Hej Bloggen!

Tyvarr sa har jag gatt igenom en mangd olika sorters kaos och ett exempel ar min bil... som tyvarr fick sig ett litet inbrott. Borta ar nu: Datorn, pass, mobil, nessesar, laddare till mob och dator... o lite annat som hjarnan inte fangat upp an.

Horni, jag e verkligen ledsen att jag inte bloggar. Men det har kommit till mitt underfund att jag inte kommer kunna blogga mer an vad jag gor ungefar nu.. det e sa svart att fa tag i internet och nu med datorn borta, kan jag bara ta mig in genom internet cafen etc..

Men kor pa stenhart anda.

Eftersom passet har tagit skogsvagen, far vi ta oss ner till Canberra och losa ett nytt. Det ar mal just nu.

ANNARS, utover massa pappersarbete har det varit toppen! Vadret har vant for Sydney och hela nyar var fantastiskt! Fyrverkerierna var grymma och gav ett fett najs perspektiv pa hur stor staden ar, (men inte om man ska borja jamfora hehe.)

Ah, hur ser forhoppningarna ut fr det nya doom-aret?

 

.... 2 thousand twelve.

/N

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEJ!!!!! 

Shit, jag är verkligen ledsen att jag inte uppdaterat på 123 23 tusen år. Men det har varit mycket jobb och allt möjligt! 

Notera att bilderna som jag lagt upp var ifrån det hostel jag bodde på i Sydney, 40 meter ifrån Kings Cross! Mannen bredvid mig var också svensk, från Stockholm! Och den kära unga damen är "Djoar" ifrån Algeria! 

I Sydney jobbade jag (som på facebook) Sailsman/fondraiser. I typ en månad! Tjänade lite götta, och sen drog vi med flyget till Melbourne, och mötte en riktigt skön kotte "Olly". Han såg dirr att vi inte var därifrån, och efter lite chat, så drog vi till hans hus som han hade med lite annat folk, stannade där i 2 dagar och JUST NU. Alltså, som jag skriver detta. Idag säger vi ist... Jo, vi har åkt till "Strathmerton" och kommer nu jobba på en gård! Lite farmwork vettni! Boende, mat, dusch, tvättstuga och allt sånt väntar oss nu i 6 veckor! Men shit, efter endast 3 timmars arbete, känner jag mig helt slut. Men det blir bättre och bättre, fan måste bli lite Bruce-poweruppad!!!!

Loads of love! 

/NICKLAS

 

Likes

Comments

H;rni! I will take this in english, because of the keyboard n stuff! 

Right now i just got a variation of @Fanta Citrus from a guy here in the internet cafe and we will very soon head out in the sun and check out the stores around this area and yeah ! 

Aussie and Sydney is beautiful. Just got a job 2 weeks ago and Im curently working during the days and finally have time to chillax and do some stuff. So maybe head to some nice views and see stuff or hit the beach. 

Things are moving, altough we are also thinking about buying a camping van and head up the eastcoast! 

This is the reason Im leaving this internet cafe to find myself a quite big map for me and Victor to look and mark out places we wish to see! This trip is going to be in acouple of weeks and if luck and weather keeps it up we will maybe hit the roads! 

Cheers for now! 

FrOgaN: Har jag fott farg??

Likes

Comments

Yo dudes!

Har precis käkat i mig lite frulle och bokade precis en så kallad "RSA kurs" - Responsible service of Alcohol eller något sådant.. Just för om vi ska jobba som bartenders, är det ett måste! 

Sitter bredvid en tysk som tycker jag diggar alldeles för mycket till Joakims dubstep playlist. haha, sorry jocke, men fan va gött det är att ha en lista liksom. 

Annars håller vi på att lära känna staden och ska förhoppningsvis lösa jobb snart! 

Det är en massa olika jobb möjligheter i denna staden, man måste bara lappa ihop pusselbitarna .. :P 

Läs Anna's kommentar i mitt förra inlägg, hon nämner massa bra stuff! 

Det jobbiga är att jag inte kommer ihåg namnen på de ställen vi varit på. Men vi har crusat runt i Anthony's bil och ätit diverse maträtter och sett filmen "The art of Flight" den var stört bra redigerad! 

Vi har även sett hela Sydney från en gräsplätt något utanför staden och har bilder på det. Det jobbiga är att jag inte kan sätta in bildern a på datorn om jag itne har en viss sladd, och självklart glömde jag den :(/ 

baa, ni lär ju får se those stuff man! :) på ett eller annat vis.

Nu ska vi ta det lugnt och röra oss til "New Town" och kolla läget där! ! CHEERSSSS!
 

Likes

Comments

Goddagens! Första bilden är ifrån igårkväll då "jet-laggen" nästan lämnat oss! Just nu bor vi på ett hostel, har betalt för en vecka och på onsdag nästa vecka, drar vi förhoppningsvis vidare till ett annat ställe! Vädret här i Sydney har varit ganska najs! Tydligen så hade det regnat och haft sig i typ... 2 veckor innan , men på onsdagen då vi anlände klev bannemig solen fram!  :D 

Vi har äntligen hittat ett riktigt gött internet café som är gratis och är ändå snabbt och smidigt! 

