Tänkte att jag kör på en frågestund om min ponny Molly nu. Jag har ju haft henne lite mer än en månad så jag kan nog besvara era frågor nu.

Så ställ vilka frågor som helst om henne och jag svarar på en del frågor imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lördag:
LD:
På framridningen kändes hon väldigt pigg och taggad, och även på framhoppningen. Dock så var jag ganska nervös då jag inte har tävlat på ett bra tag och det var min och Mollys första tävling.
På banan så gick det väldigt bra, det kändes att Molly tyckte att det var kul och jag tyckte också det! Men jag själv var lite spänd så jag red inte alls som jag hade planerat, så på 4ans hinder blev det lite konstigt så hon rev där men det tar jag på mig. Annars så hade vi grymt kul, en bra första tävling som både jag och Molly tyckte var riktigt kul!

Söndag:
LD:
Hoppade samma klass idag. Idag så hade jag mer självförtroende och var inte alls lika nervös. På framridningen och framhoppningen var Molly jätte fin, pigg och glad som vanligt!
På banan så kom vi väldigt nära 1ans hinder men hon klara sig över men vi hamnade i korsgalopp till hinder 2 så det blev ett ner där. Men resten av banan var så bra, det blev en mycket bättre runda än igår!
Vad gör det med ett pet när känslan var helt otrolig?
Vårat mål för tävlingen var att ha kul, och det hade vi verkligen!
Jag är jätte nöjd med henne från helgens tävling!

Nästa tävling blir om ungefär 2 veckor, tagga!

En liten film från idag, hela filmen kommer komma upp snart. Har tyvärr ingen film från igår då pappa var så nervös så han glömde filma, haha.. Men hon hoppa såå fint och känslan och lyckan var obeskrivlig!!

Likes

Comments

Igår tränade jag för min tränare. Det var en riktigt bra träning! Och jag är såå nöjd över Molly.
Träningen gick riktigt bra och vi är så taggad på tävling nu till helgen.

Likes

Comments

Hej på er!

Dagens planer är att jag ska till stan med en kompis. Jag får se om jag hittar något som jag vill köpa.
Ikväll ska jag hoppträna. Tanken är att jag ska till min tränares ridklubb och träna men igår var hon sjuk men jag får hoppas att hon är frisk idag. Det skulle vara bra att få lite tips till tävlingen i helgen.
Men om hon inte är frisk så far jag till ryttarföreningen och tränar själv.

Det är dagens planer, vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Måndag: Igår gick hon ett konditionspass, galopperade intervaller med henne för att förbättra hennes kondis och styrka.
Tisdag: Vila.
Onsdag: Hoppträning för min tränare.
Torsdag: Dressyr
Fredag: Vila.
Lördag: Hopptävling!
Söndag:Hopptävling.

Så ser Mollys vecka ut!

Likes

Comments

Nu är jag och Molly anmälda till våran första hopptävling tillsammans. Det är nästa helg och jag har anmält mig till LD både lördag och söndag.
Ska även hoppträna någon dag i veckan för min tränare så jag får lite tips till tävlingen.

Så taggad!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har inte uppdaterat så bra på bloggen på den senaste tiden. Men jag känner att jag vill blogga när jag har lust till det, motivationen börjar kommer mer och mer men jag vill inte lägga nån press på mig själv.

Jag tänkte uppdatera er lite. Det går hur bra som helst med Molly! Jag är så nöjd med henne. Våran första tävling börjar närma sig också vilket kommer bli jätte kul, jag som inte har tävlat sedan februari.
Josse mår även bra, han har fått vila ett ganska bra tag nu för jag har fokuserat på att lära känna Molly bättre.
Jag kan inte skriva just nu hur jag kommer göra med Josse. Jag kan tyvärr inte ha två hästar i vinter för det blir för mycket för mig. Jag har funderat på att ställa honom hos sin förra ägare under vintern och sedan ta tillbaka honom. Jag vet faktiskt inte hur det blir.
Men som ni kanske vet så står Josse väldigt nära mitt hjärta så jag gör allt för honom, jag vill att han ska må bra. Jag skulle aldrig kunna sälja honom heller, han står mig så nära. <3
Men mer om det kommer i ett annat inlägg och när jag vet lite mer.

Är det bra med er? :)

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har haft Molly i ungefär 3 veckor och allt har gått jätte bra! Dock så har jag tyckt att hon har varit stark och lite tung i munnen att rida, men igår när jag bytte bett blev det så mycket bättre!
Igår så hopptränade jag hos min tränare, hon jag även köpte Molly av.
Gårdagens träning var att hoppa bana. Jag började hoppa banan ganska lågt för att värma upp både mig och Molly. Det gick jätte bra, och denna ponnyn hoppar verkligen i alla lägen! Hur nära vi än kommer på hindret hoppar hon, om man gör allt för henne gör hon allt för än själv.

Efter ett tag så höjde vi banan till 90-1 meter. Det gick riktigt bra, Molly hoppade jätte bra och vi fick en jätte bra känsla.
Min tränare sa att vi har utvecklats jätte mycket om vi tänker tillbaka på provridningen. Och det tycker jag med.
Alltså, wow vilken häst! Är så nöjd över henne! Och jag är verkligen taggad på att börja tävla med henne.

Här är en kort video, kunde tyvärr inte ha med hela videon då den blev så suddig för jag har överfört den. Men bättre än inget.
Min kompis Linn fotade även, bilder kommer senare idag, så håll utkik!

Likes

Comments