Idag är det 85 dagar kvar till studenten, 85 dagar kvar av min gymnasietid. Och 85 dagar kvar att hinna med allt innan studenten. Tro mig, det är mycket kvar att göra. Som tur är slipper jag i alla fall stressa för att hitta en studentklänning, då jag fick hem den i brevlådan förra veckan.

Imorgon har jag studiedag och ska då åka till Stockholm för att filma en del till mitt gymnasiearbete. Och efter det så ska jag åka till Bollnäs för att träffa en efterlängtad kompis. 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag trodde jag att jag skulle vakna med soligt och fint väder men möttes istället utav kyla och snö... inte riktigt vad jag förväntade mig, men det var bara att ta på sig vantarna och mössan och gå ut.

Idag har jag varit på lite ärenden i Uppsala och sedan Gävle. Efter det var jag bland annat och testade balklänningar, men det kan jag ta i ett annat inlägg.

Jag tror att vissa missförstod mig i förra inlägget när jag skrev att jag var lite tveksam på mina val efter gymnasiet. Därför tänkte jag reda ut det direkt. Jag vill fortfarande hålla på inom film/tv, det jag är osäker på är om jag vill börja studera i höst/vår eller om jag vill börja praktisera. Jag har sökt några praktikplatser men utan större lycka. Har ni några tips så hör av er.


Likes

Comments

Nu ger jag bloggandet en ny chans och börjar därför med att skriva lite om vad som händer i mitt liv just nu .

Som många vet, studerar jag nu sista året på gymnasiet och detta betyder såklart att det är mycket som händer och många tankar som snurrar runt i huvudet. Jag har just nu fullt upp med olika projekt och produktioner och samtidigt tankar på student och bal. Såklart tänker jag även på vad jag ska göra efter gymnasiet, har känt mig säker på mina val men nu när det närmar sig så blir jag lite tveksam. Förhoppningsvis så ordnar sig allt.

En liten film jag slängde ihop idag: https://www.youtube.com/watch?v=guRipld9UaY

Likes

Comments