Header

Torsdag 13 Juli 

Hej bloggen! har haft fullt upp idag..:( Vaknade väldigt tidigt pga av att jag skulle övningsköra med Mamma. Vi åkte hemifrån runt 10 -tiden ungefär och övningskörde i kanske 1 och en halv timme. Det är första gången jag övningskör också, men det gick hur bra som helst. Jag lärde mig hantera växeln, kopplingen osv...väldigt snabbt. Fick inte ett ända kärring stopp heller, duktiga jag!

Efter vi vart klara åkte vi till havet och sola/käkade glass och efter det åkte vi bara hem igen. Ligger i min säng nu med migrän typ, mitt huvud bokstavligen sprängs när som helst, usch. Skall poppa popcorn och sätta på en film hade jag tänkt nu. Skulle egentligen åkt till Gymmet idag, men mitt huvud säger nej haha...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vem är du?: För dig som är ny här /Jag är Nicole, 17 år gammal från Gbg. Trevligt o råkas och varmt välkommen ;)

Beskriv din blogg med 3 ord: Foto, Tonårsliv, livsstils/mode-blogg (hehe mer än 3 ord)

Varför borde vi läsa din blogg?: Ni borde läsa min blogg för att jag delar med mig av min vardag, min VERKLIGA vardag (försöker inte lura er med en "vardag" jag inte har) Berättar gärna om jag är glad eller ledsen och är alltid 100% ärlig om det. Jag försöker lägga upp så mycket bilder så möijligt. Mitt största intresse är mode och skönhet, men på senaste tid har det tyvärr blivit för lite utav det. Men i fortsättningen vill jag mer än gärna dela med mig mer utav skönhetstips och modetips och även många outfit-bilder som jag tidigare i år älskade att dela med mig av. Om ni vill följa mig och mitt lilla tonårsliv lite mer, så kan ni mer än gärna kolla in min Youtubekanal också som jag startade för 2 månader sedan :) där Vloggar jag en del, visar mina vardagliga outfits, sminkar mig med er osv osv.

Some A&Q / my blog

Varför gillar du att blogga?: Jag gillar att blogga därför att jag tycker det är väldigt skönt att skriva av mig och ta fina bilder. Jag har stort intresse för bloggar och kollar mer än gärna andras bloggar. Jag är den personen som inspireras väldigt lätt av andra människor och det är väll också på så sätt jag funnit de stora intresset av att blogga och starta en YT-kanal själv.

Några tips till någon som vill starta en blogg?: Var 100% ärlig i de du gör, var dig själv ALLTID, ta så mycket bilder så möjligt. Det behöver inte vara världens finaste utsikt för att det ska behöva bli en bra bild, tänk mycket på fokuset i bilderna så lovar jag att du kommer hitta ditt egna sätt att ta härliga och fina bilder på! Lägg hellre upp mycket bilder istället för mycket text! Försök verkligen förmedla syftet med din blogg. Är det en modeblogg endast, ja men ta mycket outfit-bilder då, länka snygga kläder, tipsa några snygga skor yada yada...är det en matblogg ja men då får du gå steget längre och kanske dela med dig av olika recept, m.m. och snygga matbilder såklart! ;)

Mitt sista och viktigaste tips: SLUTA inte bara för att människor skrattar åt dig, våga visa vem du är och gå in för det DU vill göra, annars kommer du ångra dig. Var inte rädd för att skämma ut dig, vill du göra något så gör du de, men om du bara ska tycka det är pinsamt så är det ingen ide att ens börja :) Tycker alltid att man ska lyssna på sig själv istället för att lyssna på andra, så yes that´s it! Simple!

Likes

Comments

Bjuder på tre bilder från middagen idag, en bild säger mer än 1000 ord som man brukar säga ;)

Hej era små guldkorn! Haha. Mår ni bra idag? Bäst för er. Skoja okej. Jag mår bra iallafall, mätt som fan men jag mår bra. Ligger ute i vardagsrummet och ville bara uppdatera er lite. Söndag idag, inte gjort så jättemycket, sagt hejdå till Abbi-bae, åkt ner med mamma till Thaien här nere och käkat thai som jag hatar? Dock beställde jag bara in ris utan sås och vårrullar, vilket var helt OK. Därefter gick vi och handla lite mat och sen gjort Tacos, super gott som vanligt. Vill försöka spela in en video ikväll, har lite olika videoideer men kan inte bestämma mig för vilken jag skall göra. Men de löser jag nog! Ska kolla lite Youtube nu och mysa med Fluffy. Vi höres

Likes

Comments

Tankar kring hur jag ska göra med YT//

YES! ännu en till vlogg uppe, känner mig alltid lika glad och peppad på och göra mer varje gång jag gjort klart en video <3 tycker detta är så kul, även fast jag kanske inte är Therese Lindgren direkt haha. Men för mig spelar det ingen roll så länge jag får göra de jag alltid vart sugen på att göra! Hoppas ni gillar denna vloggen! skall göra någon slags schema snart där det kommer stå när jag ska lägga upp videos, hade tänkt kanske två gånger i veckan till att börja med. Men vill försöka lösa två dagar i veckan och samma tid på båda dagarna, nu är det ju bara huller om buller och jag lägger upp lite när jag vill, så därför vill jag börja med en bra rutin istället så det inte blir stressigt för mig <3

Likes

Comments

YouTube
Nicole Q. Ramirez

Instagram@nicolequinonez