Angående boendet, så delar vi rummet med 4 andra tjejer (2 tyskar o 2 Canadensare) dem är schyssta som fan !  Just NU är vi här (kolla 2 sista pics) 

"And were diggin' the house, to some good house music! "  :D 

Jag hade tänkt Skypa med mor o far och lite palls n buds men inga är inloggade, klockan är ju trotsallt typ 2 / 3 på natten där hemma så.. .. ..  I understand ! Får synka bättre ikväll ! 

Hörni , that's whats up atm! 

Är det någon som har några frågor eller tankar och idéer ? SHARE! 

Love / NICK N VICK

Likes

Comments

Tjenare allihopa! Nu e jag i en apple-store i centrala Sydney! Flyget gick kanon bra, och allt har gott smidigt! Jag kommer kunna ga in har i affaren och anvanda internet hur mycket jag vill sa det ar hur gott som helst! |

DOCK, sa blev min och Victors snusstockar tagna!!! Vi fick inte ha mer en 250 g snus, och eftersom vi kom som buddys far bara en av oss ha 250 g... alltsa m[ste vi h'mta ut snusen inom 3 m[nader och betala taxa pa 622 AUD!!!!

 

... ganska st:ort! 

Menmen , har skaffat ett rum m victor och betalt f;r hela veckan, ska lemna cvn, och fixa och trixa med allting imorgon. Idag har vi degat pa Bondi Beach, och vem vet, kanske kommer med i programmet haha, men det 'r inte f;r'n sommarn kickat in! |

Nu kollar fan ala konstigt p[ mig! ... m[ste verkligen dra! PUSS PUSS PUSS

Likes

Commentsching chong mögelkartong! 

hmm. hörni! för er som kanske missat, så har jag lagt upp en låt på min facebook! Check that out :)

Annars sitter jag hos Victor med Joakim och hänger. Vi önskar alla gossar och gummor en mycket trevlig Torsdag! ! ! ! 

Byebye!

 

Likes

Comments

Tjo! < uttal ? 

Läget äro sig begravligt måste jag säga. Det känns som att denna "graveyard"en är något av de kusligaste jag sett. Men ändå till min plötsliga försvånad kom jag att tänka på hur jävla gött det är att ha sin egna blogg. Det är ändå fan JAG och endast mig själv som styr och ställer haha. Som i "Solsidan" när han... åh va heter han... Göran ? kanske ? som typ älskar att grilla, och köper massa onödiga minigrillar o skit haha.. Känns lite som det mood'et. 

Ahaaapp... fan nu kommer det, vara sig det blir ett bra eller dåligt inlägg / plan / framtidstänk, jag har...,,

Jjjjjag. Åker till... .... .... 
 

 

 

 

 

...

...

 

 

 

 

 

Australien! 

Fan, kan ni gissa varför ? NEJ! För att detta är bara en riktigt go resa och äventyr eller nypa frisk luft jag tar. Typ. Jag har fått mycket motivation av delvis en riktigt härlig Australienare! Och för att bara åka iväg någonstans riktigt långt bort och bara odla lite skägg mentalt men även också förhoppningsvis fysiskt också HA HA  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... 

Känner ändå att efter att ha rakat mig , eller förlåt jag kanske ska säga "RA KA T MÄÄÄÄJJEEE" *fingrar i luften* 

... så känner jag ändå att efter att ha "rakat mig" varje dag i en vecka nu , så har ändå mina små fjun börjat sprida sig lite runt "shaggy" partiet. Och vid mina käkmuskler också haha hehe.. 

Aja... 


JO! Så Australien vare! Jag kommer att stanna till en början i förhoppningsvis 6 månader , som kan bli lite innan eller/och efter! Jobba som bartender eller dylikt och kanske lira lite trubadur gigs! Min gura är hos Mats på Guitar People just nu. Han lagar både stränghöjd och intoneringen på bara 1 dag! Ska bli najs att få tillbaks guran efter att ha lämnat den till Jacob som lyckansvis skulle upp till Stockholm för att deala lite platter o chilla typ , så möttes han upp med Mats på Guitar People / The Tool 's dotter Jessie. Som sedan gav den till Mr Guitar People han själv! 

... sweet *Cartman* haha! 

AJA! 

SÅ genom då min nyfixade och fin fina gura ska jag då kunna tjäna lite och spela lite och get some knowledge boost + 15 int 20 + str 50+ agi Hero: Yurneo (the blademaster) 

:-) 

Ställ gärna era frågor om stuff så langar jag upp ett frågestunds inlägg soon! 

PS Bloggen kommer då ändras till ENGELSKA OCH SVENSKA! genom google translate typ, så skriver jag på engelska och översätter till svenska eller tvärtom javettefanimigfanhellerkaninte hahaa xOOOOPPP

... innan jag avslutar... 

Hur gammal ser jag ut att vara på bilden ? ... ja menar egentligen... 

Likes

Comments