den gå då...

Likes

Comments