Header

Likes

Comments

​Hej på er! Idag hade jag tänkt dela med mig till er några av mina bucketlist 2017, Jag har 40st så jag kommer inte att ta med alla. Någon kommer säkert tycka att vissa punkter inte tillhör en bucketlist men detta är saker som JAG vill göra.

1: Spara pengar.   12: Överraska Anton.  

 2: Få ett jobb.       13: Bli mer modemedveten. 

3: Köpa en ny systemkamera.  14: Unna mig en massage. .

 4: Ta körkort.                            15: Äta mer frukt & Grönt.    

5: Få långt hår. Haha!                16: Flytta hemifrån med Anton. 

6: Åka utomlands med Anton.     17: Hålla rummet/hemmet städat,

 7: Få en vältränad kropp.          18: Se en solnedgång.

8: Bli en bra bloggare.                19: Bada ute naken i en sjö med Anton.

 9: Bli självsäker.                          20: Gå på en Justin Bieber konsert.

10: Träna mycket.                         21: Träna min rygg.

11: Sluta äta onyttigt.                     22: Köpa ett nytt skrivbord.

Likes

Comments

Alltså omg min peruk kom idag!
Har väntat på den i c 2 veckor. Älskar den!
Känns väldigt annorlunda att gå runt med en peruk då man känner den hela tiden. Men jaja det är bara att gå med den så mycket man bara orkar så att man vänjer sig.
Håret är mer åt det lila hållet (tänker på ego picen längre ner) än vad det ser ut på bilden då effekten gör så att håret blir mer åt det gråa.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag vart hemma från skolan då jag hade jätte ont i ryggen. Men nu känns de lite bättre men har fortfarande ont. Idag gick jag till pappa en sväng och fastnade där ganska länge haha! Märkte att dom hade VR glasögon så var ju tvungen att testa några spel med dom.
Nu väntar vi på mat och turas om med spelen.
Det är verkligen skit roligt, trodde inte att det skulle vara så verkligt haha! 😃

Likes

Comments

Heeej på er!
Igår kväll så tränade jag i 1 timme och det gick väldigt bra, skulle kunnat träna längre faktiskt men de är så svårt att komma på olika övningar nät man tränar hemma. Nu är klockan 20:00 och jag ska ta o träna om 30 min. Jag håller på att testa några tränings tabletter just nu som ska ge mig mer energi tror jag och gör så att jag istället för 10 armhävningar så orkar 20.. Ja ni förstår haha!
Igår tränade jag mage, Ben/Rumpa och armar vilket jag ska ta o göra idag med!

💋

Likes

Comments

Hej på er! Ännu en dag har gått i det nya året. Idag har jag haft fullt upp hela tiden känns det som. Jag vaknade åt frukost sedan la jag in tvätt, Efter det tränade jag och nu har jag hängt tvätt. Allt detta har jag gjort på 4 - 5 timmar ungefär. Träningen var riktigt jobbig idag, på slutet bränner det och man vill spy hahah! Det som hjälper mig med att ta tag i träningen istället för att Äsch jag tränar imorgon istället... Det är att följa folk som tränar osv på t.e.x instagram. Det hjälper mig väldigt mycket, om jag inte har något att titta på eller ingen bild på ett mål ditt jag vill komma blir det väldigt svårt. Och när man väl bestämmer sig för att träna då får du också sluta äta skit mat och snacks! I början tyckte jag att det var lite svårt att undvika den goda chips påsen som låg så fint bredvid sängen.. Men jag lyckades. Och nu är jag knappt sugen på söt saker. Jag vill hellre ha en upp skuren apelsin att äta till filmen.

Mitt mål med träningen är inte att jag ska vara värsta vältränad, utan jag vill ha en snygg fast rumpa och abs, fina armar och ben. Då är jag nöjd. Vem vill inte ha en snygg kropp på sommarn lixom ;))))

Likes

Comments

Höörni people!

Jag har beställt en *****. Den saken kommer fram om typ 1 - 2 veckor tror jag. ******* skickas från USA elr något sånt så det tar ju tid. Men gud vad jag längtar, kan knappt vänta! Det är min käraste pojkvän som jag får tacka då han faktiskt köpte den till mig. Love You <3 Vill skriva till er vad det är jag har beställt! Men det blir roligare när det kommit fram.


Igår var jag på Gustavsvik äventyrs bad som heter Lost city. Det var helt okej, hade väldigt kul. Åkte dit med Anton och hans grabbar. Det tog ungefär två timmar att åka dit och sen två timmar hem. Fick väldigt ont i huvudet på hemvägen så jag la mig direkt och försökte sova när vi kom hem. Därför kom det inte upp något inlägg igår. På måndag börjar skolan igen.. Jag har vart så himla säker på att jag började på onsdag, men nejdå så var det tyvärr inte!

Likes

Comments

Hej på er Finisar! Idag vaknade jag åt frukost o sedan tränade jag! 💪 Efter det duschade jag o sedan sminkade mig o nu är jag hemma hos pappa o leker med min lilla syster Andrea.
Imorgon verkar det som att det blir Örebros badet med pojkvännen o hans grabbar.

Likes

Comments

Hej på er! Nu har snön kommit tillbaks och jag vet inte om jag vill ha den här elr inte? Jag älskar sommaren och vill ha sommar året runt hela tiden!
Men det är något med snön som gör mig lugn typ.? Haha vet inte hur jag ska förklara vad jag menar med det.. men det är så fint ute lixom, de är så vit o lugnt.
Vaknade idag vid 9 - 10, åt frukost o gick sedan hem till mamma. Nu är klockan 13:00 o jag väntar på mat.
Jag har ingen aning vad denna dagen har att erbjuda men det märker jag!

💋

Likes

Comments