Tänk vad skönt det skulle vara om man bara kunde nollställa sig och få börja om helt från början. De skulle vara obeskrivligt skönt.

Det har hänt så mycket i mitt liv på senaste tiden och just nu är botten nåd och jag vet inte hur jag ska ta mig upp igen. Jag försöker men de går bara inte. Skulle man kunna gå i dvala som människa så skulle detta vara den perfekta tiden för mig att göra det. Få glömma de som hänt.

Men nu kan man ju tyvärr inte de. Utan det är bara att fortsätta fajtas med vardagen och köra gärnet.

Något jag kan blicka framåt mot är helgen. Då är jag ledig från allting och just nu har jag ingenting som binder mig, jag kan göra vad jag vill. På fredag ska jag fira min allra bästa väns 18 års dag! På lördag ska jag nog passa på att bara vara med min underbara syster.

Får köra efter de sköna citatet, Fuck life before it fucks you !

Lite grovt kanske men de är så jag känner just nu !Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var hundra år sen...

Mycket har hänt sen sist. Därför har jag inte orkat skriva något här eller göra något överhuvudtaget. Men de är bara att hold your head up high and this pain will die som nomi brukar säga. 

Har inte mått så bra den här veckan den har varit skapligt tung, plus att min mage lever inte de livet jag vill .. 

Idag känner jag mig lite bättre iallafall! Imorgon ska jag kolla på folkrace i Vimmerby och bara ha de kul. På kvällen sen ska jag nog träffa lite polers och nörda Eurovision song contest som jag tyvärr måste se. Jag är en melodifestival nörd. 

Nu ska jag ta och lyssna lite mer på "få mig må bra" - musik och beundra mitt fina leende utan rälls. 

hejsvejs!BTW meet my new friend(s) (har två stycken till sånna här. ) Vår fina katt Fannie Aka Råttan fick små superdupersöta råttbebisar för nästan exakt en vecka sen! 

Likes

Comments

Helloo!

Idag är en bra dag trots att det är söndag, jajjamän!

Öppna min mejl igår och såg att jag förmodligen har fått sommarjobb! Yeeey 

Ska ringa upp arbetsgivaren på måndag så får vi se vad som händer :D So far so good

Och nu till de dåliga... Vi är inne på vår tredje dag med inhalationen på Mercedes och de är ingen skillnad än så länge :/ Någon som vet hur lång tid de tar innan man märker om de funkar eller inte? Börjar bli orolig :(

nu kommer de folk på fika ! hej hej 

Likes

Comments

Idag har våra kära vädergudar gett  oss regn. Snacka om vilken besvikelse efter gårdagens kanonväder!

Jag var ju som sagt hos tanläkaren igår också, Eftersom att min käkar är som dom är så måste vi ta bort tandställningen tidigare än planerat för att inte överanstränga dom. Så redan nästa månad åker den bort, sen kommer jag få sova med en natt tandställning ala speciale så att mitt överbett, som för övrigt är de enda som är kvar att fixa, blir fixat på natten.

Men de är klart de är kul att bli av med skroten och få känna sig lite finare när man ler, och inte behöva tänka på att alla ser vad man ätit till lunch.. De är ju också skönt att jag kommer slippa ha ont i mina käkar och mitt huvud.

Men... Mitt överbett kommer jag nog alltid få leva med dock.. Men de positiva överväger de negativa? Nu har ju jag inte så grovt överbett att folk kommer lägga märke till det så de löser dig nog.

jaja.. Nu ska jag straxt åka iväg och hålla lektion för högstadie eleverna på Tokarp! De blir nog kul :)

Efter de så är de två ynka lektioner kvar sen så åker jag hem och tar hand om våra fina ungdomar på gården! Alltid lika kul att träffa dom :) !

Pappa ska ge Mercan sin astma medicin idag, hoppas de går bra !

Dax att röra på sig ! Hej då

Likes

Comments

 

Hejhej!

