Header

Hej på er!
Nu är min andra video ute på youtube!! Iiiiih😁
Hoppas ni tittar, jag kommer att lägga ner mer tid på att fixa videos nu så kommer nog inte att vara lika aktiv här på bloggen! Men men de märker vi!

Youtube: Nicolebarwich

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra, det gör jag iallafall! :)
Idag har jag laddat upp min första video på youtube, jag har haft youtube innan men det gick inte alls som planerat tyvärr! Men nu tänker jag försöka en gång till!
Hoppas ni vill prenumerera och följa mig där också!

Likes

Comments

Hej på er! Detta är resultatet på mitt hår efter 13 dagar med Sugarbearhair!
Bilden jag tog först så var mitt hår platt och så har jag tagit en bild NU NU och alltså det funkar ju!!
Nu har jag mitt normala lockiga hår och det är längre!!
Bilderna är ju inte exakt tagna lika dant men jag kan se resultat iallafall! 😁

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!
Sorry för dålig uppdatering men jag har vart väldigt dålig i flera dagar, är fortfarande inte fullt frisk. Plus att vi packade i helgen inför.... VEMDALEN! Yeey! Så nu är vi på Vemdalen, vi åkte hit i söndags och ska vara här tills söndag. Under denna veckan så kanske det inte blir så jätte mycket bloggande då man är ute hela dagarna och åker slalom.
Jag har aldrig ens stått på skidor i hela mitt liv vad jag kan minnas så jag har gått på skidskola 1 timme på morgonen, men alltså det är så kul och jag har lärt mig så mycket på bara 2 dagar!

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas att ni mår 1000 gånger bättre än va jag gör, då jag har blivit sjuk:(.. Idag har jag vart hemma från skolan då jag kände att jag inte skulle klara av skoldagen. Men men nu ligger jag i sängen och äter lite Kiwi o dricker C-vitamin!
Jag har inte alls så mycket att säga mer i detta inlägget tyvärr.. ni får ha det så bra så syns vi imorgon!

Likes

Comments

Hej på er!
Alltså USCH USCH USCH.. jag mår så himla dåligt idag.. jag har så ont i näsan? Bihålorna typ och i huvudet, är seg i hela kroppen och har ont i ryggen! Kan man ha det värre än såhär?!
För övrigt så mår jag jätte bra och är super taggad inför sportlovet! Kommer berätta mer om vad jag ska göra i ett annat inlägg.
Igår var en väldigt jobbig dag också, jag hade så himla mycket värk i min rygg så jag låg i sängen hela dagen o åt en massa alvedon bara! För er som inte vet så har jag en lindrig skolios.
(Skolios: Ryggraden är förskjuten/sne) vilket kan ge mig en väldigt enorm smärta i ryggen/nacken ibland.

Likes

Comments