Header

Jag har denna sommar för första gången fått chansen att fota ett bröllop! Det var ett av de roligaste sakerna jag gjort!

Fotandet startade vid kl 10 på morgonen och jag slutade fota ca kl 1 på natten, det blev ca 2000 bilder. Efter det var det bara att parta!

Då jag tog så fruktansvärt många bilder så var det väldigt många fler som jag blev nöjd med, detta inlägg kommer då vara lite längre är vanligt.

Ett stort tack till Malin och Niclas som lät mig göra detta och hoppas ni blev super duper nöjda med resultatet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

(En sak som jag inte hade med i mitt förra inlägg är att från om med nu så kommer inga bilder att vara redigerade på något sätt då jag inte längre har tillgång till Photoshop. Detta eftersom det var skolan som köpt ut det och de äger licensen på Adobe programmen jag hade i datorn. Så när jag köpte datorn av skolan så avinstallerade vi programmen.)

Den 21-23 Juli var jag med en vän och hennes föräldrar på en liten semester, vi packade in oss i en bil och åkte runt och tittade på olika ruiner. Det blev många bilder och därför väldigt många som jag blev nöjd med men jag har lyckats sortera dem så inlägget inte blir så långt.


Likes

Comments

Denna sommar har varit lång och har bestått av många resor fram och tillbaka till Torsby. Även då jag har haft så mycket att göra hela sommaren så har jag lyckats få några bilder som jag blivit riktigt nöjd med, under de få tillfällen jag oplanerat tagit upp kameran för att fota. ;p

Här är då mina oplanerade bilder som tagits under sommaren. (Vilka jag tog precis i början av sommarn och består av bilder från endast 2 tillfällen)

Likes

Comments

​Detta blir ett lite längre inlägg då jag har valt att ta med de minna favorit bilder från årets vår. 

Mitt sista skolår rullar mot sitt slut och det är nu bara 11 dagar kvar till studenten, betygen är satta och lektioner är inställda då det inte finns något för eleverna att göra. Så nu är det bara att sitta och vänta medan det nya livet väldigt snabbt smyger sig fram och under tiden får man tillsammans med sinna kamrater planera och pynta flaket, och innan det har vi ju balen! 

Men nog om det nu, här kommer bilderna!  

Likes

Comments

Det var för några vekor sedan som jag och Marie ännu en gång hade fotostudion för oss själva. Vi hade an plan för vad vi ville göra men tyvärr så hade vi inte tillräckligt många av en viss sorts lampa så det blev något helt annat istället.

Så här kommer två av mina favoritbilder från den morgonen.

Likes

Comments

Jag hade ju förväntat mig att snön skulle komma lite tidigare än februari men tydligen inte. Jag har på grund av det inga vinterbilder att dela med mig av än, men jag har några andra bilder som jag blivit nöjd med nu efter att skolan börjat.

Jag har köpt ett objektiv av en klasskamrat som jag är mycket nöjd med, så här kommer då några av de bilder jag blivit mest nöjd med!

Likes

Comments

Nu är den färgglada delen av hösten över och vi har smugit oss in i den grå och mörka perioden. Men det betyder att det inte är långt kvar till vintern kommer med den fina vita snön på riktigt.

Så när allt är trist och grått ute så tänkte jag att varför inte titta tillbaka på hur det såg ute för bara någon vecka sedan. Så här kommer några av mina favorit höstbilder från 2016!

Likes

Comments

Marie ha ännu en gång fått stå modell, fast denna gång blev det lite mindre färg på bilderna.

Vi bestämde oss för att leka lite med ljus/skuggor och jag blev väldigt nöjd med slut resultatet! 

Likes

Comments

Då har man precis klarat av första skoldagen. Det dök inte upp några andra än mig och Marie så vi bestämde oss för att bara hitta på något. ;D

Likes

Comments

Tack vare underbara Olivia så fick jag under helgen vara med på min första Pride parad i Säffle!
Hittills är paraden i Säffle den största Pride paraden i Värmland, det var helt otroligt att få vara med och se den.

Det blev inte riktigt så många bilder som jag hade hopats på men de jag fick blev jag riktigt nöjd över!
Nu blir det att packa väskorna igen för i morgon bär det av mot Örebro.

Likes

Comments