Header

Godkväll. Då jag fortfarande är sjuk och även stannat hemma från jobbet idag så har det varit en väldigt lugn dag. inte gjort mer än att åka en liten sväng till affären och lagat mat. Just nu myser jag i soffan med familjen framför criminal minds. Hoppas jag är piggare imorgon dock för då bär det av till Jönköping en sväng för lite shopping, haft ett sånt stort shoppingsug i några dagar nu så hade tänkt försöka stilla det suget lite. Hoppas ni mår bra och lyckas hålla er friska!
Kram!

Likes

Comments

För ett tag sedan gjorde jag denna goda pajen. Gillar ni nutella precis som jag så kommer ni inte bli besvikna efter att ha testat den här. Receptet hittar ni HÄR!

Likes

Comments

- Varje gång jag blir nervös så biter jag så mycket på naglarna så att jag nästan inte har några kvar.
- Jag är livrädd för spindlar. Ser jag en spindel så har det förstört hela min dag och jag går runt
​och tänker på spindlar resten av dagen.
- Jag har rökt sen jag var 14 år.
- Jag äger en katt vid namn Oreo.
- Min högsta dröm är att kunna starta ett eget bageri.
- Jag är världens största nutellafreak.

Likes

Comments

Godkväll. Jag har jobbat hela dagen och sen så har jag bara sova då jag börjar bli väldigt sjuk. Inte kul alls och jag som jobbar hela helgen, men vi får hoppas på att jag mår lite bättre när jag vaknar imorgon så att jag orkar med jobbet.

Just nu ligger jag och kollar på fångarna på fortet och här ska jag fortsätta ligga resten av kvällen och försöka kurera mig. Tycker denna bilden passar väldigt bra in på hur jag känner just nu. Visst är det så man känner man när man är sjuk?
Kram!

Likes

Comments

I brist på annat så ställde jag mig och gjorde en tigerkaka idag. För er som inte redan vet det så är bakning ett av mina största intressen och min största passion så ni kommer få se mycket av det jag bakar.
För att göra denna goda tigerkakan använde jag mig av receptet på arla.se.

Likes

Comments

Hallå.  Idag är det torsdag och jag är ledig ifrån jobbet, en bra dag att ta tag i bloggandet på tycker jag.

Jag är precis hemkommen ifrån solariumet och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen. Kanske ta och baka något? Vi får helt enkelt se vad jag hittar på. Jag får ta vara på den här lediga dagen då jag jobbar fredag-måndag, kämpigt men som tur är så går dagarna fort. Vi hörs.
Kram! 

Likes

Comments