Skrev igår att jag skulle berätta om NY City idag! Så här kommer det.

som sagt igår var vi inne i The Big Apple, The City That Never Sleeps. Det tog ungefär runt 1,5 timme från skolan att komma in till city. Vi började med en bus tour arond the city. Vårt första stop vad vid frihetsgudinnan, man såg henne knappt men jag kan iallafall säga att jag har sett henne. Sen vidare runt om i stan, vår guide pratade hela tiden om här har denna filen spelats in och har bor den kändisen och på den här restaurangen äter alla kändisar! En liten tur i Central Park also och en snabb selfie med Lauren and Tara. Sen vidare till The Top Of The Rock, 67 våningar upp och 360 graders utsikt! Så fult med folk och sen fanns där såna görrar som man måste putta på så snurrar dom runt o runt och det var inte mycket plats i en sån, men Tara hoppa in i en men hon missade att där fanns en annan så hon fastans nästan med rycksäcken i ¨ rulledörren¨ trodde jag skulle dö av garv!!!!! Efter dt så vart det ju självklart en gruppselfie framför granen vid Rockfeller Center. Sen snabbt till Time Square selfie där också såklart snabb shopping och och snabbt handla mat, sen var det tillbaka till bussen och till skolan.

Ingen av oss fattade att vi verkligen var mitt i New York och Time Square helt overkligt, men helt underbart!!

Tror inte jag heller har nämnt det men har träffat helt underbara människor på traning school, två tjejer från Australien och två killar en från UK och från Tyskland. Och alla bor runt NY förutom Tara men det är bilavstånd så det är ändån ganska nära för att vara USA!! <3


LOVE N

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sorry att jag inte har skrivit tidigare men wifi på skolan har verkligen inte fungerat, så irriterande! 

Men men, jag landade på JFK runt 11 på kväll ( NY time) runt 3 på natten hemma i Sverige tror jag. Det var så fint när vi närmade oss flygplatsen men kunde se alla ljus i mörkret, sånt man bara ser på film liksom!! :)

Och när kom till passkontrollerna så tog jag upp mitt pass visade det med alla papper ock sånt och de bakom mig bara passerade förbi hela tiden. Hon skannar mitt pass i tio min innan säger att det är godkänt, var så jäkla rädd under dom tio minutrerna. Jag tänkte, ja där tog mitt äventyr slut!! 

Sen tog jag mina väskor och gick ut och skulle hitta min driver. Sen var vi tvungna att i vänta i en timme på en annan tjej, sen var det till Traning School, och när vi kom dit så sov alla såklart. Så smög in i ett kolsvart rum och skulle försöka bädda sängen och ta på mig pyjamas och allt, inte det lättaste. 

Sen var det bara typ teori de två första dagarna om safety and nutrition​, det är helt jäkla sjukt vad det inte vet om mat och sånt, riktigt läskigt faktiskt!! Och idag hade vi first aid kurs och sen in till NEW YORK CITY, skriver mer om det i morgon! 

Och i morgon kommer jag träffa familjen för första gången, LÄNGTAR!! Både jag och Lauren är på samma buss och ska av på samma buss stopp! Host Dad ska hämta mig på stationen, har inte pratat med honom innan har bara pratat med mamman, vill skriva att jag är nervös att träffa honom för att det ska bli mer spänning, men jag är faktiskt inte alls nervös. Känns riktigt bra, känns som jag redan känner dom. 


​LOVE NLikes

Comments

Nu sitter man i bilen på väg till Kastrup!! Känns helt overkligt, jag fattar fortfarande inte att jag ska ta ett flyg till NY och bo där i ett helt år!! Känns som man är på väg till Väla liksom och inte en flygplats och åka bort från familj och vänner!
Men båda mamma och Anders är med mig så det känns riktigt skönt att ha med dom till Kastrup och incheckningen, för annars hade jag nog hamnat på planet påväg till Kina istället!
😂

Kommer sakna alla er där hemma något otroligt under året, saknar er redan!!
P&amp;K 😘
LOVE
N

Likes

Comments

Igår hade jag min VI SES SNART IGEN - MIDDAG med mina FANTASTISKA tjejer! Vi så otroligt finna presents, och dom uppskatas mycket ska jag säga!!! Hade verkligen inte förväntat mig de. Kommer sakna dom något så otroligt mycket, Fattar fortfarande inte att jag inte kommer att få se dom på ett helt år! Ett år utan dom kommer kännas som en evighet, men som jag sa igår!

