Header

Jaaa!! Ny kamera!! Är så glad!! Denna tar så otroligt fina bilder och har sånt grymt fokus, är verkligen jätte glad över min nya bebis, nu kan jag äntligen lägga ut grymma bilder med grym kvalité och dessutom ha bättre kvalité på mina videos!! Och något som är så jäkla underbart är att jag kan föra över bilderna från kameran direkt till mobilen, hur bra är inte det?? (tack min älsklingsfar<3)

Ligger i soffan nu, har varit i stan, kommit hem, städat och nu sitter jag här och trixar lite med nya kameran. Idag skall jag och mamma sitta barnvakt åt min systers son, ska bli jätte mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hjärtan, ligger i soffan hemma hos mig med min bästa kille. Han har somnat och jag tänkte göra detta inlägget innan jag oxå tar en liten nap hihi. Är jätte trött, även om jag sov så sjukt mycket igår när jag kom hem, vaknade dessutom sent idag, konstigt (?)

Idag har jag haft endast en lektion där vi hade redovisning om olika religoner, då jag inte är intresserad av religion så tyckte jag det var tråkigt. Men det gick jätte bra iallafall och det är det som räknas. Efter skolan åkte jag och Albin hem och påväg hem passade vi på att köpa massa gott som vi ska ha till vårt traditonella fredagsmys <3

Likes

Comments

Hejsan, sitter på bussen påväg hem från stan. Jag och Hanna åkte till Hvitfeldska för att kolla på en modevisning. Det var trevligt de. Åkte därefter in till stan med Hanna och några andra och strosa runt i affärer. Är helt slut nu och det ska bli skönt att komma hem. Förmodligen kommer Albin till mig sen, men vi får se <3

Likes

Comments