Nu är det snart 2 månader sen jag startade den här bloggen och jag har bara gjort ett introduktions inlägg, jesus I suck. Men nu drar vi igång iallafall! Den här dagen har varit så skön, jag har sovit extremt dåligt den här veckan så idag har jag verkligen bara slapapt i sängen med min kille. Vi har verkligen bara degat och varierat mellan att sova, kolla youtube, snacka osv. Jag behöver ta den här helgen och ladda upp krafterna igen. Annars har det väl inte hänt så mycket den här tiden jag inte bloggat. Jag fick en pojkvän, en månad på onsdag woop woop. Jag börjat skolan, vi håller på och repa inför musikalen grease vi ska göra i april, AAAHHH!! Det är väl dem grejerna som är tillräckligt stora för att vara intressanta.


Just nu ligger jag bara i min säng, har varit på coop och handlat lite gott till lördagsmys och nu inväntar jag min pojk som ska komma över, ibland är det skumt att man kan längta ihjäl sig efter nån man träffade för bara några timmar sen. Men det är iallafall det jag hade tänkt göra ikväll.

Likes

Comments

Hej på er!

Som rubriken lyder heter jag Nicole, är en tjej på 18 år som i höst börjar mitt sista år i gymnasiet med inriktning estet-musikal. Det är hur kul som helst och verkligen min grej.

Jag tycker även om att vara med kompisar, festa, YouTube, äta, sova och vi får inte glömma att jag ÄLSKAR pizza och Coca-Cola, bättre finns inte.

Jag har bloggat sen jag gick i 6an men haft en paus under ett tag nu då det inte intresserat mig längre men nu har jag fått ett återfall och tänkte att det var dags igen, förut höll jag alltid på och blogga med blogg.se men tänkte testa något nytt den här gången, vi får se hur allt går.

Jag kommer iallfall försöka blogga mycket om mitt liv, vad jag gör om dagarna, lite mode/smink relaterat kanske, men mycket om mitt liv just. sen tar jag gärna hjälp av er läsare om ni skulle ha några idéer.

Men det är väl inte mycket mer och säga om mig va? Jag tror nog det räcker. Let's do this!


​Vi kör på min profilbild jag har i hörnan här, bara för att jag har ny datorn och inte många bilder än.

Likes

Comments