VI SES PÅ DATAN!

Men nu ska man iväg till pappa och fira lite tidig jul med släkten där!! Och säga hejdå till alla, var längesen man såg alla så ska bli riktigt roligt att alla kunde komma så man får träffa dom innan man sticker till USA!!🇺🇸


LOVE N

Alla - Oh, vilka fina GRISAR du gjort!                                                                                                                                             Jag - Det ska föreställa RUDOLF med röda mulen men annars!

Tror jag lyckades, eller?!🐷😂​

Likes

Comments

Idag har det verkligen varit en hektisk dag, men på ett bra sätt. Dagen skulle egentligen börjat med en mysig frukost med Anita&Chirre och hela familjen, men i och med att jag aldrig käkar frukost så blev det bara en mys morgon med de och lilla Alicia. Kan inte riktigt fatta att det troligen är sista gången jag ser dom på ett helt år!😢

Efter det så stack jag och hämta Alice för sen köra in till HBG och kolla JSM finalen! Amanda var där också idag fast hon egentligen skulle plugga, men vem kan hålla sig borta från gympan!! Efter prisutdelning och efter man gratta all så var det snabbt hem, byta om och ut till Lingvallen och göra i ordning hallen för årets juluppvisning som hade Let's Dance teams i år. Och ingen mindre än Let's Dance Tobias hade gjort en liten video hälsning och öppnade årets juluppvisning! 

När juluppvisningen kom pojkarna farm och gav oss julklappar, så himla söta! Kommer sakna mina små pojkar så jäkla mycket, de har blivit så otroligt duktiga denna terminen, bara längtar tills jag får se vad de har hitta på för nya volter när jag kommer tillbaka. 


​LOVE N
Likes

Comments

Det har verkligen varit full rulle hela dagen idag. Började med att man steg upp tidigt och skulle skala 511 potatis jävlar som vi skulle ha. Sen så komma Brolle&Fia (De två är verkligen Mor&Dotter) och hämmat mig för vi skulle till HBG och kolla JSM som gick av stapel idag. Blev en liten runda inne i stan först och riktigt go lunch innan vi kom till arenan. Ska även dit i morgon och kolla på finalen! 

När väl tävlingen var klar så var det hem och göra sig snabbt i ordning för då kom halv släkte och vi hade lite mysigt nu innan jag sticker! Och så hade vi ett litet julbord också, detta lär väl bli det ända detta år. Man är alltid van att det blir många julbord och till sist är det inte gott längre, men idag var det faktiskt riktigt gått! Och såklart tomtegröt med jordgubbssås!🍧

Kan verkligen inte fatta att det bara är 9 dagar kvar tills jag sticker, längtar så jäkla mycket. Alla frågar hela tiden om jag inte är nervös, men jag känner ingenting alls faktiskt. Tror inte jag har fattat att jag sticker om 9 dagar, men har gått och sagt ända sen juni att snart sticker jag men det har inte hänt något. Tror inte jag riktigt har fått kläm på det riktigt att jag verkligen sticker SNART!


LOVE N

Likes

Comments

Nu ska jag också börja med det här bloggandet som alla andra håller på med. När jag ska bort nu så har jag fått önskemål om att jag ska börja med detta, så att de hänger med vad som händer här borta. Har inte den blekaste aning om hur man gör med det här bloggandet, men hoppas att ni kommer att förstå vad ni läser om vad som händer borta i USA!🇺🇸


LOVE N

Likes

Comments