Header

5 saker jag stör mig på..

1. Att bussen alltid är några minuter sen förutom när man själv är det, då ska den alltid köra iväg precis innan man kommer.

2.Att det (nästan) aldrig kan vara fint väder när man har planerat något man ska göra ute.

3.Få bitchblickar på sig som man är helt dum i huvudet.

4.när någon snackar skit , så kommer man på personen så ljuger den.

5.när någon avbryter när man pratar.


Likes

Comments

Godmorgon vilken härligt väder ska strax till gymmet Sen får vi se vad som händer anyway igår kom sist delen till sängen så nu är min säng perfekt och jag bara älskar den mest av allt .. tänkte inte blogga värsta inlägget ville mest uppdatera mig lite

Likes

Comments

Hej finisar har ingenting att blogga om idag utan slutar snart jobbet så ville mest uppdatera lite så ni vet att jag lever puss

Likes

Comments

Hej finisar! Kan man ha mer otur i livet än mig?
Igår stod jag och vänta i två timmar på ett tåg som var väldigt sen ,inte nog med tåget var sent det var proppfullt på tåget så man fick trycka ihop sig för att få plats så inte alls glad att komma hem 22.00 istället för 20.00 kan säga att jag var för arg för att orka bry mig om hur kallt det var ute. Orkar inte skriva om allt igår men att vänta 2 timmar på tåget är sjukt och man blir så fruktansvärt arg anyway tycker inte sånt ska hända i huvudtaget!!

Anyway idag kom min säng men det fattas en sängkappa och blir så trött på att aldrig få hem alla saker samtidigt så fick ringa dem och dem ska skicka hem sängkappa så får jag hämta det på posten. Jag tycker man ska få allt när man beställer saker så ska allt vara med när man beställer .Det ska alltid hända mig, blir så arg!!!

Ska senare iväg till gymmet och träna lite dock fick jag en träning när jag fick bära upp allt, ska duscha nu sen lösa problemet med en tillfälle sak i sängen men får nog låta min pappa göra allt sen för är så arg att jag kommer explodera.
Kommer aldrig beställa från internet igen speciellt inte en säng..


Likes

Comments

Hej alla fina underbara människor , idag är det lördag och så j*vla skönt med helg ,Jag har inte gjort så mycket idag eller igår utan jag bara kände för att vara hemma då jag behöver chilla lite. Juste denna vecka kanske min säng kommer som jag beställde efter jul så får hoppas den kommer denna vecka för har planer inför rummet redan haha !

Imorgon blir det gymet för min del och det ska bli så skönt , jag älskar att röra på mig så det bästa jag vet är löpbandet i 20 minuter och meningen med gym för mig är inte perfekt kropp utan att jag mår bra av träning och vill få upp konditionen och det Är klart man vill bli av med all fett på magen men det kommer haha. Älskar känslan efter man gymmat anyway så happy nästa vecka kommer lönen har så mkt jag vill köpa och vill även testa nya sushi stället i stan haha det verkar så Najs där och blir avis på alla som varit där så måste dit när pengarna rullar in på kontot (så happy)


Juste idag när jag bakade sockerkaka så blev det mustasch kaka kommer lägga bild så ni fattar vad jag menar men vad är oddsen att det blev just så? Tycker det var roligt.

Likes

Comments

Hej bästa ni, håller på att rensa min garderob just nu har hållit på hela dagen så ska fortsätta klart sen en dusch och krypa ner i sängen och tjocka sig anyway skönt med helg nu ska försöka sova tidigt idag då jag sov dåligt inatt

Likes

Comments

Hello , jag vet jag borde sova egentligen men på senaste kan jag ej sova och så skönt man är ledig annars hade jag dött på riktigt är så trött hela tiden och önska jag kunde sova mer.😩 men ska försöka sova ville mest uppdatera mig lite godnatt

Likes

Comments