Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gooooodmorgon!!
Igår kväll beställde jag "hair Jezz" nu ska mitt hår börja växa! Läste mycket om vad kunder tyckt om produkten osv och alltså ALLA var så sjukt nöjda, de skrev att håret växer!! Så nu väntar jag bara på att det ska komma fram så att jag kan börja använda det!
Någon av er som testat detta?

Likes

Comments

Igår fyllde jag alltså 19 år!! Herregud vad tiden gå snabbt! Kan fortfarande komma ihåg känslan när man slutade 6:an och skulle börja högstadiet, man kände sig så stor att börja i 7an! Haha så himla kul!! Men åren gick och nu är jag 19. Min födelsedag gick ungefär till såhär:

Först så vaknade jag på morgonen av att Antons föräldrar kom in och sjöng "Jag mår hon leva" haha så himla söta! Efter det ringde jag två samtal, ett till sjukhuset och sedan till ungdomsmottagningen. Under helgen har jag haft väldigt ont i magen, från spiralen jag satte in i Januari så jag var lite orolig.

Fick en tid klockan 15:00 samma dag på UMO där hon tittade snabbt på spiralen så att den satt bra typ, svaret var ganska roligt då jag vart rädd hela helgen. Jag hade alltså haft en stark mens verk.. haha! Pinsamt eller..?! Jaja efter det åkte jag hem till mamma, där åt vi en super god maträtt som innehöll Bakpotatis, Lax, Majskolvar (Grillade typ) och sen lite grönsaker bredvid MUUUUMMMSSS!!! Sedan kom mormor och morfar, vi fikade lite oså som man brukar göra när någon fyller år. Jag kunde tyvärr inte fira hemma hos pappa då dom är sjuka och jag vill helst inte bli smittad! I födelsedags present så önskade jag mig pengar, så har inte direkt några presenter att visa upp här på bloggen. Men jag fick en jätte fin väska och tröja av mamma också. Gissa vad jag ska ha pengarna till da ;))))) Det får ni reda på i ett annat inlägg!

Puss

Likes

Comments

Idag har det vart en helt okej dag!
Vädret har vart bra osv.. i helgen har det inte hänt så mycket faktiskt, har mest suttit inne och inte gjort något alls på grund av en anledning som jag inte tänker ta upp här på bloggen. Veckans planer är att stor städa rummet, träna mycket typ! Men imorgon den 24 april är det en speciell dag!! JAG FYLLER ÅR!! Gud vad jag längtat haha, är som ett litet barn fortfarande när det gäller sånt här! Nu ska jag fortsätta att äta min mat och kolla på Tv så får ni ha en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni haft en skön morgon och vaknade super pigga och glada! De gjorde inte jag.. Jag var så trött idag på morgonen så de sjukt.. Mina ögon orkade inte hålla sig öppna, då gjorde det ont! Men men detta inlägg ska inte handla om hur jag vaknade idag utan mer om "Drömmen". Jag gissar på att ni tänker att jag har drömt något och ska nu berätta för er vad jag har drömt. Men nej nej utan drömmen är ..... Lång hår! Alltså jaaa! Jag vill verkligen få tillbaka mitt långa hår som jag hade innan jag klippte mig! Med lång hår kan man göra så många olika snygga frisyrer, enligt mig så ser man tusen gånger bättre ut i långt hår! Vissa passar kanske inte alls i långt hår men de jag menar är när man vaknar ser man hyfsat snygg ut, efter duschen olala säger jag bara med långt blött hår! När man badar ute och får håret i en snygg backslick!! Är så taggad inför mitt köp som förhoppningsvis ska få mitt hår att växa nu i sommar! Vad tycker ni? Gillar ni mer kort hår eller mer som mig?

Likes

Comments