Här är mirakelbebisen som föddes utan näsa – hans historia kommer att beröra dig i hela hjärtat
Att barn föds utan näsa är extremt ovanligt.

Men den här lille krabaten har gjort det – och vårdats på sjukhus sedan förlossningen för några veckor sedan.

Nu har han äntligen återvänt hem och fått träffa sina föräldrar igen.

Efter veckor på sjukhuset har den bara några veckor gamla Eli Thompson kommit hem från sjukhuset. Där har han vårdats sedan födseln den 4 mars.

Eli är nämligen inte vilken bebis som helst – han saknar näsa.

Att födas utan näsa drabbar 1 på 197 miljoner, skriver Al.com. Det medför en del komplikationer och för att ha råd med sjukhuskostnaderna har den amerikanska familjen startat en insamling på Gofundme.

Men trots den omskakande förlossningen, där mamma Brandi Thompson var den första att upptäcka avsaknaden av näsa, har Eli nu återhämtat sig.

Nu har han återvänt hem till mamma Brandi och pappa Troy.
Och visst älskar man den söta krabaten? Tänk att han gått igenom så mycket, och ändå ser så glad och pigg ut. Några som är minst lika glada är föräldrarna.

– Han är perfekt. Helt perfekt. Precis som han är, säger mamma Brandi.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mina underbara läsare!
Nu är jag äntligen hemma och har precis hämtat mino hos Sara. Har haft en riktigt effektiv dag i skolan. Vi skulle ha påsktema och vi fick göra vad vi ville med det skulle handla om påsk. Så roligt men ändå lite svårt. Men det blev ändå bra till slut. Nu ska Jag börja plugga lite matte, så tråkigt men måste. Vi fick även en liten vinst och det var schampoo super bra!
Puss & kram
Här kommer lite bilder från dagens:)

Likes

Comments

Pietro Boselli, 26, är något av en supermänniska. Han upptäcktes vid sex års ålder av Giorgio Armani och har sedan arbetat som modell för de stora modehusen. Han älskar att träna och har också doktorerat inom mekaniskt ingenjörskap, skriver Daily Mail.

Och att nördarna är de nya rockstjärnorna bevisade Pietro Boselli, som ursprungligen kommer från Italien, när han under arbetade som lärare vid University College i London.

En elev som under lektionen googlade Bosellis namn lade upp den här bilden.

Pietro sIutade på skolan 2014, enligt Daily Mail.

I dag verkar det som att Pietro Bosanelli främst ägnar sig åt modellande och träning. Men han är säkerligen djupt saknad som mattelärare.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i soffan och bloggar lite, medans Mino sover snart blir det och ta en lång runda så han får rasta av sig lite.
Igår när vi var hos grannarna Anton och Sara så lekte han jätte mycket med deras hund Tejja, och den är dubbelt så stor om man jämför med Mino. Men min kille han är så modig och kaxig så han vågar allt, mammas ögonsten. När Mino har vaknat och gått sin runda så ska jag städa lite och börja på
Maten innan min sambo kommer hem.
Ni får ha en underbar dag puss på er😘

Likes

Comments

17 galet realistiska tatueringar som kommer få dig att tvivla på din syn
Du vet att du blir tatuerad av en bra artist när du inte kan avgöra om resultatet är en tatuering eller ett fotografi. De här samlade gaddarna har en sak gemensamt – de är läskigt realistiska och välgjorda.

Likes

Comments

Godmorgon alla läsare
Just nu sitter jag och kollar på nyheterna i soffan, med mino i min famn. Min sambo har gått till jobb och det snöar ute så tråkigt gillar inte alls snö, men det gör mino så det blir leka ute med han senare idag.
Ikväll ska jag och min sambo gå till grannarna och kolla på gladiatorerna ska bli så kul, alltid lika kul och träffa Sara och Anton. Ville bara tillägga att jag fick hem mitt material igår och gjorde mina naglar, dem blev inte så långa tyvärr, men när dem
Har växt så ska jag ha lite längre längd. Nu ska jag forsätter min morgon i soffan med en chai latte i handen. Ha en underbar morgon ( kommer fler bilder senare)
Puss & kram

Likes

Comments

Åhh vill köpa nytt smink, tycker det är så roligt och sminka, tänk om man hade kunnat ha ett helt rum med make up och garderober med skor och kläder.
När jag flyttar ner till Malmö igen så blir det ny lägenhet och ska fixa ett rum med make up bord och garderob med kläder och skohylla. Längtar tills vi flyttar till Malmö igen. Dock är det ett tag till (3 år)
Nu sitter jag och min sambo och kollar på familjen annorlunda här ska vi sitta tills vi ska lägga oss
Puss & kram

Likes

Comments

Hej alla kära läsare, nu tycker jag att jag har varit lite inaktiv i ett par dagar men detta på grund av att jag har haft väldigt fullt upp med vardags sysslorna.
Men nu är jag tillbaka! 😄

Den här blogginlägget kommer att handla om elektronik och framför allt mobiltelefoner. Igår så var sambon på utbildning som Samsung hade anordnat för sin nya telefon Samsung S6 & S6 Edge. Jag bad honom självklart att ta lite bilder för att jag ville se men även för att dela med mig till er.

Själv så har jag alltid varit Apple fantast men blev lite småkär i S6 Edge telefonen. Vad tycker du?

Puss och kram! 😊

Likes

Comments

Hej mina fina läsare!

Idag har jag haft fullt upp och har verkligen inte haft tid att blogga. Återigen var jag otroligt trött när jag kom hem från skolan så jag somnade på soffan direkt. Detta eftersom att jag får så dålig sömn på natten för att jag behöver vakna för att ta ut Mino och somna om men snart så blir lilla Mino äldre och man kanske kan återgå till en djup och god sömn, hoppas jag i alla fall 😞
Här kommer lite bilder på inredning sjukt snyggt!!
Puss & kram

Likes

Comments


Just nu så ligger jag och mino i sängen och vilar, och min sambo sitter och pluggar för tenta, som vanligt 😊idag blir det en lugn dag. kanske kommer fler bilder sen ha en bra dag
Puss

Likes

Comments