Var helt slut igår när jag kom hem från stallet. Vet inte var de var, kändes som jag blivit överkörd av ett tåg.

Mercedes ska nu börja inhalera typ "astma" medicin med mask två gånger om dagen. Detta är de sista vi kan göra för henne, så funkar inte de här så måste vi avliva henne. Jag gör seriöst vad som helst för att hon ska bli frisk! Jag bara hoppas och hoppas och hoppas. Det gick bra att ge henne inhalationen igår, hon var lugn och tyckte inte de var så farligt. Men efter jag hade lämnat henne i hagen så bara bröt jag ihop. Tanken på att OM hon inte skulle bli frisk fick mig att känna mig så himla misslyckad. Känslan av att utan henne så klarar jag mig inte. Jag har en period i mitt liv där jag inte mår så bra och träning och Mercedes är den bästa medicinen för det! (Mercedes är alltid den bästa för mig, oavsett om jag mår bra eller dåligt)

Kämpa på Mercedes vi måste klara oss ur de här !

Första dagen med inhalator fler har vi att ta tag i, hoppas hoppas hoppasLikes

Comments

tandläkaren ringde förut och sa att jag missat min tid jag tydligen hade i tisdags..den här gången för tandställningen.. jag blev helt förvånad, vad hände med de där roliga smsen man får !? de är dom som gjort att jag kommer ihåg de varje gång !? bajs men men. som tur är så hade hon ett återbud jag kunde dropa in på idag! ska passa på att säga till om hur missbildade mina käkar har blivit. dom gör ont. seriöst. har ju överrörliga leder, kanske gäller käkar med för de är väl leder?

Likes

Comments

Hola Amigos!

Nu är jag back on track igen! Känner mig mycket bättre så att säga.

Så bra att jag till och med gick på ett lugnare gjympa pass med mamsen igår. Det var cirkelträning så man kunde jobba på i sin egen takt. Så körde väldigt lugnt :) Sedan kom Erik också och myste med mig!

De första jag tänkte när jag vaknade imorse var " ååh neej nu har vi försovit oss!? hur faan gick det till .. " Men så kollar jag på klockan och blir grymt förvånad att klockan bara var 5 med tanke på hur ljust och fint det var utomhus! Så ingen försovning.

Så nu sitter jag i skolan och jobbar på lite, hade tydligen sovmorgon idag ... Tjejen med kollen! Något som jag däremot har koll på är att jag slutar tidigt! :) typ halv 2

Så då ska jag gå upp till gymmet hade jag tänkt! Sen blir det stallet och hälsa på mina älskade hästar ! Dom sover ute nu de små pollisarna, tror dom tycker det är jäätte skönt! :D

Nu ska jag jobba vidare!

Hejhej


snart så kan vi rida igen min vän !

Likes

Comments

hellooo!
tänkte titta in och skriva lite om allt som hänt/händer!

Lördags kväll var de Erik och Malin mys kväll som slutade att vi åkte hem till mig för att träffa lite folk :) En mysig kväll !

Igår så cyklade jag och min syster till stallet fram (3.2 mil) och tillbaka, plus att när jag var där så gick jag 1,5 timme.
gogogo!

Och idag är jag sjuk. yeeah! Så nu ligger jag och kollar på one tree hill.
I eftermiddag blir de att åka till stallet och möta upp veterinären, Mercedes har blivit värre igen :( ! så vi får hålla tummarna !

hej då!


bild från i lördags

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag på G hemåt från fina Agnes. Gårdagen bestod av mycket skratt, tacos, och film. Möjs möjs.
Så nu sitter jag på resecentrum och väntar in bussen! Nästa stop blir hemma hos min lilla x-tra familj för 20 årsfirande ! Sedan blir det stallet + löpning och seen får jag äntligen träffa min Erico :) blir kanske bio ikväll, beror på vad som går. Har ingen koll! haha

Har ni tänkt på hur besatt jag är med att ta kort på mina ben/fötter hela tiden? whyyy Malin whyy !?

Likes

Comments