Sent är väl bärtgre än aldrig va? Haha...

Nä men för att vara lite seriösa nu så började jag med mitt rum igår och fortsatte idag. Än så länge har jag hunnit o bära ut alla möbler från rummet och grundmålat vitt ett lager. Men vad är det jag vill ha för stil på mitt tum egentligen? Jo, vitt kommer det absolut inte vara utan det är bara en grund för sen kommer jag att måla..... Svart. Japp heelt svart och jag tror jag kommer bli sååå nöjd! Det är så olika från person till person så min fråga till er idag är hur vill ni ha erat rum? Mörkt o lite ”coolt” eller vitt, ljust och ”cleant”?? Jag är mer åt det mörka hållet. Samma gäller det att det blir mörkt ute snabbt nu, jag älskar att det är mörkt ute mycket men dom flesta hatar det.. Hehe ja, jag är udda. Mitt projekt med rummet kommer bli fem inlägg här på bloggen så ni kan följa en del. Så att det är ”#1” beror på att det är första delen av fem. I projektet har jag faktist inte varit själv heller, haft min bästa kompis som hjälp. Hon har varot guldvärd verkligen.!


Imorgon börjar dagen med att jag och min kompis kommer att käka frukost eller brunch tillsammans och sen kommer vi fortsätta med mitt rum. Mot kvällen ska vi se till o bah ha det chill o mysigt, med lite gott och en bra serie på datorn. Men det är imorgon det! Så att ha de toppen så hörs vi!


(Har inga bra bilder från idag men det kommer det finnas imorgon LOVAR)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Men jaaa!

Äntligen har marken blivit vit, är det bara jag som älskar den känslan? När man vaknar på morgonen och tittar ut genom fönstret o marken är vit. Yes! Hur är det hos dig? Har ni fått snö än? Sen är det bara och hålla tummarna för att snön inte smälter bort nu lika fort som den kom! Jaja nog snackat om snön!

Det har varit mycket lek ute i snön med min Pumi idag, lika glad över snön är han. Jag käkade frukost med min kompis och sen har hon varit här sen dess. Vi kommer avsluta kvällen med tacos, mums! Får se om det blir så att hon kanske stannar över natten också vem vet?🙂 Haha... Och kan bli så att jag sätter igång med att göra om en hel del i mitt rum imorgon? Kanske blrjar redan ikväll? Nä men nu måste jag sätta igång med maten så vi hörs, ha de gött så länge!

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket alls. Började morgonen med en promunad i en kall morgon med hunden vid nio tiden. Sen kollade jag film och åt frukost. Senare på dagen satt jag mig ner och tog tag i en del skolarbete som jag haft liggandes på hög. Känns så skönt när man äntligen blir klar med något man bara skjutit upp och skjutit upp. But hey, I’m DONE!

Jaja och gjorde middag med mamma när hon kom hem från jobbet, skönt med lov är det ju men man blir lätt rastlös asså! Haha...


Inlägget igår blev väldigt knas... På datorn såg de skitbra ut o snyggt liksom. Men när jag tittade in på mobilen så försvann en massa text! Så vet inte hur jag ska göra... Skriva på mobilen och det blir konstigt på datorn eller tvärt om? Vad tycker ni? Har någon tips?

ILYSM

Likes

Comments

Halloj!

Kul att just du hittade hit till min blogg. Här kommer ni få följa med på ALLT i min vardag. Inte bara kort om vad som hänt under dagen och sen slut nej, mycket mer än så! Allt ifrån min vardag i skolan till hut allt tufft det kan vara, hur jag blir påverkad av olika saker i min vardag. I min blogg kommer mycket av innehållet vara mina intressen men också min skolgång och tankar jag har kring olika saker. Det jag gillar bäst på min fritid är kompisar, smink, fotografering och våra hundar. Hoppas ni stannar kvar vid min blogg och följer min vardag, vad kan morgondagen ha för planer tro..?

Likes

Comments