Hello!

Sorry för dålig uppdatering. Jag har inte haft så mycket tid för att skriva men nu är jag tillbaks med en uppdate. Så jag har suttit med min lill syrra Emilia och varit hemma mesta av tiden men vi har även haft gäster som kom till oss från Frankrike. Jag är SÅÅÅ glad eftersom de sa att det är väldigt varmt där och jag ska ju åka dit snart så jag är väldigt excited. Förlåt att jag använder många engelska ord när jag skriver men det är bara att jag är van att skriva så och jag vill vara mig själv när jag skriver här så sorry i förhand för många engelska ord, slang och förkortningar. BTW jag ska till en stan utanför Göteborg snart, jag har totalt glömt bort vad den heter men det kommer att va väldigt kul att åka dit och vara där i fyra dar. Jag har också varit i Linköping och Motala. Jag var där i en dag men vi hann bada, köpa godis och vara i Gamla Linköping. Det var ganska kul men jag var inte där för första gången så jag visste redan allt där. Aja nu ska jag förmodligen kolla på Youtube och sedan sova så god natt och vi hörs.

BYE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello!

Jag och min kompis Sofia skulle ju gå till IKEA men det blev ändrade planer. Eftersom det tar ganska lång tid att åka dit åkte vi istället till MOS aka Mall of Scandinavia. Igentligen skulle vi bara käka lunch, gå runt i olika affärer och bara umgås men allt slutade med att vi också gick på bio. TIPS: Gå på barnvagnsbio. När vi köpte biljetterna märkte vi inte att det var barnvagnsbio men sedan märkte vi att det inte stod vilken plats vi skulle sitta på så vi frågade och dem sa att vi kunde sitta vart vi ville. 1. Det var nästan ingen där. 2. Vi fick sitta vart vi ville. 3. Innan filmen började frågade dem om vi ville ha en 10 min paus under filmen. Lyx? Filmen vi gick var Ingenting och Allting. Den var ganska bra men det fanns vissa delar som var väldigt cringe. Men under några delar av filmen fick vi tårar i ögonen. Jag skulle rekommendera att kolla på den fast kanske inte på bio. Funny story, under filmen frågade jag Sofia någonting och hon skulle svara men istället för att säga nått råkade hon rapa och de som kollade på filmen stirrade typ på oss. HAHAHA, har jag sagt att vi är lite onormala? Vi käkade på MAX, jag vet dyraste platsen att äta på men vi var nöjda, förutom att Sofia spilde MIN fanta på soffan som vi satt på så att allt rann ner på golvet och hälften kom på mina jeans. Annars hade vi en väldigt bra tid och hade väldigt roligt ;)

BYE!

Likes

Comments

Hello!

Idag har jag varit i stan och shoppat lite med min mamma. Eftersom jag snart ska åka till Paris till min moster har jag även köpt vissa saker till henne. Om några dagar ska jag träffas med min kompis Sofia och vi ska åka till IKEA och köpa en billig kaktus, hahaha. Jag är faktiskt seriös. När jag frågade Sofia om hon ville hänga med mig sa hon nästan direkt att vi kunde åka till IKEA för att köpa en billig kaktus. Vi gillar kaktusar, hahaha, ja vi är lite onormala. Vi kommer förmodligen också äta där och bara umgås. Vanligtvis under dagarna sitter jag hemma med min lillasyster Emilia eftersom mina föräldrar och min storebror jobbar så det är jag som får ta hand om det yngsta barnet i familjen, maten och städningen av huset. För några dagar sedan sa min storebror till och med att jag börjar bli som mamma. Btw jag har köpt nya skor och några tröjor/blusar som jag ÄLSKAR. När vi kom hem gick jag och jobbade. Eftersom att jag endast är 13 år gammal finns det inte så många jobb för mig men jag har ändå hittat ett par. Just nu jobbar jag med att dela ut reklam i området där jag bor. Ja det är inte alltid så kul och jag får inte så mycket pengar men jag är nöjd för nu i alla fall. Jag har även ansökt för att jobba på ung omsorg men jag har inte fått någon svar ännu. Jag kommer tillbaka med en update om nån dag.

BYE

Likes

Comments

Hello

Jag har nu skapat min blogg. Vet inte om någon kommer att läsa mina inlägg men man får hoppas på det bästa. Om ni läser min blogg skulle jag bli väldigt glad om ni skulle lämna en kommentar. Förresten, jag heter Nicole och bor i Stockholm. Under ungefär en och en halv månad kommer jag att prata om mitt sommarlov och sen när det tar slut kommer jag prata om skolan, hur det känns att börja åttan men även om min fritid. Hoppas ni gillar det!

                                                                                            BYE

Likes

Comments