Hej alla, länge sen sist okej närmare 2 månader som jag tog paus från denna värld. Mycket har hänt på denna tid nu borde jag vara i side men som sagt det blev inte av. ( de sa upp mig förre jag ens hade börja jobba) Jag stannade kvar och jobbar kvar hos Burger King. Men nu är jag tbx och igång igen både med mitt liv och med bloggen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Det får oförväntat bra med dygnsrytm byte hela tiden. Inatt jobbade jag nattshift och nu åker jag på jobb om bara några minuter .. Det borde vara olagligt att ha det så. Nästa vecka jobbar jag bara dagshift så det är en massa byten på när man sover. Vet inte alltid hur jag klarar det. Jag kan lungt säga det finns inte en kaffe i mitt liv. Eftersom jag hatar kaffe. Vad mera jo jag vet min destination som jag kommer jobba vid i sommar är side cant wait!!

Likes

Comments

Idag på FaceBook såg jag en hemsk artikel om att en delfinunge död pga. att folk ville ta selfies med den. Så galet hemskt och jag förstår inte hur människor tänker?

Likes

Comments

Det absolut mest trista med att resa.... är att när väl jag kan åka utomlands så kan INGEN av mina vänner följa med. För det första så har jag jättesvårt att boka saker långt i förväg och för det andra så är det alltid udda tider, månader och datum som jag kan åka iväg och ingen av mina vänner eftersom att de jobbar och går i skola och har sig och endast kan åka under vanliga semestertider.

Likes

Comments

Hej , nu är jag igång igen har idag varit med faster till Ikea. Sov inte så värst idag morse så jag sov nu fast det. Vad annat jo en vän från England är med i the voice kolla klippet under han sjunger sjukt bra ❤️

Likes

Comments

Hejsan nu har jag kommit tillbaka från Karis klippt håret 15cm. Fick hem två paket idag ett med mina nya Nike air Max i som syns i bilden ovan så sjukt nöjd och ett par flip-flops från Victoria secret. Vad mera jo jag borde lägga mig och sova några timmar nu förren jag åker på jobb inatt. Så vi hörs senare

Likes

Comments

Hej på er! Idag blev det väldigt sent för mig. För många är det kanske inga konstigheter att lägga sig såhär sent men jag brukar faktiskt somna redan vid halv tolv när jag jobbar morgon men nu är det nämligen så att jag måste hållas vaken har natt shift framöver. så detta är stor skillnad haha. Jag är iallafalla soso glad över att denna dagen

Likes

Comments

Vet inte hur det går för er men när jag skrollar genom instagram hittar jag alltid något jag blir inspirerad av och slutar med att jag tar Screenshot. Som i sin tur leder till att typ min kamerarulle på mobilen svämmar över. Detta är en av orsakerna jag inte går in på weheartit mera. Bilderna ovan är bara för några minuter sen screenshotade fina att kolla på eller hur?

Likes

Comments

Ääähh börjar få panik vet inte vad jag ska göra med mitt hår.. Skulle behöva beställa frissa tid men just nu lutar det åt något som på bilden nedan. Att jag skulle ta bort 10cm och forma det och laga topparna ljusare.Tar gärna emot tips..

Likes

Comments