DIY

Alla blir väl trötta på sina gamla möbler hemma, istället för att köpa nytt för dyra pengar, ändra samma möbel eller inredningsdetalj med enkla, billiga medel istället.
Jag tröttnade på min svarta alldagliga malm-byrå från Ikea, så jag bestämde mig för att ge den en makeover.
Åkte till bauhaus och köpte dekorplast/designfolie, jag valde en i svart marmor eftersom att jag har en svart byrå, men finns massa olika mönster och färger.

Såhär gjorde jag:
1. torkade av byrån med en fuktig trasa (ej blöt)
2. började med att lägga plasten på byrån för att mäta hur mycket jag behövde, klippte ut en större bit, för att sedan justera när plasten sitter fast.
3. Sedan la jag på plasten och började dra bort skyddsplasten på undersidan, en liten bit i taget, så att man hinner med att stryka med en kökshandduk över, så att man slipper fula luftbubblor.
4. Sedan klippte/skar jag bort den överflödiga plasten som stack ut på sidorna.
5. Klart! bara att ställa upp lite inredningsdetaljer, blommor eller vad man nu vill ha på sin byrå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Life

Örebro, staden man åkt till i alla år för att plugga, shoppa, storhandla, you name it. Staden där man är hemma, där man nu bott i 9 månader, men ändå inte känner sig helt hemma. Vill göra något annat, utanför min comfortzone, komma bort, lära känna nya människor, vandra längs nya gator, besöka mysiga caféer, ja, vill ha en förändring helt enkelt.

Måste ta mig ur min egna comfortzone!

En stad som alltid lockat är London, en stad jag besökt 2 gånger i mitt liv, men som tagit mig med storm, staden som ligger nära mitt hjärta, någon gång ska jag bo där, om det så bara är för några månader!

Likes

Comments

DIY

Är man som jag, trött på att skrapa bort stearin från botten i ljuslyktan? Här kommer ett enkelt billigt tips:

Vik ihop bakplåtspapper och lägg i botten, smidigare än så blir det inte. Bakplåtspapper har man ju nästan alltid hemma också 👌👍

Bakplåtspappret fångar också upp ljuset väldigt fint såhär i höstmörkret 🌺

Likes

Comments