Header

Hej finisar och hoppas ni hade en fin midsommar det hade jag dock firar jag inte midsommar och tycker det inte är värt att gå ut o supa för. Jag spenderade min dag igår hemma super mysigt var hemma åt middag med min hund och sedan såg vi film och bara chillade haha vet att detta låter fett tråkigt men jag kände inte för att festa eller dricka plus att jag kände mig sjuk igår och mådde inge bra både jag och Herkules mådde dåligt så vi såg mest på tv och tjockade oss.


Idag har jag inte gjort så mycket blandade precis en drink jag velat testa i typ evigheter och nu när jag hade det hemma fick det bli det trots att jag inte dricker lika ofta längre. kan länka receptet sen men kände mig som en bartender när jag höll på då jag använde min shaker för gymmet till drinkarna men dem blev goda ändå.


Anyway ska in i duschen, fixa mat till mig och älsklingen sen ut med han för sedan mysa till en film haha gud vad jag skämmer bort han men sånt är livet när vi är själva i några dagar haha han kommer bli tjockis!!


uppdaterar mer sen då kommer lite mer bilder från igår puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hello!! Idag är det midsommar men både jag och herkules ligger i sängen och inte pallar göra något haha för vi ska vara hemma och tjocka oss till en bra film och äta grillat med sallad och jajamen han kommer bli bortskämd med mat, Anyway har ont i huvudet , värsta mensvärken , herkules har också haft ont och så är vi båda trötta så lär jag vara hemma och ta det lugnt med min älskling idag men hoppas alla får en fin midsommar 😊

Ska även tända ljus för mormor för vi saknar henne 💜💜💜💜💜

Likes

Comments

Likes

Comments

Som rubriken lyder är det fredag och snart långledig för mig ska bli så skönt och sova ut och hinna ikapp alla serier osv som man missat när man jobbat🙈

Hoppas alla får en bra fredag och grattis till dem som tar studenten idag 🎉🎉🍾🌸

Likes

Comments

Hej finisar , tänk att det redan gått ett år sen lilla jag tog studenten , det är helt sjukt!! Tiden går så snabbt och man undrar vad fasen gör man med sitt liv Anyway ett år går fortare än vad man tror och är så stolt jag aldrig gav upp hoppet och fortsatte kämpa in i det sista .. Jag är så stolt att jag mognat och blivit en bra människa genom åren och tackar mig själv för jag aldrig gav upp hoppet🌸🌸🌸

Likes

Comments

Hej ! Måste bara tipsa om Sveriges sämsta online shopping.För det första så fick jag inte ens alla grejer jag beställt utan beställde 8 par skor men fick endast 7 par skor då 1 av skorna var ett par skor jag aldrig beställt och dessutom fel storlek, och ett par skor kom aldrig och fick alla andra par 6 skor men endast två skor kunde jag ha så lämnade tillbaka glitterskorna jag aldrig beställt och det har inte registrerat än på sidan men inte nog med det dem fyra par skorna ska jag också skicka tillbaka och hoppas på dem alla skor registreras för jag har bevis på att jag skickat tillbaka dem första skorna då man får kvitto på posten. Ska ta kvitto på 4 par skorna jag ska lämna tillbaka men inte nog med det utan tog det på faktura då jag ville testa i lugn och ro men nej nej dem kräver att man ska betala för ALLA skor även dem skorna jag aldrig fått för sedan göra returer på deras sida för sedan få pengar tillbaka och ja jag pratar om ZALANDO, Är så missnöjd att jag aldrig i mitt liv kommer beställa av dem någon mer. SKa ringa dem imorgon för har bevis på att jag retunerat varor samt betalat in fakturan så som jag trodde klarna hade men nej nej dem kräver allt och nej kommer skicka tillbaka det sista jag returnerat sen endast betala för dem skorna jag har kvar.

Jag trodde bättre om zalando men kommer aldrig beställa där igen utan man lär sig av sina misstag!!


Anyway det var en kort berättelse om man beställer på ZALANDO och vill göra retur. Dem registrerar aldrig att dem fått varan eller något så dem kan hitta på att dem inte fått varan så ta kvitto när ni lämnar tillbaka vid posten så ni inte blir lurade av dem. TROR ingen förstår hur arg jag är på zalando att dem kan vara så fula i sättet att göra så mot sina kunder.anyway ska sova nu men tänk i för innan ni beställer något där .


Bildresultat för zalando

Likes

Comments