Klockan är just nu 02.48 och jag kan inte sova för huvudet snurrar så mycket. Är det bara min hjärna som vägrar stänga av när det blir kväll? Jag kan ligga och sitta i taket med 100 tankar på samma gång utan att faktiskt komma på en enda vettig sak. För det mesta är det inte ens något vettigt, utan det är mer hur man skulle kunna hjälpa människor som far illa, olika välgörenhetsprojekt, varför människor ser så annorlunda ut, varför folk röstar på Trump, varför mitt ena knä gör ont och sen en lista på typ 100 saker jag borde göra.

Jag har medicin som ska göra att jag ska slappna av och kunna sova. Jag har även insomningstablett, sömntabletter, tabletter mot ångest bland annat och ingenting funkar. Ja jag blir ju trött, men det är typ som att hjärnan envisas med att vara uppe och jobbar emot medicinerna. Det enda som fått mig att sova är tramadol, men det funkar inte att ta tramadol varenda kväll, dag in och dag ut. Jag vill egentligen inte ta mediciner överhuvudtaget för att sova och till 99% så gör jag det inte så egentligen får jag nog skylla mig själv.

Så, jag tänkte jag börjar på en blogg, det kanske finns någon där ute som förstår om inte så kanske bloggen blir så tråkig så den får någon annan att sova haha, nej men min psykolog sa det kan vara bra att skriva av sig, hon menade kanske inte till folk att läsa men hur stor är risken att någon faktiskt skulle orka läsa en hel text, Ganska liten. 

Men man ska inte gnälla, det finns ju trots allt hjälp att få. 🎇


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments