Header
View tracker

Hej alla fina människor , förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid eller ork att blogga men nu är jag tillbaka !! Kommer uppdatera en del och vet ni vad imorgon fyller jag år och då kommer jag uppdatera om hur min födelsedag varit osv.


Just nu ligger i badet nu och kopplar av och har inte mått så bra alls min kropp har typ sagt stopp och mår inte bra heller är förkyld och behöver vila så idag är jag hemma från allt och lär Nog vara det ett tag då jag mår skit , det värsta med allt är sover knappt för har så fruktansvärt ont i halsen och är sjukt förkyld så blir inte så mycket sömn precis..Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej min favoriter. Vilken underbar dag det varit idag trots att det är måndag anyway idag var jag med min syster hos tandläkaren i Södertälje och vad kallt det börjat bli nu, Hade vinterjacka men måste fixa mina skor så jag kan börja använda anyway ska fixa lite glass,chips,godis,kakor och lite andra mumsiga saker som man kan äta till film och sedan på tv kommer tjockare än vatten det är en svensk serie som går på ettan.

Imorgon ska jag umgås med Maja sen vet jag inte exakt vad som händer imorgon kan bli att jag måste ringa lite samtal sen tar jag det som dagen kommer

Jag har en fråga om du som läser vet en bra bloggportal då jag börjat tröttna på nouw och det händer inte så mycket här och det är föör segt att blogga här så kom med förslag på grymma bloggportal

pussar


Likes

Comments

View tracker

Godmorgon blev en ganska lat frukost som består av gröt och macka med Philadelphia på då jag inte orkar fixa något

Likes

Comments

Godmorgon finisar. Vakna egentligen för 6 timmar sen men orkade inte blogga då anyway ska snart städa sen får vi se vad fredag har att bjuda på.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej finisar! har haft en bloggpaus då jag haft fullt upp med allt och inte haft tid alls för att blogga men nu är jag tillbaka och kommer försöka blogga oftare. Juste under bloggpausen har jag funderat på att byta bloggportal då jag inte vet om jag vill blogga här då det har blivit för segt att blogga här.

Idag var jag ledig och inte gjort så mycket har tagit det lugnt då jag inte känt mig bra. Tänkte kolla film och tjocka mig anyway senare idag kommer jag visa upp  klänningar jag hämtat ut idag så är taggad att testa dem anyway väntar på ytterligare ett paket.Likes

Comments

Likes

Comments


Hej alla fina människor. Sitter i soffan och tänker på att det är exakt 2 månader kvar tills jag faktiskt blir 20år och känner mig mer taggad är någonsin att kunna gå till systemet när man vill osv hahaha anyway igår beställde jag hem från Nelly så inväntar mina fina kläder och självklart kommer det komma upp paketet kommit.


Likes

Comments