Idag är dagen jag har längtat efter så länge äntligen här!
Idag ska jag, mamma och min kompis till Stockholm.
För att kväll ska jag och min kompis nämligen se Justin Bieber! Ska bli så kul. Jag själv har älskat Justin sen många år tillbaka och detta blir andra gången jag ser honom live.

Imorgon så tar vi flyget hem på kvällen så vi har en hel dag i Stockholm imorgon, så mysigt!

Ska ni på Justins konsert ikväll? Eller ni kanske var där igår?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kör en frågestund, fråga vad ni vill så kommer svaren upp i ett inlägg i helgen!

<3

Likes

Comments

Jag saknar Josse så mycket. Direkt jag pratar om honom så får jag gråten i halsen.
Josse betydde så otroligt mycket för mig. Jag börjar inse mer och mer att jag aldrig kommer få röra han igen, kommer aldrig få sitta på hans underbara rygg och det gör mig så fruktansvärt ledsen.
Inatt vaknade jag av panik då jag drömde om att jag gick till stallet och där stod Josse. Men när jag insåg att det var en dröm så blev jag jätte ledsen.
Fy vad detta är jobbigt.. En dag hoppas jag på att kunna få träffa mitt allt igen.
Josse kommer alltid ha stört plats i mitt hjärta. <3

Världens finaste ängel.

Likes

Comments

Idag hopptränade jag för en irländsk tränare, grundaren för munsboro ponnyer. Det var väldigt intressant och lärorikt.

Vi började med några övningar och red sedan en bana. Det var inte någon höjd vi hoppade idag utan vi tränade mest tekniken. Molly kändes riktigt fin, hon var pigg och glad. Vi fick en massa beröm av irländaren, han sa att vi hade utvecklats väldigt mycket på 3 månader, alltså sedan provridningen, jätte kul att höra! Jag avslutade hoppträningen med att skritta av Molly ute i skogen med en annan tjej och ponny. Älskar verkligen att rida i skogen, så mysigt och härligt, speciellt med en kompis!

Imorgon ska jag hoppträna för honom också, det kommer säkert bli ett till lärorikt och en bra hoppträning. Imorgon kommer även pappa filma så ni får en film att titta på.

Likes

Comments

Hej på er! Uppdateringen i veckan har inte varit den bästa för att skolan har gått före, tyvärr är det så ibland.
Men nu är det äntligen helg iallafall!

Idag så ska jag hoppträna för en irländsk tränare, grundaren för munsboro ponnys. Det ska bli jätte kul och lärorikt. Han har inte sett mig och Molly sedan provridningen för ungefär 3 månader sedan, så det ska bli kul att visa att vi har utvecklats mycket tillsammans.

När jag kommer hem från hoppträningen så kommer det en tjej med ett par benskydd som jag ska prova och kanske köpa om dom passar på Molly.
Och sedan får jag se vad klockan blir och om jag hinner ska jag till Grand prix och heja på min tränare som tävlar i helgen.

Ha en jätte bra lördag!!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag stannar hemma idag från skolan då jag är sjuk. Har ont i halsen och huvudet, lika bra att bli helt frisk så förkylningen inte blir värre.
Jag får se om jag orkar hoppträna ikväll, jag får hoppas att jag blir bättre till ikväll.

Igår så köpte jag äntligen en ny mobil! Min förra iPhone 5s var sönder så jag har köpt en iPhone 6s nu. Jag är väldigt nöjd än så länge!

Jag hoppas att ni är friska idag!

Likes

Comments

Måndag: Vilodag!

Tisdag: Hoppträning för min tränare.

Onsdag: Uteritt, Molly ska skrittas och joggas, ev att hon får vila.

Torsdag: Konditionsträning, galoppintervaller på en stor äng.

Fredag: Vilodag.

Lördag; På lördag kanske jag ska hoppträna för "grundaren" för alla munsboroponnys för att han kommer till Sverige i helgen, Molly är ju en munsboro ponny.  Tror att det kan bli lärorikt och då får han se hur jag och Molly har utvecklats sedan provridningen.

Söndag: Uteritt.

Likes

Comments