Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten? Nej, inget jag har planerat hitills iallafall, är lite för feg för det, haha..

Vilket plagg gör den perfekta höstoutfiten? Snygga jeans, en mysig tröja och en mysig halsduk, det är en perfekt höstoutfit enligt mig!

Med vilka spenderar du en regnig höstdag med & vad gör ni? Spenderar en regnig höstdag med några tjejkompisar med en massa god mat, tjejsnack och en bra och mysig film.

Dricker du något speciellt i höst? Älskar att dricka varm choklad, både under hösten och vintern, det är så gott på dom kalla dagarna!

Kommer du klä ut dig till Halloween? Nej, brukar aldrig klä ut mig till halloween.


Höstpyntar du ditt rum? Nej, det ser likadant ut tråkigt nog.

Likes

Comments

Måndag: Hoppträning! Idag så blir det hoppträning på klubben. Ska hoppträna för Carro, har inte hopptränat för henne sedan jag hade Meja, varför det är så är för att jag har inte fått plats i gruppen och har varit reserv men idag så har jag en plats.

​Tisdag: ​Promenad/vilodag. 

​Onsdag: ​konditionspass, intervaller.

Torsdag: ​vilodag!

Fredag: ​Dressyr, lösgörande jobb.

Lördag: ​Hopptävling, ska hoppa LD och LC.

Söndag: ​Hopptävling, ska hoppa LC. 

Så ser Mollys vecka ut, det kommer bli en jätte bra vecka! :D

Likes

Comments

Uppdateringen ligger inte på topp just nu, jag har väldigt mycket i skolan just nu, mycket prov, inlämningar och långa dagar, det tar på krafterna. Och jag vill inte heller sätta någon press på mig att blogga, jag gör ju det här för att jag tycker det är kul och även gå tillbaka senare och kolla gamla inlägg.

Just nu så är Mollys planering: Hoppträning nu i helgen, och nästa helg är det hopptävling för oss. V. 45 så har jag även anmält mig till Pontus Westergrens hoppträning, ska verkligen bli spännande och kul!

Bloggen kommer nog vara igång som vanligt på måndag!

Likes

Comments

Igår hopptränade jag för Erik Berggren. Har inte hopptränat för honom sedan jag hade Meja, så det var ett tag sen. Gårdagens träning var att vi skulle jobba med takten, ha en lugn galopp. Vi tränade mycket linjer med 4-5 galoppsprång. Det var lite jobbig för Molly och mig att korta galoppen eftersom hon har en sån stor galopp, men det blev bättre och bättre.

På slutet av träningen så la Erik mycket tid på mig och Molly och vi fixade galoppen och takten så bra! Det blev en väldigt nyttig träning både för mig och Molly, är verkligen jätte nöjd över träningen. Det är synd att Erik bor långt bort och inte kan träna här uppe i Norrland så ofta.

Jag fick iallafall jätte mycket tips och saker jag ska öva på här hemma, Erik tyckte att jag hade hittat en jätte fin ponny vilket var jätte kul att höra!

Likes

Comments

Godmorgon!

Fredag idag, snart är det helg, bara en skoldag måste avklaras först. Har kortdag på skolan idag vilket är väldigt skönt på en fredag!
Efter skolan så ska jag vara med några kompisar, kommer bli jätte kul! Ska vara med dom hela kvällen och även sova över.
Imorgon ska jag även hoppträna för Erik Berggren, var länge sen jag hoppträna för honom så det ska bli kul! Han är så duktig hopptränare tycker jag. Ska bli kul att höra vad han tycker om Molly och mig.

Vad har ni för planer för helgen?

Jag klippte Molly igår, och det var första gången Molly klipptes. Hon var sååå duktig! Lite rädd för ljudet från början men efter ett tag så blev hon van och stod helt stilla när jag klippte henne.
Är inte helt klar än men jag ska fortsätta imorgon innan hoppträningen.

Likes

Comments

Äntligen har min nya ridjacka kommit! Den är från kingsland och jag älskar den! Så snygg och så bra nu när det börjar närma sig vinter.
Älskar kingslands märke, så snygga grejer dom har och så bra kvalité. Helt klart mitt favoritmärke i hästväg!

Nu väntar stallet, Molly ska ridas och sedan klippas.

Likes

Comments

Godmorgon!

Torsdag, två dagar till helg. Jag har funderat hur jag ska lägga upp helgen med Molly och jag tror att det blir Erik Berggren träning på lördag istället för tävling. Bättre med en nyttig träning för honom än att tävla på en klubbhoppning tycker jag.

Idag så har jag matteprov på skolan, jag hoppas verkligen att det går bra. Annars har jag ganska chill lektioner idag. Slutar runt fyra idag och direkt jag kommer hem ska Molly ridas.
Tänkte träna kondition med henne idag.

Om jag hinner så ska jag även klippa Mollys päls ikväll, tror aldrig att hon har blivit klippt men jag hoppas att hon är lugn. Hon har fått så mycket vinterpäls så det brukar bli väldigt varmt för henne på träningarna, därför måste hon klippas.  Brukar ni klippa era hästar? Om ni har häst.

Så ser min torsdag ut, hoppas att ni får en bra torsdag så hörs vi mer under dagen.

Bjuder på en bild från promenaden igår i det fina höstvädret!

Likes

Comments

Igår var jag på hoppträning med Molly. Min hopptränare hade ställt upp en bana som vi skulle hoppa på en lägre höjd från början. I början av träningen så tyckte jag att Molly kändes annorlunda, det var inte som vanligt. Och när hon vek undan från ett hinder på 60 cm så hoppade jag direkt av och insåg att sadelgjorden var fel håll. Pappa hade råkat sätta den fel. Då förstod jag varför hon kändes annorlunda och vek av hindret,  för det brukar hon aldrig göra. När sadelgjorden satt rätt så var hon som vanlig igen, tur att det bara var sadelgjorden så det inte var något annat. 


Under träningen så tipsade min tränare även hur jag skulle få mer tryck i henne och när jag fick mer tryck så hoppade hon så bra med jätte fin teknik. Avslutade träningen med en bana på 1 meter och en oxer på 1.30. Molly är ju verkligen fantastisk!

Nu har jag en sak att fundera över, det är om jag ska vara med på klubbtävlingen i helgen. Jag själv tycker att det har blivit väldigt mycket hoppning på slutet och det kan vara bra att Molly får vila från hoppningen 1 vecka. Men samtidigt så kan det vara bra att vara med på den inför den lokala och regionala tävlingen om 2 veckor. Jag vill göra det bästa för Molly, men jag ska fundera ett tag till och se hur jag gör.

Likes

Comments