Igår var jag på sadelutprovning med Bessy. Hon som hjälpte mig hitta rätt sadel var väldigt duktig och noga.
Vi började med att titta på min egna, och som min tränare hade sagt så tryckte den lite på sidorna annars satt den helt ok.
Vi provade 4 sadlar. Bessy var faktiskt väldigt tydlig med vad hon gillade och inte gillade. På sista sadeln vi provade blev hon till och med sur och stressad. Det kändes och syntes att hon inte var nöjd med den sadeln. Men vi hittade en hoppsadel som både jag och Bessy trivdes i. Hon fick lite större galopp och blev en helt annan häst nästan. Väldigt häftigt att man kan se att rätt sadel gör så stor skillnad!

Det blev en mörkbrun hoppsadel från ruiz diaz. Det ända negativa är att den var mörkbrun för att jag har svart utrustning. Men det viktigaste är att den är bra för mig och Bessy, då får den va vilken färg den vill.

Nu ska vi rida in oss på den här, kommer bli så bra!

Gillar

Kommentarer

Hej på er! Länge sen jag kikade in här nu. Måste börja uppdatera lite mer här. Har ju faktiskt bloggen till att kunna gå tillbaka och läsa och även för att jag ska få skriva av mig lite.

Hänt en del sedan sist. Har tävlat på 2 tävlingar och Bessy har fått gått på två stycken till prisutdelningar. ;) Vi är anmälda till våran första LB i augusti också, ska bli kul!
-------------------------------------------------

Idag ska jag äntligen få köpa en ny sadel!
Har fixat en sadelutprovare och jag har väntat på en ny sadel ganska så länge. Den sadeln jag har just nu ligger inte bra på Bessy och jag sitter inte heller så bra i den.

Uppdaterar ikväll så får ni se våran nya sadel.

Bjuder på den här fina bilden från i söndags när vi tränade för John Hickey.

Gillar

Kommentarer

Var ett tag sedan jag hade frågestund och det har hänt en del saker på slutet.

Så ställ frågor så svarar jag! :)

Gillar

Kommentarer