Några bilder från när vi tog in på Steam Hotel

Oj vad trött jag blev. Varit igång sen i morse och nu kan jag äntligen landa på riktigt. Hållit på med moodboards i skolan idag och sen blev det ett pass på gymmet följt av packning. En lektion innan tåget tar mig hem imorgon, så skönt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Pluggat, tränat, pluggat. På sitt sätt är det väl bra att vara lite isolerad här borta i Tibro, kul med sånt jag annars kan tycka är tråkigt. Ser fram emot att träna varje dag nu och plugga får mig att slappna av. Vem är jag ens?!

Likes

Comments

Ur fin favoritbok, In the mood for colour

Ledig måndag och längtar tills torsdag. Tåg hemåt och årsdag som väntar. Få lektioner i veckan, första på onsdag och sista på torsdag. Skönt med lugn vecka även om veckorna framöver är allt mindre än lugna. Andas måste man ju hinna med ändå.

Likes

Comments

En skön helg. Igår hos Kajsa med filmmys och tacos, idag i soffan här hemma. Fått lite plugg gjort, betat av lite serieavsnitt och snart dags för ett träningspass. Skönt med söndag, särskilt när det är en ledig måndag därefter.

Likes

Comments

Mmmmm till det ovanför, så gott! Firade mig med släkten igår så jag och Mattias slängde ihop lite gott. Nu befinner jag mig däremot i Tibro igen - back to school. Pappa skjutsade ner mig idag och så fixade vi i ordning lite i min tomma hall, äntligen! Så glad för den hjälpen, behövdes verkligen. Kan visa er hur det blev senare!

Likes

Comments

Gissa om jag blev glad när jag öppnade en av mina födelsedagspresenter och så låg dessa två inuti?! Hade gått och suktat efter dem inne på en antikvitetsbutik här i stan men inte haft råd. Hoppats på att ingen skulle se dem och att de skulle få stå kvar så att jag kunde köpa dem någon dag, men sen försvann dem och ett ledset jag åkte därifrån... Blev däremot hur glad som helst igår när jag fick dem! Fina va?

Likes

Comments

Insåg precis hur lite bilder från Kefalonia som visats här på bloggen. Finaste resan ju. Ska visa er mer. Börjar med dem ovanför, från när vi hade bil och letade oss fram till denna fina strand. Vågorna höll däremot på att ta både mig och Go Pron. Men fint var det, och strandkanten funkade ju bra att hålla sig till därefter... ;)

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en fin jul, det har jag verkligen haft! Nu däremot laddar jag upp inför nyår och födelsedag och försöker njuta så mycket som möjligt av ledigheten. Ska snart bege mig till gymmet med syster min och sen kommer Matilda hit. Men först frukost!

Likes

Comments

Prototyptillverkning i verkstaden idag, en lektion kvar och förhoppningsvis hinner jag bli färdig med min stol då. Kommit en bit på vägen nu i alla fall! Efter lektionen lagade vi en tidig middag hemma hos mig och sedan hade vi en välförtjänt tv-kväll. Sista dagen i skolan imorgon och sen hoppar jag på tåget hemåt. Längtar så jag nästan spricker.

Likes

Comments


Vaknade upp till sol och nyfallen snö, blir en fin dag. Tre dagar kvar i Tibro och sen tar jag jullov, ska ta vara på dem tre sista.

​ 

Likes

Comments