Den dagen det hade snöat så där mycket och var hur kallt som helst ute, då kunde inte jag och Mattias hålla oss inne. Det var ju hur fint som helst med all snö! Tur är väl att man kan komma in i värmen efteråt, tända massor med ljus och krypa ner under en filt tills man har tinat upp igen.

Likes

Comments

Överraskat med födelsedagsbrunch som vi stod oss på ett helt dygn och ett par dagar senare tog vi tåget till Linköping. Där fyllde vi magarna med supergod mat och både bästa och värsta drinkarna. Men bäst av allt? Håkan såklart!

Likes

Comments

Och där kom sista månaden på året, 2016 hade bråttom att ta sig förbi. Men lite pepparkakor och lussebullar ville vi hinna med såhär i början av december. Sen blev det födelsedagsfirande på NOM med hur mycket god mat som helst. Fin start på december!

Likes

Comments

Känns som allt gått i ett nu på sista tiden, eller så är det bara huvudet som inte velat sluta snurra - tror mer på det senare. Nu kring första advent hann jag i alla fall med att göra lite julgodis, både tryfflar, jultomtefudge, limekola och trillingnöt. Blir mycket sånt under jul!

Likes

Comments

Håkan i vinter, Håkan i sommar. Lyckligast i världen.
Bild från min första konsert för några år sedan. Och jag har redan sagt till Mattias att när åren gått och det till slut kommer säljas biljetter till den allra sista konserten, då måste jag ha en - skulle vara livets present.

Likes

Comments

Lite av en frustration som växer, för att huvudet inte klarnar och känslorna inte landar. Andas in och andas ut, försöker finna något slags lugn ändå. Vissa saker är ju svåra att skynda på. Ändå vill jag skynda, för att längtan och otåligheten är så stor. Behöver nå fram för att kunna sätta mig ner och slappna av eller för att kunna ställa mig upp och gå med bestämda steg framåt. Här är det mestadels dimmigt blandat med sekunder av klarhet. Sätter mig ner med spring i benen, går framåt i cirklar och leds in i återvändsgränder. Det är mycket upp och ner varvat med hit och dit. Ändå måste man veta att det inte går att skynda på vissa saker, och hur kan det inte finnas en frustration i det?

Likes

Comments

Sol på färgstarka löv, mysiga fikor, tända ljus, goda teer, mysstunder under en varm filt och den krispiga höstluften. Ska försöka njuta av det sista med hösten innan november kommer med vintertid. Mysigt det också såklart, men det tar vi när den väl är här.

Likes

Comments

Stor, ny säng att sträcka ut sig i, har aldrig varit skönare att gömma sig bland täckena hela morgonen.
En kopp kaffe för att vakna till och en ledig dag att fylla fram tills kvällspasset. Och imorgon rullar bilen med mig och pappa till Göteborg, äntligen dags för en hel helg hos min fina syster - som jag längtat!

Likes

Comments

​Hösten visar framfötterna och jag har gått dagar med en förkylning som äntligen börjar dra sig tillbaka. Frisk lagom till min lediga helg i alla fall, perfekt timing! Drinkar och utgång står på kvällens schema, men först en second hand-runda med pappsen. Hoppas ni får en fin helg, kram!

Likes

Comments

En hel dag med sprängande huvud. Piggar upp med lite iskaffe och snickerskaka.

Likes

Comments