Header

Hallå alla fina människor , hur mår ni idag ? Själv mår jag sådär mobilen håller på paja och är bara tröttare och tröttare för varje dag som går..

Just nu ligger jag i badet och tar det lugnt ska snar upp och se film samt fixa till tugg trots jag är mätt då jag åt kina mat nyss.. Äter snart ihjäl mig så måste försöka Gå till gymmet mer och äta jätte mat då jag gått upp 5kg.Får gå till gymmet imorgon.

Jag vet jag lovat er förändring med bloggen men har inte riktigt fått in min rutin i livet än så jobbar fortfarande på det men behöver någon som in fixa om min blogg så håller på leta efter en som kan men kommentera gärna om du vet någon eller du själv kanske är duktig

Puss finisar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej finisar vet att jag inte varit den bästa på uppdatera men he jobbat så mycket att jag helt ärligt har glömt bort bloggen och jag lovar hela tiden att jag ska blogga mer men ska bli bättre.

Anyway idag är det fredag den 13 och det enda jag är glad över är att det är helg idag så jag kan sova ut samt måste jag städa osv då det är kaos just nu.


Finns det någon som kan fixa om min blogg design får den gärna kontakta mig för behöver verkligen hjälp och hoppas alla har en trevlig helg


Puss Nicole

Likes

Comments

Godmorgon håller på fixa mig ska sedan dra till jobbet så kommer inte bli så många inlägg idag puss

Likes

Comments

Hej finisar ,kom hem för en stund sen från Östertälje och ligger nu i soffan och ska snart duscha Anyway idag har jag inte gjort så mycket vakande tidigt för att ställa om dygnet och sedan åkt och tränat lite

Likes

Comments

Tänkte tipsa om ljusen på bilen som är köpt från lagerhus och del luktar så otroligt fräscht och passar utmärkt till hösten. Det bästa med hösten är ändå att det blir mysigt med ljus och man får en anledningar att ibland ligga i sängen och bara kolls Netflix och chilla

Likes

Comments

Hej alla fina människor hoppas allt är bra med er ? Själv mår jag helt okey och ber om ursäkt att jag inte tagit bloggen så seriös men har haft så mycket i mitt huvud att jag inte haft ork att blogga.


En bra och roligt nyhet är att jag ska börja nytt jobb och det ser jag fram emot att göra och kommer därför försöka uppdatera mer om min vardag vilket jag varit sämst på hittills Anyway idag är det fredag och ska mest ta det lugnt då jag inte sovit något alls på hela natten så ska försöka vända tillbaka dygnet och få in min sömnrytm bättre.


Idag har jag faktiskt kollat runt på lite tapet,golv osv som ska få rummet att se ljusare ut ,vilket är planen att ändra om allt och samt kolla lite möbler som ska passa in i rummet . Saker tar tid när man aldrig är nöjd med något som vanligt men det blir nog bra förr eller senare.

Vet ni en till positiv nyhet ? Jag har inskaffat en kamera då min förra gick sönder så nu har jag en bättre kamera som tar super bra bilder så det kommer komma upp massa bra bilder på bloggen fram över. Ibland får man tänka positivt för saker ska bli positivt!!

Men dessvärre har alla Grekland bilder och alla andra bilder blivit svårt och få tag på då jag inte vet hur jag ska försöka fixa så man får tag på bilderna genom minneskortet men dock är det för för stort för min nya kamera eller min dator så får se om jag någonsin får tag på dem igen ..
Likes

Comments

Likes

Comments