Header

​Detta blir ett lite längre inlägg då jag har valt att ta med de minna favorit bilder från årets vår. 

Mitt sista skolår rullar mot sitt slut och det är nu bara 11 dagar kvar till studenten, betygen är satta och lektioner är inställda då det inte finns något för eleverna att göra. Så nu är det bara att sitta och vänta medan det nya livet väldigt snabbt smyger sig fram och under tiden får man tillsammans med sinna kamrater planera och pynta flaket, och innan det har vi ju balen! 

Men nog om det nu, här kommer bilderna!  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var för några vekor sedan som jag och Marie ännu en gång hade fotostudion för oss själva. Vi hade an plan för vad vi ville göra men tyvärr så hade vi inte tillräckligt många av en viss sorts lampa så det blev något helt annat istället.

Så här kommer två av mina favoritbilder från den morgonen.

Likes

Comments

Jag hade ju förväntat mig att snön skulle komma lite tidigare än februari men tydligen inte. Jag har på grund av det inga vinterbilder att dela med mig av än, men jag har några andra bilder som jag blivit nöjd med nu efter att skolan börjat.

Jag har köpt ett objektiv av en klasskamrat som jag är mycket nöjd med, så här kommer då några av de bilder jag blivit mest nöjd med!

Likes

Comments

Nu är den färgglada delen av hösten över och vi har smugit oss in i den grå och mörka perioden. Men det betyder att det inte är långt kvar till vintern kommer med den fina vita snön på riktigt.

Så när allt är trist och grått ute så tänkte jag att varför inte titta tillbaka på hur det såg ute för bara någon vecka sedan. Så här kommer några av mina favorit höstbilder från 2016!

Likes

Comments

Marie ha ännu en gång fått stå modell, fast denna gång blev det lite mindre färg på bilderna.

Vi bestämde oss för att leka lite med ljus/skuggor och jag blev väldigt nöjd med slut resultatet! 

Likes

Comments

Då har man precis klarat av första skoldagen. Det dök inte upp några andra än mig och Marie så vi bestämde oss för att bara hitta på något. ;D

Likes

Comments

Tack vare underbara Olivia så fick jag under helgen vara med på min första Pride parad i Säffle!
Hittills är paraden i Säffle den största Pride paraden i Värmland, det var helt otroligt att få vara med och se den.

Det blev inte riktigt så många bilder som jag hade hopats på men de jag fick blev jag riktigt nöjd över!
Nu blir det att packa väskorna igen för i morgon bär det av mot Örebro.

Likes

Comments

Kvällen i går blev helt otrolig!

Hade höga förväntningar och blev inte besviken. Många bra artister och flera underbara vänner. Det var lite kalt i början men det blev varmare inpå kvällen då det blev full fart på publiken.

Hoppas på att få göra om detta fler gånger i framtiden!

Likes

Comments

Det har varit så varmt och soligt i en vecka nu så det känns som att sommaren redan är här. Jag hade riktigt tur med vädret när jag hälsade på släktingar i Stockholm förra veckan så det blev en hel del bilder. Jag valde ut de jag tyckte blev bäst som jag kunde dela med mig av. 

Det blev ganska många men det får bli bra ändå.

Likes

Comments

Under helgen som var sov jag hemma hos min far i Karlstad och de har nämligen inget wi-fi så ena kvällen fick jag lite tråkigt, jag bestämde mig då för att redigera lite. Jag öpnade bild efter bild och testade att lägga dem på varandra och efter ett tag blev jag riktigt nöjd med hur bilderna såg ut tillsammans. :D

Modell: Elise Gustafsson: http://nouw.com/sotiezisfab

Likes

Comments