Header
View tracker

Hallå där. Blir ett snabbt inlägg här, var ett tag sen jag skrev här nu men har hänt väldigt mycket sen sist så nu har jag tänkt att ta tag i det lite igen.

Idag har farmor och farfar varit här och ätit lunch, det var trevligt. ikväll ska jag umgås med Louise, fest, bowling och tacos står på schemat. Så det kommer bli en riktigt bra lördagskväll.  Nu ska jag först ta och baka lite muffins. Hoppas ni får en bra kväll!
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er. i fredags blev jag färdigutbildad undersköterska, så skönt att äntligen ha klarat av den utbildningen. Nu ska jag bara satsa på att jobba så får vi se vad framtiden har att bjuda på. När jag kom hem ifrån jobbet i fredags så fick jag blommor och tårta av Victor, världens finaste kille.

Annars då? Jag har jobbat hela helgen så har inte hänt mycket för min del. Jag slutar 16 idag och jag har inga planer för kvällen, blir nog bara att ordna lite här hemma och ta det lugnt. Hoppas ni har haft en bra helg.
Kram

Likes

Comments

View tracker

Häromdagen var vi och hämtade den här söta lilla kissen. Så nu är han våran, vilket vi är jätte glada för. Han är ju så söt så man nästan dör, eller hur?

Likes

Comments

Hallå, lillördag idag och bara två dagar kvar till helg. Jag har jobbat det mesta av den här dagen och efter jobbet gick jag hem till Sarah och pratade ikapp om livet. Resten av kvällen kommer spenderas med plugg och framför någon film. Hoppas ni får en bra kväll.
Kram

Likes

Comments

Hej. Det ni ser på bilden är också det jag spenderat all tid med sedan jag vaknade. På fredag nästa vecka är jag färdigutbildad undersköterska, vilket innebär inget mer plugg på väldigt länge iallafall. Nu ska jag springa iväg till jobbet och jobba hela kvällen. Så vi hörs imorgon, ha det så bra.
Kram

Likes

Comments

Hallå där! Sitter just nu och myser framför en film lite innan läggdags. Varit ledig idag, vilket varit väldigt behövligt. Det har varit en lugn dag framför skolböckerna och sedan åkte jag även en sväng till Skövde med mamma och införskaffade mig en ny mobil så nu har jag blivit Samsungägare för första gången i mitt liv och det känns faktiskt väldigt bra. Hoppas ni har det bra!
Kram

Likes

Comments

Hallu. Här händer det inte mycket just nu förutom att jag jobbar massor och pluggar varje ledig stund jag har. Om tre veckor tar jag examen och då är det slut på pluggandet (på ett bra tag i alla fall). Så det ska bli väldigt skönt! Dessutom så är det bara gamla och tråkiga bilder ni får nu till en början eftersom min mobil är jätte trasig och ska in på lagning imorgon, så ni får stå ut med det lite.

Nu ska jag sätta mig ner med skolböckerna och försöka få lite gjort innan det är dags att jobba hela kvällen. Hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen.
​Kram

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag har bloggat mycket under åren, men de senaste åren har det gått väldigt trögt trots att jag hela tiden haft en blogg så nu har jag tagit bort alla inlägg och tänkt att börja om helt på nytt. Jag hoppas verkligen det går bättre den här gången men det tror jag att det kommer göra.

Om en liten stund så ska vi iväg till mina föräldrar för att fira brorsan som fyllde år i veckan. Där bjuds det på pizza och trevligheter. Annars så spenderas nog bara kvällen framför någon film och lite gott. Precis som en fredagskväll ska se ut!
Kram


Likes

Comments