Hej på er! Det var ett bra tag sen, men nu tänkte jag faktiskt börja blogga igen!

Meja är ju såld och planerna var faktiskt att försöka hitta en storhäst till mig. Men nej så blev det inte!
I veckan var jag till min tränare som har ett försäljningsstall med irländska ponnys. Hon ringde mig och sa att hon hade en ponny som hon trodde skulle passa mig.
När jag kom dit var det en tinker jag skulle rida. Mina första tankar var att jag trodde hon skulle vara klumpig att rida och hoppa med.
Men när jag satt mig upp fick jag en helt annan känsla. Vi klickade direkt och jag fastnade direkt för henne! Hon hoppade så bra och var jätte rolig att rida.
Min tränare sa att ponnyn tyckte om mig och att vi passade!

Så igår den 22 juli så hämtade jag och pappa min nya ponny!!
Åhhh va glad jag är, äntligen har jag en ponny igen, jag som trodde min ponnytid var över.

Ställ gärna frågor om min nya ponny Molly så svarar jag på dom i ett annat inlägg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Hur mår ni?

Dagens planer är att först rida Josse. Jag ska nog jobba med galoppen idag. Öva på galoppfattningar osv..
Efter jag har ridit honom så ska jag faktiskt rida en till häst. Jag ska rida Jim! Det är ju pappas travhäst men jag ska få testa rida honom idag. Han har gått montekval så han är ju riden.
Det ska bli riktigt kul då jag har velat rida honom ända sedan han kom till oss.

Sedan idag ska jag plugga till ett so prov.
Ska också kolla hästnet lite, kollar på lite D-ponnys och även stora hästar. Är så sugen att vara på tävlingsbanan igen.. Meja är såå saknad men ägaren har sagt att hon trivs så det är skönt att höra.

Vad ska ni göra idag??

På bilden är det Jim och jag

Likes

Comments

Ikväll har jag hopptränat Josse på ryttarföreningen. Oj så fin han var och vilken känsla vi hade!! Han gör verkligen framsteg.

Vill ni se film??

Likes

Comments

Tack för allt finaste Meja, oj så många minnen vi har och vi har haft så himla roligt på 2 år. Ändå om vi har  haft motgångar så har vi haft framgångar. Kommer sakna dig enormt.. <3

Likes

Comments

Det gör ont i hjärtat att skriva detta.. Meja är såld. Denna ponnyn har lärt mig från att ha inget självförtroende i hoppning till att ha självförtroende. Hon har lärt mig så mycket i dressyren också!
På söndag åker Meja till sin nya ägare. Det gör så himla ont och jag vet hur förstörd jag kommer vara då.
Jag har Josse som kan trösta mig då. <3
Detta kommer kännas tungt men jag får ta igenom mig detta. Förlåt för att uppdateringen inte är bra men detta tar på mina krafter, verkligen..

Finaste ponnyn... <3

Likes

Comments

Hej på er! Uppdateringen är inte bra för att just nu känner jag att bloggen får ligga lite åt sidan.
Fortsätt läs inlägget om ni vill veta varför och hur det blir med Meja.

Det var ett barn och en mamma som provred Meja i söndags. Det gick bra och dom var trevliga. Meja ska besiktas i veckan av en veterinär och om hon går igenom så vill dom säkert köpa henne.
Jag vet hur jobbigt det var när jag sålde min förra ponny, hur förstörd jag var. Och jag vet att jag kommer vara det när jag säljer Meja.
Det är iallafall tur att jag har Josse, som alltid finns vid min sida!

Jag har fått frågor om hur det blir när jag säljer Meja, om jag ska köpa en ny häst och även om jag ska sälja Josse också.
Jag kommer aldrig sälja Josse, både för att förra ägaren sa att vi får inte sälja honom vidare och för att Josse är mitt allt, skulle aldrig kunna tänka mig sälja honom. Det är något jag har lovat Josse!
Om jag ska köpa en till häst, nej inte just nu när jag har så mycket i skolan. Det räcker med Josse då han också behöver mycket tid att utbildas. Men senare så ska jag köpa en till häst.
Har ni några andra frågor kring detta? Ställ dom gärna så svarar jag!

Jag hoppas även att ni förstår varför uppdateringen är dålig, jag vill ta till vara på min sista stund av ponnytiden och att det är jobbigt för mig att gå igenom att sälja Meja.

Bloggen ska bli bättre!

Finaste ponnyn, jag hoppas allt kommer bli bra nu.

Likes

Comments