Header

Godmorgon finisar. Vakna egentligen för 6 timmar sen men orkade inte blogga då anyway ska snart städa sen får vi se vad fredag har att bjuda på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej finisar! har haft en bloggpaus då jag haft fullt upp med allt och inte haft tid alls för att blogga men nu är jag tillbaka och kommer försöka blogga oftare. Juste under bloggpausen har jag funderat på att byta bloggportal då jag inte vet om jag vill blogga här då det har blivit för segt att blogga här.

Idag var jag ledig och inte gjort så mycket har tagit det lugnt då jag inte känt mig bra. Tänkte kolla film och tjocka mig anyway senare idag kommer jag visa upp  klänningar jag hämtat ut idag så är taggad att testa dem anyway väntar på ytterligare ett paket.Likes

Comments

Likes

Comments


Hej alla fina människor. Sitter i soffan och tänker på att det är exakt 2 månader kvar tills jag faktiskt blir 20år och känner mig mer taggad är någonsin att kunna gå till systemet när man vill osv hahaha anyway igår beställde jag hem från Nelly så inväntar mina fina kläder och självklart kommer det komma upp paketet kommit.


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Igår firade vi min bror som fyllde år igår mer tårtor , god mat och trevlig människor
Anyway ska äta lunch nu puss

Likes

Comments